Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wariaciczka

stereotyp wzrostu

Polecane posty

czesc, jak uwazacie? zawsze powinno byc tak, ze dziewczyna jest nizsza niz facet? poznalam pewnego chlopaka juz jakis czas temu, oboje jestesmy soba zainteresowani jesli chodzi o cos wiecej niz tylko przyjazn. tylko ze on jest nizszy ode mnie tak... gdzie o pol glowy, moze troszke mniej. w kazdym razie widoczna jest roznica. fakt faktem ja jestem wysoka bo 180 cm to nie malo. ale nie w tym rzecz bo rozwodze sie nie nad tym co trzeba. jak patrzycie na pary gdzie dziewczyna jest wyzsza?

Mi osobiscie to nie przeszkadza, skoro jestescie sobą zainteresowani to co sie zastanawiać :P;) pozdrawiam

smiesznie to wyglada aczkolwiek jakie to ma znaczenie??? jesli dziewczyna i chlopak sie kochaja to nie przeszkadzaja im sterczace uszy krotkie nozki duze stopy okulary i to ze jest wyzsza itp jakie to ma znaczenie skoro sie kochają???????????? zadne ;)

Gość tajemnicza ..............
a ja powiem ze jest ok mnie zawsze krecili faceci mojego wzrostu a jak ubrałam szpilki to juz byłam wyzsza:D a mi sie podobaja takie pary bo najwazniejsze aby byli uśmiechnieci

Nie uważam, żeby miało to jakieś znaczenie - liczy się wnętrze, a nie tak mało znaczący szczegół jak wzrost. Jeśli jednak widzę, na ulicy parę np szczupłą niską kobietę i bardzo wysokiego faceta, to poprostu miło się do nich uśmiecham, bo widać jak bardzo się kochają jeśli im to nie przeszkadza :)

Gość magadanda
ja tez uwazam ze to bez znaczenia:) skoro na dodatek ta roznica nie jest taka straszna... jesli chodzi o taki wyglad pary, to mysle ze fajnie by bylo zebys wogole gabarytowo nie byla wieksza (smiesznie wygladaloby gdybys byla pokaznych rozmiarow pomijajac wzrost a on malym watlym chlopczykiem), wtedy ten wzrost to maly problem :) a wlasciwie zaden

heh, dzieki :) serio twierdzicie ze to tak moze byc? a jesli chodzi o moj wyglad to hm, mam typowa sylwetke modelki. wysoka, szczupla ale nie jakas drobniutka :) a on hm, nio gdyby nie wzrost too duuuzy jest :) nio nie tak strasznie, ale widac ze cwiczy :) takze jesli o to chodzi to nie rzucamy sie w oczka jakos tak drazniaco :) a moze jeszcze urosnie, ma dopiero 20 lat w koncu :)