Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noworodek

Zabawa noworodkiem-skandal!

Polecane posty

Gość jestem w szoku....
Glupie baby, powinny zostac spalone na stosie!!!

Gość pokojówka
Głupie cipy. Podobno we fakcie były fotki - masakra.

Gość aaaaffffffuuuuuujjjjj
Tylko bachory i bachory może zaczniecie pisać rozprawki na ich temat, kafeteryjne doktoraty?? ja bachorów nie mam i żyje, kurwa co za pojebany kraj!!

Gość pokojówka
AAAAFUUUUUJJJJJJJ cieszymy się z tego ze nei masz bachorów ale co to jest bachor ????

Gość noworodek
Tak najlepiej wszystkie podusić , idiotko.

Gość noworodek
Skasujcie te 20 % na końcu linka

Gość i już
rozpęta sie burza ... hahahahaha ......"mózgów kafeterii" ... kazdy będzie chciał potępić i dac temu głośny wyraz. Ludzie !!!!!!!! zajmijcie się swoim życiem. Wystarczy że wszystkie śrpodki masowego przekazu będą miały przez jeden dzień o czym "nadawać" !!!!!!!!!!!!!!!

Gość pokojówka
AFUJ jak by miało takiego rodzica jak ty lepiej ze nei masz... I wyobraź sobie ze ty tez byłes kilka lat bachorem... A teraz polecam psychiatrę !!!!! bo jesteś jebnięta lub jebniety i to zdorowo.... głupia kutwo.... jebańcu

Gość Boże czemu każesz nam to ogląd
Ja szczerze nie znoszę dzieci i mogłoby ich w ogóle nie być ale to co zrobiły te pielęgniarki jest po prostu obrzydliwe:(:(:(:( Mam nadzieję, że w innych szpitalach nie odwala się takich rytuałów:(

Gość pokojówka
i juz bez przesady... ja nie ogladam tv i nie cztam gazet bo wiem ze jest tam sama treśc o złych rzeczach.... ale to mnie wzruszyło.... dostałąm link od kumpeli ..... do jest to dla mnie straszna rzecz !!! To dziecko mogło umrzeć.... Moze jestm nadwrażliwa, ale ja bardzo bym chciała miec dziecko a nie mogę....a ktoś sie bawi noworodkiem.... pojebany swiat...

Gość noworodek
Wyobraź sobie ,że moje dziecko też było wcześniakiem , leżało w inkubatorze , a dzięki paniom pielęgniarkom zostało zainfekowane gronkowcem, który spowodował wstrząs septyczny.

Gość oaoaoaoaooa
Głupie cipy... te pielęgniarki, jak ja leżalam w szpitalu i widziałam jakie to fleje to kurwa chciałąm do cahty uciekać.... pozwalniac fleje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i idiotki

Gość oaoaoaoaooa
ujebac im łeb

Gość i już
się rozpętała. KAmienie , ludzie, kamienie w rękę i lecieć pod ich domy i ukamieniować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i żeby było jasne - potępiam takie zachoania. Ale ... po co bijecie pianę !!!!!!!! No po co ?

Gość zaniknęło chyba u nich
poczucie empatii. nie potraktowały go jak małego człowieka... ja rozumiem, że rutyna to konieczny element tej pracy... żeby nie zwariować... system obronny organizmu. ale gdzie rozum? nie wymagam by się litowały, współczuły... ale PRIMUM NON NOCERE! p*****

Gość do i już
bardziej zdziwiłby mnie brak reakcji na takie zdarzenia. to dobrze, że ludzie się przejmują cudzym nieszczęściem, czyjąś niekompetencją... należy potępić!

Gość noworodek
I już , nikt nie mówi tu o ukamienowaniu, ale kara powinna być surowa za to co zrobiły.Jak można pacjenta odłączać od aparatury podtrzymującej funkcje życiowe i kabaret robić. Ja się już napatrzyłam na to co się w szpitalach wyprawia i uważam ,że 50 % personelu to ludzie skrajnie nieodpowiedzialni.

Gość i już
no ... przejmują się ... hahahahahahahaha ... to niech sie rozejrzą ile jest wokół nich nieszczęścia ... zamiast siedzieć na forum i bić piane , oburzać się i potępiać ... niech zajma się charytatywną działanością, pomaganiem ( w naturze, czynami) chorym lub głodnym dzieciom.

Gość noworodek
A forum to od czego jest, jak nie od dyskusji na każdy temat? Chyba lepiej ,że ludzie rozmawiają o tym niż mieli by to olać i przejść nad takimi zachowaniami do porządku dziennego.

Gość oczywiście że tak
a i już zachowuje się jak ta pilęgniara. pewnie broni swoich.

Gość a dla mnie
ta zabawa była smieszna. ostatecznie nie rozumiem o co tyle krzyku bo dziecko przezyło. ewentualnie jakby zmarło mozna by sie przejac a tak...coz wielkiego sie stalo...a jak sie komus nie podoba to niech se rodzi w szpitalu prywatnym

Gość noworodek
Samo wyciągnięcie tego dziecka z inkubatora to zagrożenie dla jego życia , przychlaście :O.

Gość i już
----> oczywiście, ze tak ... czytaj ze zrozumieniem . Tylko tyle.

Gość koliawa
przeżyło, ale może to spowodowało jakies zmiany w jego organiźmie które wyjdą za dwa lata ciołku !!!!!!!!!!!!!!!!!!! poczytaj sobie troszkę o medycynie to bedziesz mądrzejsze rzeczy gadał.

szkoda ze juz strona została cichaczem wycięta .... chciałam zobaczyc co tak bardzo komentujecie. pozdrawiam.

Gość nie została
wycięta tylko link jest źle podany, skopiuj go i wklej w wyszukiwarke