Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noworodek

Zabawa noworodkiem-skandal!

Polecane posty

Gość kurs podawania linku na kaffe
może i wklejały... ale czy otwierały?

Te zdięcia nigdy by nie zobaczy światła dziennego gdyby nie pracownik zakładu fotog. który zgłosił fakt zrobienia tych zdięć do gazety gdy wywołał film z tymi zdięciami. Gdyby nie on ...Więc może znieczulica społeczna topnieje?

Gość ciekawe ile ten fotograf
dostał od Faktu kasy za udostępnienie im nowych sensacyjnych wiadomości. Ciekawe ile fakt zarobił na tym nakładzie.

Gość noworodek
Jak moje dziecko było na intensywnej , to pani pielęgniarka , która kąpała wcześniaki w takim specjalnym zlewie pluła tam ,bo była przeziębiona, a jak zmieniały wenflony to przyłaziły w rękawiczkach ufajtanych krwią, pewnie cały oddział zdążyły już w nich oblecieć :O.

Gość Spirdalaj głąbie

Gość do dobrze zrobiły
zamiast wymadrzać sie na forum powiedz swojej matce, że jest (cytuję Ciebie) PIZDĄ bo (cytuję)rozpierdoliła nogi i Ciebie urodziła... Masz rację... To był z jej strony czysty kretynizm... Zresztą widać, że dziedziczny...

Gość noworodek
Dobrze zrobią jak kiedyś trafisz do szpitala i cię uleczą Pavulonem :O.

Gość do dobrze zrobiły
jedyne co mnie boli to fakt, ze ludzie Tobie podobnie są tak ograniczeni umysłowo...

Gość Dobrze ze
pokazali to z Fakcie. Teraz pewnie pizdy chowają się w domu ze wstydu ze na całą Polske sie to rozniosło i na pierwszej okładce Faktu morda jednej jest pokazana. Mimo ze cenzura to Ci co ją znają to i tak od razu skojarzą ze to ona. Zresztą plotki rozchodzą się szybko. Na pewno wszyscy z ich otoczenia skojarzą je i bede wytykać szmaty palcami. Ciekawe co te szmaty sobie myślały w tych łbach i co myślą teraz.

Gość acha_______
tylko nie na Mazurach!!!

Gość noworodek
Współczuj sobie, bo kiedys może zajmą się twoim dzieciakiem :D.

Gość do dobrze zrobiły
kurde. naprawdę przeraził mnie ten artykuł. ja obecnie jestem w 6-tym m-cu ciąży i teraz mam ochote rodzic w domu. wtedy bym miała pewnośc, że nikt nie zrobi krzywdy mojemu dziecku...

Gość Gorzej
jeśli urodzisz w domu i się okaze że dziecko jest słabe i musi poleżeć w inkubatorze pod ścisłą opieką medyczną.

Gość do dobrze zrobiły
wtedy to chyba wstawię polówkę obok inkubatora i wołami mnie stamtąd nie wyciągną...

Gość noworodek
Nigdy nie należy zostawiac dzieciaka samego. Trzeba się domagać łóżka dla matki w hotelu przyszpitalnym .

Gość Te inkubatory to powinny być
w zasięgu wzroku matek

Gość Nie ufam już pielęgniarkom
ani lekarzom ani dyrektorom szpitali. Pomyślcie że ta sprawa wyszła na świetło dzienne, miedzy innymi tylko dlatego ze jebnięta pielęgniarka nie miała wstydu jeszcze zanosić te zdjęcia do fotografa jak gdyby nigdy nic. Ale takich spraw w Polsce jak ta jest pewnie całe mnóstwo tyle że nigdy nie ujrzały ani nie ujrzą światła dziennego..

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość łeeee
jeśli jakaś mama rozpoznała w tym maluchu swoje dziecko to pewnie dostała zawału :o ja bym dupe skopała szmatom durnym

Gość powinny mieć zakaz pracy
przy maluszkach! wynocha z roboty!

Gość kamilia19
Wam to już naprawde argumentów brak, na każdą kobietę która wygłasza negatywną opinię o dzieciach nalatujecie tym samym stwierdzeniem, że przecież jej matka też taka była, że też nogi rozkładała ludzie chcecie dzieci to je ródźcie ale nie narzucajcie Swojego zdania, kobieta która nie lubi dzieci nigdy nie będzie wzruszona ich losem, nawet gdyby na jej oczach niemowlak został skopany życiem i taka jest nasza smutna rzeczywistość:(

Gość bzdury.........
Nie lubię dzieci ani psów, ale szlag mnie trafia, kiedy widzę ludzką tępotę, agresję i znieczulicę. Rozróżniaj NIE LUBIĘ od NIENAWIDZĘ. To, że czegoś nie lubię nie jest jednoznaczne z uczuciem nienawiści lub obojętności, którą musi czuć człowiek nie reagujący na czyjeś nieszczęście. Przypominam, że za nie udzielenie pomocy potrzebującemu jest kara więzienia przewidziana w Kodeksie Karnym.