Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loselie

No to przypałek miałam. Ten przystojny szatyn z pokoju obok mnie przyłapał...

Polecane posty

Gość loselie

w toalecie. Marze o nim od iedy pracuje w mojej firmie. Dzisiaj skoczyłam do toalety, a że mamy jedną - hmm koedukacyjną niestety, traf chcial ,ze mu też sie zachciało. Siedziałam w kibelku, miałam okropną sraczkę po wczorajszej shaormie chyba, bo jadłam na kolacje, myslałam ,ze jestem sama, no to " nadęłam sie" i wszystko poleciało, do tego głośno !!! A on cicho stał i czekał na swoją kolejke, tak cicho ,ze nawet nie wiedziałam ,ze nie jestem sama. Ja otwieram drzwi a tu mój boski macho, książe ze snów wchodzi po mnie i do tego ... w ten nawet chwile nie wywietrzony smrodek. Jestem załamana, bo już chyba zawsze bedzie mnie kojarzył z tym smrodkiem :( i tym wydarzeniem ... no to pięknie mu sie zaprezentowałam :(:(:(:(:(:(:(:(:(.Pocieszcie :(.

Gość hihihihi
buayaahaahahahh D:D:D:D:D: dobre sobie..... wspolczuje..az sie cisna slowa na usta:niezly kibel :D:D:D:D:

Gość loselie
:( dla mnie to nie takie śmieszne, bo miałam na niego oko od dawana, a teraz ... :( Wogole mam takie różne historie, kiedyś jak byłam na imprezce u koleżanki i leżeliśmy porozkaładani na łóżku , śmialismy sie z żarcików mojego kolegi, był też facet , który mi sie bardzo podoał. No i koleżanka mnie zaczęła łaskotać i mocniej ścisnęła mój brzuch... no i puściłam głośnego bąka. Nawet nie śmierdział, ale najgorsze było to ,ze był słyszalny. Wszyscy ucichli a potem mieli ze mnie ubaw do wiecozra, im było do śmiechu , mnie nie :(.

Gość loselie
Nie chyba czarna seria złych przypadków :(. Kurcze czy to tylko ja mam takie szczęście? Ten kochany przystojny szatyn puszczał juz mi oczko na dzien dobry, a teraz bedzie uciekał gdzie pieprz rośnie ... :(.

Gość hihihihi
no coz...powtorze sie..kibel na maxa..ale co tam staraj sie o tym nie myslec i poszukaj sobie inny obiekt pozadania :) zapomnisz raz dwa trzy

Gość loselie
Tylko boje sie ,ze to jakieś ... fatum czy co - jak mi sie kros spodoba to zaraz taka historia...

Gość ZiutaBezButa
eee tam, nawet przystojny szatyn wie, że głośna sraczka może zdarzyć się każdemu :D

Masz przechlapane,chyba ,że to fajny człowiek i nie zrobi problemu. Często tak właśnie zaczynają się fajne historie .A co do pecha to powiem Ci,że moja koleżanka była przed egzaminem poprawkowym u bardzo perfidnej profesor.I kiedyś byłyśmy w kibelku.U Gośki nie było papieru,więc wyszła ze swojej kabinki i z parapetu ściągnęła jakąś kartkę. Okazało się,że to był konspekt tej pani prof.Ona też się załatwiała. Oczywiście Gocha miała przechlapane i egzamin obała.

Gość penelopez
smierdzacy topic..a fuje heheh