Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstydliwy

Mam bardzo wazna sprawe do was !!

Polecane posty

No ja myślę, że Wstydliwy ma dużo tajemnic.... bo przecież komu je miał opowiedzieć skoro jest wstydliwy? :) A teraz ma nas, to nam będzie opowiadać :) A mój sen oznacza, że dzisiaj na pewno będzie kolejna historia ;) swawolny rysio: fajna stronka w stopce ;)

W sumie to normalnie..sprowokowalam go w taki sposob ze po prostu nie mogl nie chciec ;) noo byl wczoraj zajebisty :) dzis planuje powtorke

chce ktos kawy ?? bo ja własnie pije a nie chcę być niekulturalna :-) o kurde , jak mi sie chce spac :-O

ciesze sie ,ze ten topik zebral tak fantastycznych ludzi ..:) w zwiazku z tym mam bardzo ciekawa propozycje :) mysle ,ze wam sie spodoba :)

ooooo.. tym razem nie będzie pytania - będzie propozycja :) Jestem za! No to czekamy z niecierpliwością (w winko sie zaopatrzyłam to cierpliwości bede miec duzo :) No to lecimy :)

Karmelowa masz - pij ze smakiem Wstydliwy czytam , tylko się zagapiłam i jak moje poszło to wtedy zobaczyłam Twojego posta :-O To dawaj te propozycje

ja jeszcze nic pilem :( sluchajcie ten pomysl juz przerobilem na wakacjach ze znajomymi bo tez chcielismy byc fajna paczka :) bomba !!

Yvetta dziekuje ..tego mi brakowalo :) teraz wlasnie mamy fajnie ze znajomymi bo ustalilismy to co chcialbym tez tu wprowadzic/zaproponowac i do tej pory jest naprawde extra :) sami przyznacie , nie?

lamborgini sama sie przekonasz ,ze pomysl jest bardzo ciekawy i fajny :) jesli u nas sie sprawdzil to i tu jest rowniez szanasa na to :)