Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyś żona

OBRĄCZKA - jakie ma dla Was znaczenie? Nosicie?

Polecane posty

ja noszę zawsze, zdejmuję ją tylko i wyłącznie gdy robię ciasto;) mąż też nosi, zdejmuje ją jednak na ogół w pracy, bo musi gdyby nią zahaczył to by mu palec urwało, ale tak poza tym to nosi, bo chce i ja chcę żeby nosił \"na znak mojej miłości i wierności\"

Gość ja od ponad 4 lat nie sciagam
dla mnie to jest znak "brak dostepu" i ma ploszyc cymbalow:P a jesli kogos przyciaga obraczka, znaczy ze jest na tyle durny, ze nie warto mu poswiecac uwagi... sorry, ale nigdy nie wzielabym sie za zajetego faceta, dla mnie to szczyt kurestwa... maz nie nosi... tez niby "palec ma mu urwac"... jakos w to nie wierze, pewnie liczy ze cos wyrwie, ale w to wbijam:P jego dupa jego sprawa:P

my z mężem rónież nigdy niezdejmujemy 0obrączekjest to dla nas bardzo azny symbol. zanim się pobraliśmy nosiliśmu srebrne obrączki na najmniejszym palcu u prawej ręki. mamy je w specialnym pudełeczku. kto wie moze kiedy syn je dostanie al siebie i swojej ukochanej! obrączkę nienosiłam tylko w końcówce ciąży poniewaz maiłam zabadzo popuchnięte palce i wprost noszenie obrączki mnie bolało.

Gość zdanie NIE po polsku
"obrączkę nienosiłam tylko w końcówce ciąży poniewaz maiłam zabadzo popuchnięte palce i wprost noszenie obrączki mnie bolało" Obrączki nie nosiłam tylko pod koniec ciąży. Miałam tak spuchnięte palce, że jej noszenie sprawiało mi ból. dziekuje :classic_cool:

Gość a............
ja nosiłam dopóki mi palce nie popuchły z reszta mężowi też ,a teraz nie nosimy.......czekają na poszerzenie :)

Gość niby męzatka
Witam. Mam zapytanie. Od kilku miesiacy nie mieszkam i nie zyje z męzem. On jest ojcem mojego 2.5 rocznego dziecka, ale dzieckiem on sie nie interesuje i nie kontaktuje wogóle od tego czasu. Nie kocham go już, bo baaardzo mnie skrzywdził. Mam w zamiarze wziąc rozwód. Czy w takim wypadku powinam nosić obrączkę? Jesli tak -to gdzie, ja której ręce i palcu. Bardzo prosze o powazne odpowiedzi. Dziekuje

Gość gniewka
nie, no bez sensu:Oobraczka to symbol milosci, wiernosci, malzenstwa. rozwodka nie musi jej nosic. ale jak chcesz, to mozesz oczywiscie. na ktorym palcu ci sie podoba:)

ja noszę i mój mąż też jak w ciąży zdjęłam bo mi palce spuchły, to brzęczał, musiałam sobie powiększyć i nosiłam, bo mu przykro było

ja wybralam sobie obraczke z bialego zlota z diamencikami i wyglada bardzo ladnie. ale i tak ostanio nie nosze bo w zimie na palcu od wszelkich pierscionkow robi mi sie czerona obwodka i sucha skora :O :( a tak normalnie to zwykle nosze chociaz roznie to bywa, czasmi zdejme i zapomne zalozyc. moj maz czesto nie nosi chociaz ma czasami okresy ze bez obraczki nie wychodzi z domu. dla nas to nie jest az tak wazne. kochamy sie i to czy mamy obraczki na palcach czy nie tego nie zmienia. ale rozumiem ludzi ktorzy nosza ciagle. jest to mily symbol

Gość niby męzatka
ale ja jeszcze nie jestem rozwódką. Ale dodam ze jestem wierzącą osobą i niektórzy dziwią sie ze nie nosze. A ja nie umiem, po prostu nie umiem.

Ja też noszę,tzn parę dni temu zdjęłam,bo mi palce puchną,ale przyznam,ze bardzo mi jej brakuje. Ma dla mnie ogromne znaczenie:) Mój mąż też nosi

ja nie nosze od kilku miesiecy bo jestem w ciazy i mam spuchniete palce ale do tej pory to nosilam zawsze. moj maz rowniez. dla mnie jest swieta i tyle.

Gość elemeledudki
nie noszę mąż też nie od kiedy w pracy zachaczył i mało palca mu nie urwało. jeśli chodzi o inne kobiety są niektóe właśnie przyciaga obrączka

Gość gość
oczywiście że ma ważne znaczenie ! jak widzie gościa w klubie bez obrączki i dowiaduje się że ma żonę chce mi się wymiotować. Dobry artykuł o tym jest na www.GdzieWesele.pl