Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teoria

BĄDŹ TU MĄDRY CZŁOWIEKU EHHH

Polecane posty

Chodzi mniej wiecej o przebueg mojej wizyty u ginekologa - nadmienie ze bylam u ok 70-letniego dziadka z racji tego ze nie mialam zywcem do kogo isc a na gwalt :) potrzebowalam tabletek wiec siedze u niego , on zadaje sto pytan dziwnej tersci m.in:(G to oczywscie ginekolog a J to oczywiscie ja) G. Byla pani w ciazy?? J. Nie. G. Jakies poronienia ?? J. No skoro mowie ze nie bylam w ciazy to raczej poronien nie bylo. G. Aborcja jakas ? J. Nie. G. Nie? J. Nie przeciez mowie ze nie . G. Na pewno ?? i piorunujacy wzrok na mnie J. A wyglądam ???????!!!!!!! nastepne pytanie : G. Wolna czy mężątka ?? J. Ani jedno ani drugie. G. Nie rozumiem !! J. Bo pan doktor zle pytanie sformuowal. G.Pytam si ejasno: mezatka czy wolna????!!! J. Panie doktorze a ja jasno odpowiadam ze ani to ani to. G. lekko podkurwiony: Pani jest bezczelna !!!! J. Alez bynajmniej panie doktorze. Mowie szczera prawde bo meza jeszcze nie posiadam ale wolna tez nie jestem bo od 4 lat mam stalego partnera. Wiec pytanie jak na moj gust powinno brzmiec : Mężatka czy panna ? a nie Męzatka czy wolna. G. (skonstrenowany) aha czyli wolna i mi wpisal ze wolna [wściekły] i ja pytam wiec : czy ja jestem jakis niedorob i rzeczywiscie odpowiadalam nielogicznie czy jak ?? :) bo juz sama nie wiem :) moze mam go isc przeprosic z jakas bomboniera ?? :) choc tak na marginesie recepty nie wypisal a spedzilam u niego 45 minut ehh ci lekarze 😡 😡

Gość ehehehehehehehehe
a ja mysle ze oboje jestescie siebie warci on sie czepial i ty sie czepialas :p

Gość mroowa
olej go...idz do prywatnego.zaplacisz 20zl i dostaniesz recepte na 2 paczki:)

ehehehehehehehe ------> ja siur naturlich ofkors glupoty opowiadasz :p ja sie czepiam ??? ja po prostu normalnie na pytania odpowiadalam a on sie czepial :) mroowa-----> ja wiem ze prywatny zwykle znaczy lepszy ale wlasnie mojej gin nie bylo a musialam miec ta recepte natychmiast no ale niestety tak czy siak musialam poczekac i dupa z mojego wyjazdu :) w kazdym razie masz jakiegos fajnego gin bo ja za glupia recepte + badanie za kazdym razem place 50 zl :) dlatego szukam jakiegos panstwowego bo szkoda kasy no ale jak na razie trafiam na samych szrlatanow :)

Gość ehehehehhehehehe
zdziwiasz i cudujesz tak samo jak ten lekarz , ktory tak na marginesie jest troche walniety z ta aborcja co ci dojechal zmien lekarza

Gość arret
To byl jakis pro-life szalony lekarz, ktory tylko szpieguje kazda kobiete, czy przypadkiem nie usunela ciazy. Zdarzaja sie tacy. Idz do kogos innego, a tam juz nie wracaj. Nie ma po co.

Gość juliaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ahh... A ja mysle ze troche tu fantazja Cie poniosła , ze niby tak mu odpowiadałas a pewnie siedziałas jak trusia grzeczniutka gdy Cie pytał. P.S. moze podziel sie namiarami do tego lekarza , zeby zadna nie trafiła:)