Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mroczka80

Suszarka jonizująca

Polecane posty

Gość Mroczka80

Suszarka jonizująca- co o niej myśkicie? Jakie ma zalety? Ja mam strasznie, ale to strasznie zniszczone włosy od wieloletniego rozjaśniania i prostowania. Teraz robię wszystko, żeby niszczyć je jak najmniej, a zwykła suszarka jednak zawsze je niszczy :( Czy rzeczywiście jonizująca jest taka rewelacyjna? I jakie właściwie daje efekty, bo nic na ten temat nie wiem? Pozdrawiam 🌻

Gość Anga
Też jestem ciekawa tej suszarki, chociaż moje włosy są już wyleczone (też były bardzo zniszczone) ale mam ochotę sobie taką suszarkę kupić.

Mam suszarke z funkcja jonizacji i powiem wam szczerze ze nie widze zadnej ale to zadnej roznicy.Lepsze jest oczywiscie chlodne powietrze ale ja niestety nie mam cierpliwosci do tego bo strasznie powoli suszy wloski.

Gość Anga
Czyli te suszarki to tylko taki pic na wodę fotomontaż? Nieźle.

Gość Mroczka80
Hmm, czyli nie warto? W takim razie dzięki, zaoszczędzę trochę pieniążków :) Pozdrowionka!!! 🌻

Gość Ja mam taka suszarke
ale ona suszy znacznie szybciej wlosy. Pielegnuje je a nie wysusza. Nie podam jakiej marki by nie byc posadzona o SPAM. Ale ja jestem zadowolona.Acha. Nie jest to suszarka z hipermarketu.

Gość RRitta
mam taka i jestem zadowolona, szczegolnie zima. Jesli jest to dobra, znana marka i kupiona w specjalistycznym sklepie a nie w hipermarkecie w promocji roznica jest zauwazalna. Same przeciez wiecie, ze kosmetyki do wlosow np profesjonalne maja inna jakosc anizeli szampon za 3 zl z polki w hipermakecie

Gość Hej dziewczyny*
Witaj Ritta No ja tez mam z renomowanej firmy. Ale ona niie ma sklepow tylko salony wystawowe w duzych miastach. JA tez jestem bardzo zadowolona. Wlosy mam takie puszyste i wcale sie nie elktryzuja.:)

Gość a ile Wasze suszarki
kosztowały?

Gość Moja *
100pln firmy Zepter mam.

Gość trust
Co znaczy jonizująca?Czy jak ma zimny nawiew to jest jonizująca?

ja tez mam wtaka suszarkę i do jednej z widoących marek w tej dziedzinie i szczerze powiem ze nie widzę żadnej różnicy jak suszę ta i \"normalną\". Mam długie włosy, myje je codziennie więc codziennie męcze je suszarką. przez X lat używałam zwykłej tylko suszącej a 2 lata temu dostałam na gwazdke taka niby lepsza i zbajerzona i co? nic wszytsko tak samo. pozdrawiam :)

Gość do stonogi
z tego co piszesz wynika ze twoja suszarka raczej nie jest jonizujaca. Suszarka jonizujaca to taka ktora ma wbudowany jonizator.

Gość monikaaaaaa
A czy ktoras uzywa Philipsa? Jestem ciekawa czy jest dobra, jezeli ktos ma dobra i jest zadowolony z innej marki to prosze o podanie nazwy. Tez mam zamiar sobie kupic jakas dobra.

musze Cie rozczarowac bo moja suszarka jest zdecydowanie jonizująca czy jak to sie tam nazywa. Jest \"firmowa\" :D i jak wół ma napisane i na opakowaniu i na samej suszarce IONIC cos tam a obrazki w instrukcji omawiaj jej zbawienny wpływ na włosy.

jakoś tak sie zasugerowałam wypowiedzia powyżej zeby nie podawac firmy ale co tam. Ja mam Babyliss Ionic 1800W, chciałam wrzucic jakis link do niej ale nic nie namierzyłam :(

Ja mam jonizującą philipsa i jestem z niej zadowolona. :D Właśnie po jej użyciu włosy wysuszone,wydają się jakby lekko wilgotne,jeszcze się nie przyzwyczaiłam,bo to u mnie nowy sprzęt. Jonizacja,ma podobno bardziej wpływać na zmniejszenie elektryzowania się włosów.Na razie wydają mi się bardziej gładkie i milutkie w dotyku. Nie wiem nic o wpływie jonizacji na działanie odżywek... Chodzi o te,których się nie spłukuje?

O,nawet nie zwróciłam uwagi jaki stary topic wyciągnęłam ;)

Gość gość
Remington turbo 2200 :)

Gość gość
Ja tez mam suszarkę z jonizacją i moim zdaniem to serio działa, włosy są ładniejsze.

ja mam suszarkę z Philipsa HP 8233 / 00 z dyfuzorem, ma też funkcję jonizacji, mąż mi kupił na początku roku w sferisie. Ogólnie wiem że Remington to bardzo dobra firma jeśli chodzi o produkty do włosów, kuzynka ma właśnie z Remingtona i też jest zadowolona. Model suszarki który napisałam jest dość duży ale mi to nie przeszkadza, bardzo szybko suszy, ma wszystko co suszarka mieć powinna, jonizacja się sprawdza włosy się mniej elektryzują i nie niszczą się tak, ja dodatkowo do każdego suszenia używam preparat termoochronny na włosy.

niedawno wymieniłam swoją starą suszarkę na super-hiper model z jonizacją. rzeczywiście włosy są lepsze, ale nie traktowałabym tego jako ratunku. jeżeli włosy są zniszczone, ratunkiem raczej będą zabiegi.

Gość usskala
tak szczerze mówiąc to naprawdę jestem zaskoczona, że większość z Was nie zauważa różnicy, ja przez kilka tygodni używałam takiej zwykłej suszarki za 2 dyszki i to był jeden wielki dramat... zrobiło mi się siano na głowie, włosy połamane, znacznie gorzej się je rozczesywało, w końcu i tak musiałam zrobić wycieczkę do sferisu żeby kupić jakąś lepszą suszarkę

Gość resas

Kilka przykładów fajnych suszarek z jonizacją - pro-sprzet.pl/category/suszarki-z-jonizacja

A czemu warto postawić właśnie na takie? Choćby z uwagi na jakość rozwiązań i zdrowie włosów. Suszarkę kupujesz raz na wiele lat. Nabędziesz coś porządnego to masz święty spokój. Tyle. 

posiadam i zachwalam suszarke babyliss bronze shimmer :) oprócz tego, że jest leciutka to posiada jeszcze kontrole jonizacji i pięknie wygladza wlosy