Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajny Dyzio ale....

177 cm wzrostu waga 85kg... czy mozna być szczęśliwym i kochanym???

Polecane posty

Gość Fajny Dyzio ale....

Piszcie co myslicie albo macie takie problemy z ciagłym wrażeniem że sie wszyscy patrzą na Ciebie i czy zaznasz miłości ?

Gość a w czym masz problem
bo nie kumam????

Gość DDDD
boje się ze nie znajdę dziewczyny bo jestem przy kosci... dziewczyny wola wysportowanych i wysokich kolesi... mam tez wrazenie że wszyscy sie na mnie patrzą... mam kila kolezanek ale takie damy że nie podchodź... nie wiem co mam mysleć przeciez kocha się za to ludzi kim są a nie jak wygladają... :(

no właśnie!! pięknie powiedziane: kocha się za to ludzi kim są a nie jak wygladają... Pozdr 🌼

Gość co
chory jestes czy co? moj maz wazy 84 i ma 178cm i uwazam,ze wyglada zajebiscie!

Gość co
to ty gruby napewno tez nie jestes!!!!!!!!!! wyluzuj!

Gość agata---
nie martw sie, musisz znalezc taka ktora tobie sie podoba, na pewno tez jej sie spodobasz, tylko trza trafic:)

Gość DDDD
hmmm... w sumie to jest ktos ale az sie boje pomysleć jak będziemy wygladali razem... bedzie mnie ona ładna zgrabna dziewczyna przedstawiała swoim znajomum wręcz ideeałom... ja nie jestem az taki wielki no ale brakuje mi do figury np. Polskiego hydraulika :O

Gość agata---
rada dla ciebie- zacznij uprawiac sport;) znajdz taki ktory lubisz, nie musisz byc wielki wystarczy np ze bedziesz cos trenowal, bedziesz mial dobra kondycje, sylwetka sie znacznie poprawi oraz samopoczucie i wzrosnie pewnosc siebie polecam! zacznij biegac, idz zobacz jak jest na silce, moze jakies sztuki walki

Gość DDDD
Mam kolezankę rozumiemy sie prawie bez słów ale ja bym nie chciał jej zawracać soba głowy... mam wrazenie że jakby była ze mna to idąc ulicą i widząc innego by sobie pomyslała że "o taki by mi sie przydał' tego sie boję...:(

Gość zartujesz nie
?? wieeeeeeele dziewczyn lubi misiow, bo mozna sie wtulic tak mocno mocno. Mmmmm... az sie rozmarzylam :) buziaki dla Ciebie :)

Gość kaczka-dziwaczka
Ale to nie jest żaden misiu! Po prostu dość postawny facet , ale wcale nie gruby!!! Gościu nie martw się , ludzie się jakoś znajdują - i to najczęściej naturalnie dopasowani pod względem atrakcyjności i typu. Zwykle ładna dziewczyna chodzi z przystojnym facetem , dama chodzi z eleganckim panem , harcerka chodzi z harcerzem , wesoła buła chodzi z wesołym misiem. Samo siętak układa. I wtedy sięnie myśli - Boże , ona taka piękna , a jak taki brzydki ;)

Gość aasdecxds
Stary w sumie to za bardzo nie masz sie czym zamartwiac Przeszkadza ci figura idz na silke pobiegaj Ja z checia moge sie zamienic moja figura z twoja, a ty moglbys da ci wlosy Bo ja lysiejacy jestem i ja juz nic nie moge z tym zrobic Wiec nie uzalaj sie tylko zrob cos z tym

Gość a ja uważam
że 85kg to niezbyt duzo gożej by było 185 A tak pozatym ważne jest to co ma się w sercu a nie na twarzy (puder, solarka iTd)

Gość Twoja waga jest ok

Gość tajemnicza Aga
a mi sie wrecz atrakcyjny wydajesz i nawet całkiem sympatyczny:D

Gość ludek ufoludek
Problemy z wagą zaczynają się po 90 kg (85jest jeszcze okej) A to nie prawda bo laski lubią też bardziej wyraźnych facetów. Bo niektórzy zdechlaki i chuderlaki są wyschnieci i żylaści :P

Gość ludek ufoludek
aha jeszcze jedno ! Każdy ma inna budowę bo weźmy np. 2 facetów o tej samej wadze i tym samym wzroście i beda wygladali inaczej jeden chudszy by sie wydawał a jdrugi grubszy... a dlaczego? sama nie wiem... 🌻

Wczoraj pytanie, dziś odpowiedź: Absolutnie - nie można. Granica wagowa, do któej dopuszczalne jest szczęście przy wzroście 177 cm, to 81,365687987 kg. Co do miłości, dystans do pokonania masz nieco większy - granicę wyznacza waga 76,87687365635 kg. Uwaga: tylko osiągnięcie idealnych wymiarów jest gwarantem szczęścia i miłości. Wszelkie odchylenia moga powodować zaburzenia. Sami chcieliście. Taka jest prawda. Prawda czasu, prawda ekranu. :-P

Gość ja mam coś
koło 1.80 i prawie 90kg i jest ok,teraz sobie jeszcze przytyje pare kg a na 2-3 miech przed wakacjami zjade o ok 5-10 kg ,ale to wymaga pracy i chęci

Gość co Ryba bredzi
ejj Rybka zwana wanda wyluzuj bredzisz siorunie. Byś mogła być bardziej tolerancyjna i słuchać problemów ludzi ! s***

No widzisz, a nie potrafię... :-0 O, jaka ze mnie głupia cipa jest! 😭 Pewnie dlatego, że nieszczęścliwa i nie będąca kochaną... Idę się utopić, załamana Twoją krytyką, pomarańczowy wpisie... :-( :-P PS. Nawet nie rozumiem części twojej wypowiedzi \"bredzisz siorunie\". Ke, że się tak wyrażę?

Gość co Ryba bredzi
Prawda czasu, prawda ekranu to jest wtedy jak tańczysz w klubie za judaszowe srebrniki i dajesz dupy za gar zupy :D

No wiesz, nie obrażaj mnie. Najlepsze rzeczy można mieć w życiu za darmo - więc daję dupy i bez miski zupy. :-D Ale tylko wybranym. Jak się jeszcze trochę postarasz, to może i Tobie się poszczęści... Jesteś na dobrej drodze! 😘

Gość nie ma ideałów
ja tam wolałabym takiego "misia" bo sa bardzo zabawni, maja poczucie humoru i potrafia kochać, nie to co Ci którzy szpanują ciałem bo sa szczupli - tacy to są zakłamani. a jeśli już ma sie takiego "misia" to zawsze mozna mu pomudz i razem pocwiczyć i troszke mu ubedzie kg - ale to nie jest najwazniejsze bo wyglad to wiecie... wazne jest ciepło wypływajace z serca :)

Gość ona z takimi wynikami
177 63 kg

Gość dalej Dyzio
nie smuć sie tylko łap mase a potem przypakuj,zostaniesz karkiem

Gość nie ma ideałów
a może bedzie moda na "puszystych" tak jak na buty z czóbami ?? Fajnie by było. wreszcie Te chudziny by miały za swoje.

Gość no by mieli za sowoje
chyderlaki zgrywaja bohaterów jednej bajki :D

Gość to prawda
zgadzam się era szpanerów i ideałów mija czas na pluszaki :p