Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoska

Kiedy dostałyscie okres po dłuższym stosowaniu tabletek anty?

Polecane posty

Gość ktoska

JA brałam tabletki ponad 3 lata. Własnie jestem w trakcie przerwy no i... czekam. Gdzie ten okres :( Słyszałam,ze moze sie pojawic nawet po 2 miesiacach? Macie podobne doswiadczenia? No własnie,a jak w tym czasie wyglada cykl, tzn kiedy sie mozna kochac,a kiedy nie? Bo cos mi sie wydaje,ze tradycyjne liczenie to nie za bardzo sie tu sprawdzi...

Witaj. Ja odstawilam 4 wrzesnia i okres dostalam normalnie, czyli 2 pazdziernika. Bralam bez przerwy 6 lat. Odstawilam zeby sobie zrobic 3 miesieczna przerwe(zalecenie lekarza). Jak widac u mnie sie nic nie rozregulowalo ale wiadomo kazda z nas reaguje inaczej. Nie widze zadnych niepokojacych zmian, cera tez ok.

Gość Anuuulka
Podciągam temat bo mnie interesuje. Dokladnie jak założycielka topiku bralam pigółki przez 3 lata. Teraz odstawiłam i czekam juz połtora miesiąca na okres. Mam tylko praktycznie w każdym tygodniu plamienia (raz mniejsze, raz większe) ale okresu normalnego jakoś doczekać sie nie moge :(

Brałam pigułki przez około 7 lat. Po odstawieniu pigułek okres dostałam po 30 dniach. Nie miałam żadnych później problemów. Od razy cykle miałam regularne.