Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kawusia

co sie dzieje?

Polecane posty

ale nie wygladam chyba zle, bo kumpel mowi: rozpierdzielil ci gosc auto a ty masz jeszcze sile zartowac i sie smiac :) Tylko kiedy prowadzilem ozywiona dyskusje z pania w biurze - to mnie nie widzial, bo zostal na dworze :)

Gość a ty jakie masz auto
?

wiem, za duzo, teraz tez kopce. Ale normalnie bym tyle nie wypalil, ale mondre paniusie w okienkach, to przesluchanie wrecz na komisariacie, bo sie dopatrzyl pan, ze cos sie nie zgadza, a sie zgadzalo, ale on nie dopatrzyl, ze sie zgadza...

no tak, na kims trzeba wyladowac zla energie...panie urzedniczki nadaja sie do tego rewelacyjnie..ja tez nie daje sobie w kasze dmuchac i daje popalic, gdy mi cisnienie podniosa...a nie oszukujmy sie, czasy komunizmu w niektorych urzedach i sklepach nadal daja o sobie znac ...:o

Gość sexo Ciebie o to auto pytalam
:)

i pomyslec,ze nie z mojej winy,,,jeszce faceta na pogotowie zawiozlam a ta zaraza jeszcze chcial ode mnie dodatkowa kase wysepic...palant 😠 mialam jednak super prawnika :) ktory wczoraj zmarl :(

najlepsze, ze ewidentna wina goscia :) To bylo tak: zatrzymalem sie na swiatlach. Przede mna gosciu. Zapala sie zielone, ruszamy. On przejechal, ja jade i nagle z tyl samochodu cos mi uderza. Obrocilo mnie o 180 stopni. Ogladam sie do tylu i nie mam tylu w samochodzie :) Wysiadam, wszyscy leca: ja to widzialem! Ja tez widzialam! Ja jestem swiadkiem! ten co jechal przede mna tez wylecial, bo zobaczyl w lusterku jak mnie inne auto sprzata z jezdni. I dzis mnie pan pyta na policji, czy bylem pewien, ze nie stwarzam zagrozenia kiedy wjezdzalem na skrzyzowanie. No nie idzie sie wkurwic? I jeszcze mnie straszy, ze beda kamery, bo tam sa, no to ja mu mowie: czemu kurwa jeszcze ich nie ma? Bo tam bedzie widac wszystko!! To on, ze to trzeba czasu. Ja pierdole!

Gość Sexo odpowiesz mi
?

taki wypadek tez kiedys mialam,,i znowu trafilam na chama, ktory chcial nas oszukac..ehh ludziska!!! i ta papierkowa robota..i latanie po sadach,,, :o :o mam nadzieje,ze Ciebie to minie...zaplaci gosciu kare i niech spada na drzewo no i koszty naprawy z jego ubezpieczenia powinny byc sciagniete..

w sumie to byl tylny bok od strony kierowcy i prawie caly tyl. Az cud, ze nikomu nic sie nie stalo. Ja mialem zielone i sobie spokojnie za gosciem jechalem. Bylem juz lekko za polowa skrzyzowania i nagle bec. Dobrze, ze to masywne auto bylo, bo po cintku, czy tam matizie to by pewnie nic nie zostalo.

i jeszcze matk do tego, ze ona wie lepiej, ze to ja wjechalem w pana (jej okreslenie) i teraz sie boje przyznac, bo jak ja gdzies wioze, to ona sie zawsze bala. I uparla sie, ze chce auto zobaczyc i koniec. Nie wiem po jaka cholere.

Gość Wypadaloby chociaz
powiedziec ze nie.. Ale dobrze wiecej o nic nie pytam :) Powodzenia Wam zycze!

jeszcze nie moge, bo musze skoczyc do kolegi jeszcze jednego. Czekam az wroci do domu. Ale baterie mam :)

a po co ci wiedziec czerwonko jakie mam auto, a raczej mialem. Jak mi je zrobia to je sprzedam, kurwa, prawie nowka :(

ja tez sobie strzele drina dzisiaj kurcze , chociaz tak sie czlowiek wyluzuje i zapomni na chwilke o problemach ale poki co, robie krok na przod aby wyjsc z tego bagna :)

no jasne!!! Mam nadzieje, ze jutro nie bede musial znow jechac na komende :) Dobrze, ze nie balowalem przedwczoraj za bardzo i wszystko sie stalo popoludniu :) Bo pewnie bym jeszcze jakie promile mial, to by dopiero byl problem.

jednego drina? To chyba dopiero na zachete :) Ja tam mam osmiopak i jak znam siebie, to potem jeszcze gdzies wybede :)

Gość Pytalam
tak po prostu. Nie wiedzialam ze nie mozna wiedziec ;) A tamten facet ktory w Ciebie wjechal to czym jechal?

ale jak dzis rano widzialem to auto, to .... Naprawde gdybym w nim nie jechal, to bym nie uwierzyl, ze nic sie nikomu nie stalo.

;;;D:D:D:D:D:D:...coz, ja dzisiaj mam nieklawy nastroj, wiec i moja lepetynka niezbyt funkcjonuje, ale jak juz mowila zafunduje sobie enerdzajzera na wieczor i bedzie ok... ciesze sie ,bo przyszedl mi pewien pomysl do glowki, ale nie bede mowic co i jak ,bo sie ujawnie :pp:p:p:p:pp