Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kawusia

co sie dzieje?

Polecane posty

no tam Sexo...i w tlumie czlowiek sie czuje samotny,..ale ale cos mi tu wyglada na to ,ze nieciekawy nastroj Cie dopadl :p niemozliwe!!!! 😘

ja tez :) Co mam powiedziec. CO sie odezwe to czerwonki mnie komentuja, ale ich w dupie, jednak slowa Kawusi byly ciosem w samo serce, peklo, zlamalo sie, krwawi, a ja usycham. DEAD.

marudzisz jak stara panna!!!! (tak mówi mój Tata) daj spokój!!! własnie mnie w pracy dziwnie rozbawili napewno nie bede juz pracować!

ja tez nie, juz zalatwilem co mialem, a prace mam fajna :) ale w zyciu wam nie powiem co robie, bo by sie juz zadna do mnie nie odezwala.

Sexo..nie przesadzaj..tutajk mozesz wszystko mowic i nikt sie ani nie obrazi ani nie pogniewa ani nie bedzie krytykowal wal chlopie!!!

weż!! no i co teraz ?? specjalnie mnie zaitrygowałeś??? to było na złość? jak myslisz co teraz chodzi mi po głowie?

moze powiem tak, pomagam ludziom :) dzialam w ich intencji, staram sie nie robic krzywdy, nie pracuje z matkami i dziecmi... O :)

chociaz zdarza sie, ze pracuje z kobietmi tez jakies kosmate mysli??? Podziel sie nimi, jak ja lubie kobiety z fantzja

grzeczne panienki ida do nieba - niegrzeczne - tam gdzie chca :) Troche pieprrzyku nikomu nie zaszkodzilo

wiesz co? przecież ja nawet nick mam taki bezpłciowy ;) Ale naprawde teraz jestem bardzo ciekawa co robisz na codzień poza rozbijaniem samochodu i kasowaniem lusterek

juz powiedzialem czym sie zajmuje. Pomogam innym nie robiac krzywdy :D Zjadlbym cieply obiad, pora dzwonic po jakies zarcie, bo ja sam mieszkam w domu, wiec nikt mi nie zrobi nic...

powaznie?? gdzie mieszkasz, moze tym ojcowym autem dojade :) Ja powaznie, jak gdzies w promieniu 30-40 km to przyjade. Moze nawet mnie potem przenocujesz, pogadamy przy kuflu piwa :)

gdzie mieszkacie, moze w trojke zjemy sobie obiadek. Wpadne po szklaneczke, jak bede jechal. Spedzimy sobie mily wieczorek. Ja mowie dziewczyny powaznie.

wiesz Sexo,,ja tez mowie powaznie lae jest maly problem ,bo dystans jaki nas dzieli jest ciut wiekszy niz 40 kilometrow :p :) a szkoda :( :D:D:

o kur... (obiecalem, ze nie bede brzydko pisal) troche daleko, ja jestem ze slaska. Ale na szalona imprezke mozna sie wybrac, ale wtedy nocleg musi byc ;) juz pewny, bo potem nie bede spal na dworcu :)

Sexo nie czyta wogóle co piszemy. KOchany Lady Kawusia mieszka za granicą w UK także byłaby to daleka wycieczka, ale jak sie uprzesz to wpadasz po mnie i jedziemy do Lady ;)