Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dream or not to dream

Czy warto marzyć?

Polecane posty

masz racje zyjemy mrzeniami ale bopimi sie je spelniac...to blad! musimy dac sobie prawo do tego zeby spelniac marzenia!!!!

kiedy pozwolimy sobie spelniac marzenia na prawde bedziemy bardziej szczesliwi. nie mowie ze wszystkie nasze marzenia sie spelnia ale sam fakt ze pozwalay sobie marzyc rozwija nas emocjonalnie:)

hehe moze boi sie je wpyowiedziec zeby nie zapeszyc ;) a wy tez uwazacie ze glosne wypowiadanie marzen je zapesza???

ja nie zwracam uwagi na to czy zapesze czy nie .... dziele sie moimi marzeniami z moimi przyjaciolmi bo wiem ze oni zycza mi szczescia :) ja na przyklad dziele sie swoimi marzeniami na forum i nie boje sie ze zapesze...mysle ze to taki przesad troszke bezpodstawny ;)

no i bardzo dobrze ja tez uwazam ze dzielenie sie swoimi marzniami daje tylko wiecej sily i byc moze , da impuls do dzialania dla innych...

mi pomaga dzielenie sie z bliskimi swoimi planami, bo wiem ze moi przyjaciele zycza mi dobrze, jest ich garstka ale wiem ze moge na nich zawsze liczyc :)

to super ze masz swoja grupe rpzyjaciol niestety to zadkosc w dzisiejszych czasach ludzie zyja sami nie maja czasu na zwiazki ani na przyjazn.....szczerze mowiac przeraza mnie to bo nie wyobrazam sobie zycia bez przyjaciol to takie aniolki tu na ziemi

Gość jajniczek
oczywiscie ze warto marzyc. marzenia w tych kryzysowych chwilach sa taka nadzieja na lepsze czasu i podtrzymuja nas na duchu. marzenia czasami sie spelniaja czasami troche pozniej niz powinny ale sie spelniaja. ktos powiedzial, ze jesli Ci bardzo zalezy i bardzo tego chcesz i robisz cos w tym kierunku to powinno sie udac :)

tez tak mysle...marzenia nie spelnia sie same musimy o nie WALCZYC bo mamy do nich prawo :) kiedy pracujemy nad marzeniami one sie spelniaja i rowniez w to wierze.... dlatego mimo, ze czasem jest ciezko nie poddaje sie i walcze o nie kazdego dnia :)

masz bardo dobre podejscie :) trzeba walczyc i pracowac nad swoimi marzeniami...bo kiedy mamy cel w zyciu nasze wybory zyciowe sa o wiele latwiejsze :) ale najwazniejsze to nie byc biernym i zabrac sie do roboty, niestety mamy taka mentalnosc ze zaczynamy od narzekania a do pracy nam sie nie rwie ;)

oj tak to narzekani potrafi strasznie zdeprymowac do pracy wiem cos o tym bo przez jakis czas bylam otoczona takimi ludzmi i przyznam ze takie toksyczne znajomosci nalezy zakonczyc dla wlasnego dobra i szczescia