Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeziebiona

Dobry i tani zestaw lekarstw na ostre przeziebienie

Polecane posty

Również, tak jak ty miałam problem z grypą po tym jak przestałam się szczepić. Pamiętam, że byłam tak przeziębiona jak nigdy, m. in. miałam sine usta a z oczu leciały mi łzy. Wtedy dostałam od lekarza receptę na bioparox, który polecam, ponieważ już na 2 dzień czułam się o niebo lepiej i mogłam w miarę normalnie funkcjonować. Myślę, że w ostrym przeziębieniu warto przejść się do lekarza po coś \"skuteczniejszego\" a nie leczyć się domowymi sposobami. Szczególnie, że grypa ma powikłania...

Jeżeli chodzi o leki na grype to ja zawsze gdy mam gorączke to wkładam sobie czopek do pupci

nie wyleczone przeziebienie czy grypa moze miec bardzo powazne skutki ale niestety ludzie o tym zapominaja poczytajcie sobie tutaj troszke o tym co moze sie stac www.grypa.pl to moze czesc z nas nie zbagatelizuje swojego kaszlu czy kataru. ja staram sie zawsze wyleczyc do konca bo zdrowie mamy jedno prawda...

Gość dolores 12
zgadzam się z tobą hostess nigdy nie można lekceważyć nawet zwykłego przeziębienia bo różnych rzeczy można sie w ten sposób nabawić...no a po co!? (dzięki za linka)

Gość kejcik12
Ja wolę przede wszystkim zapobiegać więc rano i wieczorem piję miód rozpuszczony w wodzie (1 solidna łycha na ok. pół szklanki gorącej wody) i przy regularnym stosowaniu tego napoju żadne choróbsko mnie nie bierze. No ale jeśli już naprawdę dopadnie mnie coś mocnego to tak jak mycha80 ratuję się Tabcinem. W krytycznych momentach zawsze mnie stawia na nogi.

Gość kejcik12
Ja wolę przede wszystkim zapobiegać więc rano i wieczorem piję miód rozpuszczony w wodzie (1 solidna łycha na ok. pół szklanki gorącej wody) i przy regularnym stosowaniu tego napoju żadne choróbsko mnie nie bierze. No ale jeśli już naprawdę dopadnie mnie coś mocnego to tak jak mycha80 ratuję się Tabcinem. W krytycznych momentach zawsze mnie stawia na nogi.

widze ze zle wpisalam stronke napisze raz jeszcze www.grypa.pl duzo ciekawych info a co do leczenia to popieram dziewczynki ale nie zapominajmy ze jak choroba bedzie nie do wyleczenia lekami bez recepty to trzeba isc do lekarza

niom stronka spoko duzo informacji na temat powiklan warto podsunac pod nos niedowiarkom ktozy mysla, ze sa ponad wszystkie choroby;)

Gość grypa.pl
juz wczesniej wodzialam ta strone pomogla mi na lekcji biologii :D hehehe

no super sprawa z ta pomoca szkolna materialow trzeba teraz szukac wszedzie :) stronka super powinni robic wiecej tego typu informacji w internecie bo dzieki temu mozemy zawsze doedukowac sie sprawdzic jesli nie jestesmy pewni czy ten lek jest dokladnie na te objawy choroby o ktorych myslimy

Gość Oczywiście że medycyna natural
Polecam zestaw Zapper

kurde wiecie co tyle gadania o tej grypie i przeziębieniu no i w koncu mnie tez dopadło:(:(:(

o hostess wyleczyłam się Tabcinem i dodatkowo piłam mleko z masłem i miodem no i poleżałam 2 dni w łóżeczku i po chorobie:) moim zdaniem to najlepiej jest się wygrzać pod ciepła kołderką:)

no pewnie sen i odpoczynek plus dobra kuracja to pelen sukces tylko niestety czesto nie mamy jak sie wyspac pospac poleniuchowac i wtedy tabcin tez bedzie bardzo dobrze sie sprawdzal bo bardzo szybko dziala

prawda na nadmiar snu chyba malo kto moze sobie pozwolic niestety ale tabcin jest super na takie okazje szybko stawia na nogi, nie opbciaza zoladka i dzieki temu nawet jesli nie mamy czasu na doobry i dlugi odpoczynek jakos zwalczamy chorobe

ja wlasnie przeczytalam ze jeszcze do tego wszystkiego najlepiej byc zakochanym bo wtedy sie szybciej zdrowieje :)

Gość grzechu26
no ok zakochanym ale jak leczysz sie byle czym albo nie wiadomo czym(czytalem tu o jakis grzybkach) to nawet milosc nie pomoze ja wole cos skutecznego i bezpiecznego co mnie postawi na nogi

hehe no nie pomoze ale oslodzi na pewno ;) a ze skutecznych lekow to opisywany tu tabcin jest szybki i skuteczny, szybko poczujesz sie lepiej a wtedy twoja ukochana tez bedzie szczesliwa bo szybko wrocisz do zdrowia

Gość grzechu26
no ja mam nadzieje ze jesli sie rozchoruje na nieszczescie to tabcin tak cudownie i szybko mi pomoze jak to opisujesz...trzymam za slowo

Gość No to jak Ty się leczysz
zapper jest najlepszy i mozna go łączyc z alkocholem,nie rozumiem dlaczego taka dyskusja????Jaki tabcin???jaki????to przeciez chemia

Gość grzechu26
wyluzuj troszke jaki tabcin? normalny pewnie skuteczny czy to cos zlego:) mysle ze kazdy ma swoj wybor no i czasem czytaj bez nerwow to poznasz glebsszy sens wypowiedzi pozdrawiam baaaardzo serdecznie :)

No własnie,jaki Tabcin,najlepszy jest zapper

Gość zapper skoncz
troche za bardzo cisniesz kolego z tym zapperem wez sie tak nie reklamuj bo kazdy tego ma dosc ok i ne rob z nas debili

Ja z nikogo nie robie debili,raczej sami z siebie robicie debili,bo nawet nie wiecie co to zapper,ja nie reklamuje sie,tylko rekalmuje wspaniała metode na zakazenia:)

Gość marika.waw
reklamuj siebie produkt co chcesz ale daj ludziom wybor nie atakuj tak dam ci dobra rade bo to odnosi odwrotny skutek

Gość malgochula
mi pomaga polopiryna, polecam kupować odpowiedniki oryginalnych leków, bo są tanie i tak samo skuteczne :D kto nie wierzy to niech sobie poczyta: http://wihepharmacy.pl/leki-generyczne/

Gość KS666
Ludzie, czy Wy nie czytacie ulotek? Ja czytam, bo chcę wiedzieć za co płacę. Febrisan ma najwięcej paracetamolu, a Fervex przecież wycofali z aptek z powodu jakiegoś zagrożenia.