Mewa again 16 Napisano 2 godziny temu Dziś przez takiego jednego zyeba (a przede wszystkim przez kolizję, którą spowodował) spóźniłem się 45 minut. Chociaż jak się spojrzało na samochód (chyba 20-letni Touran), blachy (no właśnie: w naszym województwie cieszące się najgorszą sławą) i kierowcę (młody przygłup w jasnozielonej dresowej bluzie z kapturem jarający fajkę), to w sumie ta mieszanka chyba od początku musiała zwiastować kłopoty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewak Nartycjusz Wyje 3 Napisano 2 godziny temu MEWA MAM NADZIEJĘ ŻE TWOJEMU MERCEDESOWI BENZ GLS 600 4MATIC 2025 ROCZNIK NIC SIĘ NIE STAŁO. https://v.wpimg.pl/N2E5NjJlYVMkVzhZZRdsRmcPbAMjTmIQMBd0SGVafAs9BnteZQonXiBHKxolQilAMEUvHTpCPl5qVD4DZRp_HSFcPRomDTcdIFgsDy5Df1QhAX0Le1ljVnMAKEd-WixTaFctWn5BKgB9BHkLc1p8V30AbBc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa góra ma 595 metrów 2 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Lewak Nartycjusz Wyje napisał: MEWA MAM NADZIEJĘ ŻE TWOJEMU MERCEDESOWI BENZ GLS 600 4MATIC 2025 ROCZNIK NIC SIĘ NIE STAŁO. ILE TAM SIĘ PROSTYTUTEK Z GLIWIC ZMIESCI???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 670 Napisano 2 godziny temu WGR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 196 Napisano 1 godzinę temu 52 minuty temu, Mewa again napisał: Dziś przez takiego jednego zyeba (a przede wszystkim przez kolizję, którą spowodował) spóźniłem się 45 minut. Chociaż jak się spojrzało na samochód (chyba 20-letni Touran), blachy (no właśnie: w naszym województwie cieszące się najgorszą sławą) i kierowcę (młody przygłup w jasnozielonej dresowej bluzie z kapturem jarający fajkę), to w sumie ta mieszanka chyba od początku musiała zwiastować kłopoty... Każdym po równo są. Wielkopolski Gorzów złapali pijanego prokuratora, po 3 godzinach na badaniu krwi miał 2 promile. Jak go zatrzymali miał 2.5 promila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 142 Napisano 1 godzinę temu W powiecie mewianskim 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 142 Napisano 1 godzinę temu 55 minut temu, Mewa again napisał: Dziś przez takiego jednego zyeba (a przede wszystkim przez kolizję, którą spowodował) spóźniłem się 45 minut. Chociaż jak się spojrzało na samochód (chyba 20-letni Touran), blachy (no właśnie: w naszym województwie cieszące się najgorszą sławą) i kierowcę (młody przygłup w jasnozielonej dresowej bluzie z kapturem jarający fajkę), to w sumie ta mieszanka chyba od początku musiała zwiastować kłopoty... To widmok 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 115 Napisano 30 minut temu 1 godzinę temu, miszluft napisał: To widmok Nie to auto, nie ten kolor bluzy, nie palę i nic się nie zgadza , ale śnij dalej tutko paryska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 10 Napisano 25 minut temu 2 godziny temu, Mewa again napisał: Dziś przez takiego jednego zyeba (a przede wszystkim przez kolizję, którą spowodował) spóźniłem się 45 minut. Chociaż jak się spojrzało na samochód (chyba 20-letni Touran), blachy (no właśnie: w naszym województwie cieszące się najgorszą sławą) i kierowcę (młody przygłup w jasnozielonej dresowej bluzie z kapturem jarający fajkę), to w sumie ta mieszanka chyba od początku musiała zwiastować kłopoty... Jechałeś do Anastazji ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 115 Napisano 21 minut temu Co do tematu przepisów się nie zna , brak praktyki i wyobraźni. Ćpają , piją co wyklucza bezpieczne zachowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1371 Napisano 20 minut temu 9 minut temu, Get Out napisał: Nie to auto, nie ten kolor bluzy, nie palę i nic się nie zgadza , ale śnij dalej tutko paryska Ona wszędzie cie widzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 115 Napisano 17 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ona wszędzie cie widzi Haha to chore już jest , ale podejrzewać mnie o bycie laikiem totalnych za kółkiem to już przerażające, bo trochę kilosów już zrobiłem w swoim życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 115 Napisano 15 minut temu Jasnozielona bluza wyobrażasz sobie mnie w czymś takim Magi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1371 Napisano 14 minut temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Jasnozielona bluza wyobrażasz sobie mnie w czymś takim Magi W ciemnozielonej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 142 Napisano 13 minut temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Jasnozielona bluza wyobrażasz sobie mnie w czymś takim Magi A jak odśnieżasz to niby w czym? Raczej nie w czerni ani burgundzie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 115 Napisano 10 minut temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: W ciemnozielonej Butelkowa zieleń z czarnym logo choćby polskiego Big Star jak najbardziej. Ewentualnie grafitowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 13 Napisano 8 minut temu 4 minuty temu, miszluft napisał: A jak odśnieżasz to niby w czym? Raczej nie w czerni ani burgundzie tak A Ty jak dziś ubrana na placu Pigalle? Zimno w Paris? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 115 Napisano 8 minut temu 3 minuty temu, miszluft napisał: A jak odśnieżasz to niby w czym? Raczej nie w czerni ani burgundzie tak Spokojnie mógłbym sobie jeździć odśnieżarką jeżeli skusi mnie wysoka stawka i nie uważam takiej pracy za powody do wstydu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1371 Napisano 7 minut temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Butelkowa zieleń z czarnym logo choćby polskiego Big Star jak najbardziej. Ewentualnie grafitowy. Dla mnie mógłbyś i w jasnozielonej zawsze można ją ściągnąć i pod spodem tshirt czarny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 115 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Dla mnie mógłbyś i w jasnozielonej zawsze można ją ściągnąć i pod spodem tshirt czarny W takim seledynkowym kolorku moge robić się nerwowy jak w żółtym albo pomarańczowym Biały mam pod spodem aż spojrzałem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach