Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Staruch

Pali mnie moja dusza

Polecane posty

Pali mnie moja dusza, czuję że jest czarna niczym smoła, to przez moje grzechy i wystepki, sumienie się odzywa, pali mnie najbardziej z powodu utraconych szans...na miłość. Nie zaangażowałem się w związek kilka lat temu. I teraz mam za swoje - jestem sam jak palec. Wtedy nie chciałem być z kobietą (dziś twierdzę, że mojego życia), bo mój głupi szczeniacki popęd mówił \"po co ci ona, będziesz miał jeszcze lepsze i ładniejsze\". Dlatego olałem sobie ją, a po kliku latach kiedy jestem sam, zrozumiałem, że ona była mi przeznaczona. Dlatego teraz płaczę i duszę się w sobie, w moim ciele. Nie wiem czy mnie rozumiecie, to, że utraciłem szanse na miłość jednyną miłość mojego życia. Nie wiem teraz gdzie ona jest? Czasem nachodzą takie dni, że aż ryczę w poduszkę mimo iż jestem mężczyzną. Ogólnie mam przez to depresje. O tym napisałem w dziale \"Zdrowie i Uroda\". Szkoda słów :(

Gość staruch ile masz lat
zamiast się rozklejać poderwij jakąś pannę

Nie łam się Człowieku :). Uszy do góry ! Wszyscy tracimy tysiace szans, dokonujemy złych wyborów, ale jesli faktycznie ona była Ci pisana to się jeszcze spotkacie i bedziecie razem !! 🌻

Gość najlepiej walnij
jeszcze z 8 tematów i ci przejdzie

Cięzko jest poderwać jakąś pannę, to nie takie proste dla mnie. Mam 23 lata, ale czuje się jak staruch

Gość staruch ile masz lat
no przeginasz chłopie, całe życie przed tobą - nie spieprz go

Alez potraficie pomoc gosciowi. Chyba jak ktos jest totalnie zdolowany najbardziej na swiecie nie chce uslyszec np. że jest oblesnym oferma. Czy tutaj sa sami optymisci, ktorym zycie poukladalo sie tak jak chcieli ?!

chlopie - nie przejmuj sie. moze milosc sie trafia raz na cale zycie? skad my to mamy wiedziec? Moze moja milosc tez juz przeszla, pierdole to. Nie chce mi sie nad tym zastanawiac.

sexoholck -> Dzięki stary, może tak powinienem patrzeć na życie Wszyscy mi kładą kłody pod nogi i mało jest osób potrafiących \"kochać drugiego człowieka\".

:( Rozkleiłem się dziś za bardzo: Dla świata jesteś nikim, ale dla kogoś możesz być całym światem.Oby to była prawda. Wam oczywiście wszystko się układa jak najlepiej, bo jeszcze niektórzy z was nie zaznali prawdziwej samotności. Mam nadzieje, że życie po śmierci okaże się dla mnie łaskawsze.

Nie przejmuj się tymi niemiłymi wypowiedziami :) a nie możesz jej odnależć, tamtej dziewczyny którą straciłes??? Moja wielka miłość zostawiła mnie i po kilku latach odnalazła, kochamy się jak nikt inny i jestesmy ze sobą juz 4 lata ;)

jedne kobiety mnie kochaja, drugie nienawidza, trzecie placza, czwarte nie widza, piate... Ja tam patrze tylko przed siebie. Chociaz dzisiaj troche mi gorzej, ale nie z powodu kobiety. W sumie, patrzac szerzej, ona byla moja jedyna kobieta, a teraz stoi potrzaskana. Zreszta, piwo pije. Nie sluchajcie mnie.

Gość zmartwiony zdziwiony
co to znaczy ze teraz stoi potrzaskana ????

Gość jesienny liść
chcesz po ze mną gadać ?

Gość jesienny liść
staruszku jak będziesz mieć chwile to napisz cosik chętnie cię wysłucham

Gość jesienny liść
okie

Gość gównażerii się w dupach
poprzewracało... a zadzwoń do niej i powiedz, że o niej myslisz i chciałbyś z nią wyskoczyć na piwko. gorzej przecież nie będzie.

Gość jesienny liść
staruszku czemu mało piszesz na tym blogu poza tym mozesz juzwysłać mi meila zosawiłam go przy twoim ostatnim wpisie

Jesienny liściu jesteś niesamowitą dziewczyną, ty jedna zwróciłaś na mnie uwagę. :) Niech ci Bóg wynagrodzi. Ja zanim coś napiszę muszę coś sklecić sensownego. Jak chcesz na razie możemy sobie tutaj porozmawiać, bo będzie szybciej. Albo wejść na jakiegoś czata.

Gość jesienny liść
nie lubię czatów to rozmwiam...........tu

Gość fajnie dupy wyrywasz
:D:D:D

Ok. Napiszesz mi coś o sobie...jak nie chcesz nie musisz. Czy podobnie jak moje życie i twoje jest zawiłe?

Gość jesienny liść
uch moje życie jest tak dziwne i nie zrozumiłe dla mnie czy to jest twoj jedyny nik bo mam wrazenie ze jescze masz kilka

Gość jesienny liść
ja tez mam dwa ale nie powiem drugi bo sie wstydzę zastanawiam się czemu nie odpisałeś mi na wcześniejszy post pisałam do Ciebie a ty nic

Wiem napisałaś do mnie na email chyba. Nie jestem zwolenikiem wymiany informacji via email. Lubię na żywo rozmawiać. O to ci chodzi?

Dlatego chciałbym z tobą porozmawiać na żywo w tym sensie że bardzo szybko: czat, gg, etc. Albo tutaj możemy sobie gawędzić.

Gość jesienny liść
a właśnie nie o to mi chodzi chiałeś gadac ale na listy się odpisuje zresztą rozmowoa polega na wymianie poglądów przynajmniej maszjakieś imię ? zresztą ja bym ci krzywdy nie zrobiła bo niby jak więc moze odpiszesz na mój list juz przestarzały