Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frank lampard

mój problem jest tego typu że nie lubie kobiet

Polecane posty

Gość i jeszcze jedno Franek...
a co chcesz uslyszec (przeczytac) ze masz racje..pytasz o opinie, dostajesz opinie, niekoniecznie idaca w kierunku Twojego myslenia...ej, ja juz wychodze z pracy, takze pewnie zajrze w nocy tutaj...pa!

Gość dziwny ptak
Jeżyna święta racja! Dlatego boję się takich facetów!

ludzie -----> przestancie na kazdym topiku mowic, ze to prowokacja! bo chocby nawet prowokacja, to rozmowcy i temat moga byc ciekawi!

Gość frank nie myśli
i to jest jego problem. I obraza innych, to tez

Gość do pierdu pierdu pierdu
😘 😘 kiss] 🌻 🌻 kwiat] 😍 😍 😍

na tym topiku nie zależy mi żeby dobrze wypaść, więc mi się dostaje. ale trochę już wcześniej pisałem na tym forum, i dostałem kilka ofert bliższego zapoznania;) z których oczywiście nie skorzystałem;) zmierzam do tego że te same panie które tutaj po mnie jeżdżą, kilka topików dalej były mną bardzo zaintrygowane;) czy to nie jest przerażające?

Gość dziwny ptak
Skąd o tym wiesz?

Gość a więc nie rozumiesz kobiet

Gość no i nie przedstawisz się
nie powiedz pod jakim nickiem wyrywałes tu dziewczyny? może gdybyś się przedstawił własnie to tak twoja historia nabrałaby jakiejś wiarygodności a poza tym...ja na przykład wcale nie watpię, że umiesz podrywać...to faktycznie jest sztuka której można się nauczyć- zwłaszcza gdy umie się obserwować i gdy ma się wygląd jako taki ale przecież to dalej nie zmiania faktu że nie umiesz się zakochac... boisz się zakochać

Gość a nie przyszło ci do glowy
że skoro udawales kogos innego, bądź pokazywałeś inną stronę siebie, to one leciały na tamtą osobę? Czy sugerujesz może że leciały na to co tu zaprezentowałeś?

Gość no i nie przedstawisz się
"zakochałem się kiedyś tak, że poniżałem się żebrząc o uczucie, omal nie popełniłem samobójstwa (pewnie niektórzy uznają że to jednak nie była prawdziwa miłość bo ja przecież żyje). i wiecie co? nic! nie sposób wyżebrać uczucia. nie znałem jeszcze wtedy zasad jakie żądzą damsko-męskim przyciąganiem." to jest istota sprawy- dostałeś po tyłku, nauczyłeś się cynizmu i teraz przykrywasz nim strach przed kolejnym niepowodzeniem ale to do odważnych świat należy żałujesz, że wtedy zakochałeś się?

Bardzo zabawny topik. Tylko, ze jak znam zycie to chyba nie jest prawdziwy ale wymyslony przez studenta psychologii dla zbadania reakcji pan na antykobieca psychoze polaczona z brakiem inteligencji emocjonalnej i megalomania kwalifikujaca sie do klinicznego leczenia. Dosc dobry przyklad zeby wkurzyc panie na maxa o co prawdopodobnie autorowi topiku chodzilo. Bo o co innego moglo chodzic w umieszczeniu takiego topiku na forum dla kobiet? Chyba nie o zdobycie adresu psychologa bo do tego wystarczy ksiazka telefoniczna albo internet.

Gość do house elf
pewnie masz rację a my tu się wściekamy cały dzień :(

oj, jakby każdy pokazywał innym swoje prawdziwe oblicze i wyjawiał wszystkie myśli to chyba nikt by się w nikim nie zakochał. na pewno laski nie polecą na to co tu prezentuje, ale przecież nie taki jest mój cel w tej chwili, co nie?

Gość pipipipip
haus elf piękna puenta,ubrałeś to w słowa których mnie o tej godzinie zabrakło.D O B R A N O C!!!!!!!!!!!

Gość frank jeśli
to prowokacja to powiedz- proszę! jestem naprawdę strasznie ciekawa! czy hause elf ma rację- wymyśliłeś to?

piszecie \'nie możesz się zakochać\' tak jakby to była zbrodnia sama w sobie. ale ja przecież podałem przyczyny dlaczego moim zdaniem nie mogę się zakochać. a dostaje w zamian pytania któych głównym celem jest obrażenie mnie, jakieś insynuacje na mój temat itp. jasne że chce zbadać reakcję kobiet na to co piszę. jakbym chciał adres psychologa to napisałbym wprost. ale zanim się do tego psychologa udam muszę być pewny że to ze mną jest coś nie tak. może to ja mam racje a wy wszyscy żyjecie złudzeniami? czy uważacie że macie rację tylko dlatego że jest was więcej, że głośniej krzyczycie, zacieklej mnie atakujecie? jak dotąd nie dostałem żadnych rzeczowych argumentów że się mylę w swoim postrzeganiu świata.

Gość chcesz żeby przekonywać
cię że nie- kobiety nie są wszystkie takie same? na to liczysz? desperacko czekasz, aż ktoś przedstawi ci dowody? przecież to nierealne!

Gość i jeszcze jedno frank...
napisales wczesniej ze na innym topiku dostales nawet pare propozycji...tez nic nowego, net to swiat wyobrazni, a Ty przeciez wiesz gdzie uderzyc zeby zadzialalo...wiec zaden wyczyn (nie zlosc przeze mnie przemawia, tylko sarkazm)...jestes bardzo elokwentym facetem, ale tylko czlowiekiem...pozdrawiam

Gość białabeksa
No ja bym chętnie zapoznała się ze sztuczkami i strategiami takich sprytnych facetów. Tak, na wszelki wypadek aby nie wdepnąć w emocjonalne g....

Gość gio
fajny topik, ciekawy, pozdrowienia dla autora :)

Gość ożesz ty
"moja matka bywa głupia.....uważam że przegrała swoje życie właśnie przez swoją naiwność. jest nerwową histeryczką. ale potrafi się dla mnie poświęcić." :D "to mój topik, ja tu zadaje pytania. jak od czasu do czasu odpowiem to przyjmijcie to jako akt łaski" oto cytaty z naszego WRAŻLIWEGO i ELOKWENTNEGO franka czy na sali jest lekarz?

Gość Nikt nie powiedzial
ze on jest wrazliwy, elokwenty owszem...mnie sie wydaje ze pod ta gruba skora siedzi jeszcze maly chlopczyk, moze nawet niedopieszczony

Gość laski
już się nie kompromitujcie...pomiata kobietami, jest szowinistą i skończonym bucem, pseudointelektualistą jakich mało, megalomanem bez poczucia humoru, jednostką szkodliwą dla siebie i społecznie...i WY GO JESZCZE DOPIESZCZAĆ CHCECIE ?! :O naprawdę można się jednak załamać

wrażliwość i celowe \'chamstwo\' się nie wykluczają. ale przecież nigdy nie mówiłem że jestem wrażliwy. zresztą co to w ogóle znaczy wrażliwość?