Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cynamonowy koszmar

RATUUUNKUUU POPARZYLAM SOBIE CALA TWARZZZ

Polecane posty

Gość cynamonowy koszmar

Boze dziewczyny co mam zrobic??????? normalnie siedze i rycze,zrobilam sobie 5 min temu maseczke ze smietany i cynamonuuu i mam cala buraczana twarz........ CO JA MAM ZROBIC :(????? chybazaraz umreee ;((((((( jak ja mam isc na uczelnie dzisiaj.......CZY TO ZEJDZIE :(? ehhh

Gość cynamonowy koszmar
mam panthenol spray..... :( popsikac sobie tym twarz? kurcze czuje sie jak male dzieckooo ,ja dziekuje ale ze mnie kretynka.... eh...

Gość jak to poparzyłaś
Czym??? Gorące to było??? Czy cynamon ma takie działanie???

Gość trzeba posmarować
spoko, każdy z nas coś tam sobie zmajstrował spróbuj posmarować pantehnolem najpierw kawałeczek skóry i zobacz czy przyniesie ulgę i czy nie spowoduje większego pieczenia

Gość cynamonowy koszmar
wlasnie nic nie pieklo,nalozylam maseczke z 2 lyzek smietany i pol lyzki cynamonu i nawet bym sie nie zorientowala gdybym przypadkiem nie zobaczyla czerwonej skory przy policzku....a minely dooiero 3 minuty..zaczelam zmywac i patrze a twarz mam jakby zafarbowana :(:(:( koszmar,przy oczach mam czerwone jakbym miala okulary a oczy biale hehehhehe wygladam jakbym na solarce sie zjarala straszne ;( cholera tak to jest,juz wiecej zadnych naturalnych przepisow nie robie bo potem mam za swoje.... posmarowalam tym pentanolem, ale mam nadzieje ze to zejdzie...bo mowie wam,jakbym miala zafarbowana twarz na kolor burakowy.....

Gość trzeba posmarować
napewno odrazu nie zejdzie, niestety ale powinno złagodzić i napewno się nie maluj

Gość cynamonowy koszmar
dzieki za pomoc.Boże ale mam nadzieję ze tak mi nie zostanie bo sie załamię......Najstraszniej towyglada pod oczami na policzkach.. eh ale ja sie bede musiala zamalowac jakas biala farba bo bede musiala wyjsc z domu

Gość trzeba posmarować
bo te miejsca są najbardziej wrażliwe i dlatego tak wyglądają wiem wiem, musisz wyjśc i wyglądać, napisałam tak bo wiem z autopsji że makijaż takie rzeczy jeszcze bardziej podrażnia powodzenia

Gość cynamonowy koszmar
dziekuje raz jeszcze,pocieszylas mnie w tej beznadziejnej sytuacji. eh a jak mi to nie zejdzie...to chyba wyjade do arabii i bede w chuscie chodzic...

Gość trzeba posmarować
cieszę się że mogłam pomóc zejdzie, tylko chwilka cierpliwości potrzebna :)

a ja ostatnio gdzieś wpisałam na topiku dot. tej \"maseczki\", że cynamon podrażnia :o ja bym tego na twarz nigdy nie położyła, ale współczuję Tobie teraz wyniku tego eksperymentu... zrób napar z rumianku, i przykładaj okłady z niego na buzię, to powinno złagodzić trochę ten stan, i zmniejszyć podrażnienie potem najlepiej byłoby chyba posmarować ją jakimś najzwyklejszym dziecięcym kremem (tzn bez żadnych udziwnień)

Gość cynamon w herbacie
tylko taki lubie ;) a propo widzialam juz topic w ktorym jakaś "piękna" zachwala tą maseczke.. ale jest tez kilka opiń ze to do dupy..

Gość giembe mi wypalilo
mnie tez kiedys gebe wypalilo na szczescie bylo to w piatek wieczorem moze znajdzie sie jakas dobra dusza i poleci do apteki po panthenol piance troche ci zlagodzi ,

dziewczyny cynamonu nalezy wsypać do śmietany dosłownie szczyptę! I ani grama wiecej. Ponadto cynamon nie sprawdza się przy wrażliwych cerach.

Gość cynamonowy koszmar
Dziewczyny - po pantenolu zbladło i twarz mi powraca do normy... Alleluja!:)

Gość trzeba posmarować
super! :)

cynamonowy koszmar-> ty to masz i tak szczescie. ja sobie nalozylam jakies kilka miesiecy temu taka wlasnie maseczke cynamonowa i tak mi spalilo buzie ze wygladalam jak poparzona. twarz mialam opuchnieta i bable na nosie i czole cieknace woda i chodzilam taka przez ok. 2 tygodnie. znajomi pytali sie co zrobilam z twarza, powiedzialam ze to alergiczna reakcja na cos co zjadlam hihihihi. ale tego swinstwa juz nie tkne w zyciu

Gość LOLKAaaaaaaaaaaaa
Ja zrobilam sobie maseczke z cynamonu i mam poparzona cala twarz jak po sloncu mam bomble co mam zrobic ?

Gość evlenka
odbilo Ci malenka??????????cynamon ma dzialanie rozgrzewające!!!!!!!!

Wspolczuje Ci bardzo, naprawde, ale jak to sie czyta to strasznie smiesznie brzmi ... haha :D

Gość Alicja_aa
ja staralam sie te ''poparzenie'' natluszczyc po tej je...j maseczce... .

Gość Vanilliowaczekolada
Słyszałam że podobno przez pare godzin będzie czerwona twarz, ale następnego dnia jest ładna i gładka :)