Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rumieniec

Revlon - poradzi sobie czy nie??

Polecane posty

Gość rumieniec

z zaturszowaniem rumienców??

Gość a ja go
wogole nie moge kupic !!! wszedzie mi mowia ze juz nie sprzedaja kosmetykow revlonu :(

Gość ale ja nigdy
nie kupie takiego kosmetyku z allegro!!! bo to sa tanie podroby ! juz raz kupilam tusz do rzes ( bo chcialam zaoszczedzic ) i wysechl po tygodniu , a wogole byl taki jakis dziwny , to byl z loreala ten z dwoma koncowkami, a podklady to bedzie to samo , kiedys kupilam na stadionie :) za 30 lasting performance i byl straszny - poszlam do sklepu i kupilam juz normaslnie i powiem wam ze jest roznica !! wiec po co oszczedzac te 15 zł, skoro i tak kupujemy bubel ,. wiec allegro odpada :(

Gość revlony sa w galeriach centrum

Nie zgadzam się z opinią, że podkłady revlona sprzedawane na Allegro to podróby. NA PEWNO nie Revlon. Używam podkładu Revlona od 13 lat, na Allegro pierwszy raz kupiłam rok temu , do tej pory kupiłam już 3 razy i zawsze otrzymałam oryginalny. Poprostu nie ma siły żebym się pomyliła. Fakt są w dwóch butelkach z paskami i bez pasków zakrętka. Ta z paskami kiedyś była dostępna też w Polsce. Teraz Revlon będzi bez pasków na zakrętce. Zmienił kolorystykę(jest jaśniejsza).Mój ulubiony kolor 07 , teraz wypada jaśniej i niestety, tamte z paskami lepiej kryły , ale różnica mała. No i oprócz tego jest nowa seria Revlon Softflex(lżejsza ), ale też kryjąca.4Tydzień temu kupiłam revlona jeszcze tego z paseczkami. Posiadam na sprzedaż 07-true beige z zakrętką bez pasków(odcień taki jak teraz obecnie w drogeriach). Jeżeli chodzi o tusz, który okazał się podróbą, to się zgadza. Sama skusiłam się na Lancoma w rewelwcyjnej cenie(35 zł) hehe!. Podróbka jak nic! Ale revlon znowu nie jest aż tak tani(nawet na Allegro). Gdyby to była podróbka to cena znacząco musiałaby odbiegać od drogeryjnej.