Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podajcie prosze jakieś

co jeść aby troche stracić na wadze????

Polecane posty

Gość owoców nie należy jeść
Daruj sobie i pomyśl co mądrego napisałaś? dziewczyna prosi o pomoc to piszę co wiem i co umnie sie sprawdza, a Ty? masz jakieś rady poza gadaniem o tym, że nie należy jeść parówek? bo ja jem praówki bardzo często i gruba nie jestem.

Gość ananasy pod każdą postacią
bo zawierają enzymy przyspieszające trawienie

Gość ouyyyyyui
a wiesz, ja jem wszystko prócz mięsa i też gruby nie jestem, aha, dużo jem wieczorami, słodkie rzeczy, batony, no i owoce i 1 raz słysze że owoce są niezdrowe po 16 :] oczywiście w to nie wierze. Bo owoce to same witaminy.

A gdzie ja napisałam, że owoce są niezdrowe?

Gość ouyyyyyui
owoców nie należy jeść po godzinie 16.00 >>>> czyli że są po tej godzinie niewskazane/niezdrowe, tak to rozumiem

No to źle rozumiesz. Założycielka topiku pyta "Co jeść, aby trochę STRACIĆ na wadze?" zatem: owoce pomimo wszystkich swoich witamin mają w sobie dużo cukru i osoba, która chce zrzucić conieco powinna stosować się do pewnych zasad, które jej w tym pomogą, a wiadomo, że w późnych godzinach popołudniowych organizm coraz wolniej trawi pokarm. Chyba nie ma niczłego w tym, że zje te owoce po prostu wcześniej. A owoce oczywiście są bardzo ZDROWE i nikt nie ma co do tego wątpliwości. Nie polecam dziewczynie jedzenia parówek, bo wiem, że to nic zdrowego i raczej nieliczni mogą sobie pozwolić na ich bezkarne jedzenie (oczywiście też w granicach rozsądku, jak wszystko z resztą).

Gość Celiśka
jedz dużo białka.....byle nie łącz go z węglowodanami! Np. serki wiejskie, jogurty,śmietana mleko,drób,ryby inne mięso. nie łacz tego z ziemniakami i chlebem a będzie dobrze:) W między czasie raczej warzywa niż owoce,ale owocki też jeśc można Pozdrawiam

Gość Celiśka
aaa i wieczorami nie należy jeśc węglowodanów a w zamian za to białka. Owoce wieczorem....?hmmm jedno jabłko na pewno nie zaszkodzi. A po sobie wiem,że jak przestałam opychac się jabłkami(nawet w dzień)to troszku kg zgubiłam:)

Gość gość
trzeba jeść z głową przede wszystkim, troszkę się ruszac no a ja pije dodatkowo Aqua Slim bo fajnie przyspiesza odchudzanie