Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poważne pytanko 2

uwaga uwaga, ważne pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość poważne pytanko 2

opis sytuacji: wygrałaś w totka 1.000.000 zł. kupon masz w torebce, a w niej jak to w torebce wszystko: dokumenty, pieniądze (cała pensja i pieniądze na meble), karty kredytowe, telefon komórkowy z baaardzo pikantnymi esemesami i zdjęciami, klucze od domu i inne mniej istotne drobiazgi. ale najważniejszy ten kupon!!! WYGRAŁAŚ MILION!!! JESTEŚ BOGATA!!! zatrzymaj sie teraz na 30 sekund i poczuj ten milion, poczuj, jak zmienia się twoje życie... czujesz? spokojne bogate życie, podróże wycieczki, pełen luz w poczuciu bezpieczeństwa. jesteś szczęśliwa, jesteś wybranką losu, życie jest piekne, kolorowe, pełne wiosny, usmiechu, radości i słońca twój wybranek też juz wie że jesteście bogaci, macie już wspólne plany. jednym słowem jest BOSKO!!! no i tu pojawia sie kłopocik: w roztargnieniu i pijana marzeniami zostawiasz torebke w autobusie (no zostawiasz zostawiasz!, tak się po prostu zdarzyłe, nie protestuj) panika rozpacz, przerażenie. tragedia, koniec, wszystko nagle rozpływa się w niebyt. koniec z marzeniami. pal diabli torebka ale ten kupon, ten milion!!! te marzenia!!! to nowe życie... co teraz? nic nie ma!!! co ja powiem swemu partnerowi!!!! co on powie??? biegniesz do budki telefonicznej, dzwonisz na swoja komórkę uff, ktos odbiera, może jest jeszcze jakaś szansa, może to ktoś uczciwy, może nie zauważy tego kuponu, może nie sprawdzi liczb??? to jakiś facet, mówi: tak, znalazłem pani torebke, oczywiście, oddam, spotkajmy się w kawiarnii cafe cafe za pół godziny pełna napięcia idziesz, modlac się, żeby się udało, żebyś odzyskała to co w jednej chwili nieuwagi straciłaś. przychodzisz do kawiarnii, przy stoliku siedzi całkiem przystojny facet, przysiadasz się, gadu gadu, tu rozmowa... oddaje ci torebke, dziękujesz, cała szczęśliwa, o kuponie nic mu nie mówisz, proponujesz 100 zł znaleźnego on elegancko odmawia. żegnasz się i biegniesz do domu cała szczęśliwa, że się udało, że zycie spowrotem ma kolory. w domu wyrzucasz wszystko na łózko, sprawdzasz KUPONU NIE MA!!!!!!! I NAGLE TELEFON NA TWOJA KOMÓRKĘ. TO ON. ODDAM CI TEN KUPON, JEŚLI SIE ZE MNĄ PRZEŚPISZ - MÓWI WPROST. ZARAZ, ZA GODZINE W HOTELOWYM POKOJU. GODZINNE SPOTKANIE I NIC WIĘCEJ. OBIECUJE DELIKATNOŚĆ I CZUŁOŚĆ. I NIGDY WIĘCEJ MNIE NIE ZOBACZYSZ, KOŃCZY. jaką decyzje podejmiesz? co zrobisz? zgodzisz się? a jeśli się zgodzisz, opowiesz swojemu partnerowi? :):):)

Gość cmokkkkkkkkkkkk
niech sie udławi tym milionemm tegooo bymm mu zyczylaaaaaaaaaaaaaa palantt

Gość he he dobre
szczerze? przespałabym się partnerowi nic bym nie powiedziała. i kropka

Gość krwawa nie oszukuj
tu nie chodzi o szukanie rozwiązania, tu chodzi o wybór

Gość cmokkkkkkkkkkkk
stawiac na piedestalee milionn a co jak partner o wsyztski siee dowiee ....... i Cie rzucii a facet z hoteluu wyroluje Cie i kuponu nie odda zostaniesz gola i wesolaaa bez kasy bez facetaaa po sexie z nieznajomym ...... jak zwyklee kobieta przegraa

Gość mezatka od 6 lat
jasne, ze do hotelu- nie dosc, ze pieniadze odzyskam to i jakas odmiana w lozu bedzie ;)

nie przspalabym sie bo skoro gosc nie widzial mnie na oczy (moge byc jakas obrzydliwa baba)a proponuje lozko znaczy ze to jakis desperat i niewiadomo czy nie ma jkiegos syfa..WYSTRASZYC chyba najlepsze rozwiazanie jak pisze kolezanka powyzej.pozdrowka.:)

Gość mezatka od 6 lat
maz by sie pewnie zgodzil- jemu nie ubedzie, a kaska sie przyda ;)

krwawa nie oszukuj ----> Co znowu...? :O Ze jak oszukuje, o co chodzi w ogole??? Wiem, ze chodzi wlasnie o wybor. Moj wybor - poszlabym do hotelu odzyskac kase i juz. Czy to oszustwo?!

Gość smutny_z_tego_powodu
Kobieta, mając po jednej ręce skurwienie i przepych, a z drugiej godność, lecz zasobność umiarkowaną, wybierze ZAWSZE dupą, nie sercem...

Gość do krwawa orlica
przestan strugac pawiana i wszytkich wkurwiac, myslisz ze wielka dama jestes wes juz wypierdalaj z twj kafe

Gość jestem przekonana
ze wiekszosc by sie przespała, a przed kompem takie cnoty z zasadami udają ja bym się przespała i nic nie powiedziała przynajmnij jestem szczera

Gość przystojny i z moim kuponem
jasne ze bym sie przespala !!! A moj facet nie musialby wiedziec !!!

Gość powiedzcie mi
ja bym sie chyba zgodzila...wyleczylabym mojego ojca ktory ma nowotwor.