Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wietka

powstrzymajcie mnie!

Polecane posty

od 3 dni sie nie odzywal. 3 dni temu czekalam na niego caly wieczor a on o 22 napisal, ze juz pozno i nie warto przyejzdzac, potem sie juz nie odezwal. A przed chwila napisal\"czy moge wpasc do ciebie wieczorem z winkiem i jakas zagrycha?\" Nie chce mu odpisac, nie moge wiecznie biec na jego zawolanie

Gość nie odpisuj
nie warto. najlepszą reakcją jest brak reakcji. zobaczysz ile osiągniesz. powodzenia

Gość tez powtsrzymuje
niech zacznie myslec moze cos osiagniesz. A jak oleje - to znaczy ze w ogole nie warto w nigo inwestowac

Absolutnie nie odpisuj!!! Wiem, ze chetnie bys sie z nim spotkala, ale nie rob dego, zobaczysz, ze w taki sposob wiecej osiagniesz. Aha, a jakby dzwonil, to nie odbieraj. Umow sie na dzisiaj wieczor z jakas kolezanka!!

Gość tez powtsrzymuje
ew odpisz "sorry, dzis jestem zajeta" i badz twarda,nie ulegaj, Przy tym badz uprzejma, jesli dojdzie do rozmowy, tylko po prostu nie miej czasu. Nie moze zobaczyc,ze ci zalezy!

Nie odzywaj sie. A o 22 napisz, ze juz pozno i nie warto przyjezdzac :P Ogien najlepiej zwalczac ogniem ;)

dobrze ci tu dziewczyny radzę! napisz o 22 to samo co on napisał ci :) a teraz zajmij się czymś zeby o nim nie myśleć.. bo cię podkusi zeby odpisac ;)

Gość krakrakraaa
Wietka, ja proponuje, zebys poszla w ten wieczor odwiedzic Anne, bo podobno cos u niej sie wydarzylo nieciekawego, biala tapeta sie pobrudzila i przyszedl do niej ten chlopak z czarnym pudlem, wiesz...

Gość dajcie sobie spokoj
ona napewno odpisala:) a facet wpadl na pomysl ze sobie podupczy to mu sie winko i zagrycha nagle znalazla oj glupiutkie stworzonko:)

Gość sdsdsdsdsd
matko kolejna naiwna niewiasta. jak wy sie pozwalacie wykorzystywac??????? jestescie takie bezbronne. i tak ulegniesz, wiec nie odmawiaj. my niestety tobie nie pomozemy, bo w twoj rozum i tak podpowie tobie inaczej!!!!