Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaha

Co to jest do cholery?

Polecane posty

Gość kaaha

Niech mnie ktoś oświeci. Takie kółko przy myszce, w środku lecą jakieś ptaki. Tak mnie to wkurza, że nie wiem.Cały czas łazi za moją strzałką :-( Co to jest ? Też tak macie ?

Gość klub pokrzywdzonych przez ptak
wiesz...nie jestes sama, witamy w klubie pokrzywdzonych tutaj si e wspolnie wspieramy i rozmawiamy o naszych problemach teraz chwycmy sie za rece i powiedzmy sobie glosno" jestem silny i nic nie jest w stanie mnie zdenerwowac , nie widze ptakow a nawet jesli to nie sa one w stanie mnie skrzywdzic,jestem silny" przedstaw sie nam

Gość koserwator
cytat "cały czas łazi za moja strzałkom" - kurwa głombie to sie nazywa kursor. lepiej spierdalaj do przedszkola uczyc sie podstawy komputera p.s. to kółko to wirus jakich mało, te ptaki wkrotce opanuja cały monitor az w koncu wylecą i cie zjedza

Gość zobaczycie
- jak znikna, bedzie ich nam wszystkim bardzo brakowac, taka juz natura ludzka- szybko sie przyzwyczaja

Gość Jebaczka
konserwator------> kurwa, głąbie się pisze a nie głombie :P:P:P

Gość kaaha
sam jesteś głąbem, "strzałkom"

Gość a mnie się te ptaszki bardzo
podobają;)

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
:D :D :D

Gość Motylek2117
To moze ja zaczne: Na imie mam Anna, mam 21 lat, ptaki widze juz od 3 lat....od roku juz nie pije.....

dobrze Anno..ale powiedz nam rowniez o swoim innym sekrecie.. dobrze, nie masz sily dzisiaj na to, nie zmuszajmy, ja powiem otoz Anna od dluzszego czasu ma rozdwojenie jazni, czasami przedstawia sie jako iwosia a czasami jako Anna... pogratulujmy Annie-Iwosi odwagi..wszak podzielenie sie z nami swoimi problemami jest wielkiim przedsiewzieciem.. bravo Anno, jestesmy z Toba, czy kto jeszce chcialby sie z nami podzielic swoja troska?

mam na imię roman i nigdy nie miałem chłopaka :o ps. ptaków niestety nie widze :o

Gość może ty
najpierw podziel się swoją

Jesli chcecie wyłączyc te kruki to menu narzędzia/opcje internetowe - zakładka \"zabezpieczenia\' -poziom niestandardowy i trzeba wyłączyć opcję \"wykonywanie aktywnych skryptów\" 🖐️

jezu ludzie ale żescie sie na mnie uwzieli ?! o co wam chodzi ? nie jestem iwosią i koniec kropka Mam na imie Ania 21 lat mieszkam w karkowie podpadłam jednej forumowiczce i teraz wieszacie na mnie psy a tak lubie to forum chyba czas sie z wami pozegnać :(:(:( ps : powiem wam ze jest mi troche smutno bo żle mnie oceniacie :( ale nie bójcie sie jeszce tu wróce papa:):)

Gość Motylek2117
To moze bede kontynuowac: juz mi lepiej......tak, zgadza sie, mam rozdwojenie jazni, mecze sie z tym juz od lat, ostatnio sama juz nie wiem kim jestem: Anna, Iwosia, czy Motylkiem Nawet ostanio zalozylam topik, zeby w koncu ktos pomogl mi wyjsc z tego obledu, ale niestety, znowu obrzucili mnie blotem, jak zwykle zreszta, dla wszystkich jestem wyrzutkiem spoleczenstwa :(: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3134238 Jestem tu, bo potrzebuje pomocy, a KLUB POKRZYWDZONYCHC PRZEZ PTAKI, jest dla mnie wielkim oparciem.......

dobrze, ale zaznacze ,ze jestem a wlasciwie jestesmy tutaj ,by sobie pomoc,, moja historia jest raczej krotka odkad pamietam bylem wychowywany w atmosferze rygoru i jakikolwiek sprzeciw oznaczal kare kara niestety byla okrutna, gdyz chyba nie ma nic gorszego jak igrac na ludzkiej psychice,,,, Ojciec, tak, to byla tyran domu,, pamietam jak dzis, poszedlem do sklepu ,bo mama prosila.Stanalem grzecznie w kolejce, na to starsza pani zapytala mnie czy bybym tak uprzejmy i ja przepuscil bo ja strasznie nogi bolaly.Zal mi sie kobieciny zrobilo, wiec przepuscilem.Potem byla pani w ciazy.Prawie mnie tym brzuchem przygniotla do lady, wiec pomyslalem, pewnie sie meczy, przepuscile.Potem byl kaleka na wozku, dziadek o kulach i paru innych pokrzywdzonych przez los.Wyladowalem w domu po 2 godzinach.Tata dlugo sie nie zastanawiajac wyciagnal.......pioro..:( wielkie gesie pioro.Podtsawil mi przed nos okaz i powiedzial " jesli jeszce raz spierd..isz z domu , to ci to pioro wsadze do geby!" od tamtego czasu zainwestowalem w nitke dentystyczna,bo wiedzialem ,ze na tym jednym razie sie nie skonczy. Doszly koszmary nocne..W szkole sie ze mnie nabijali, krzyczac" ptasi dziob". Wizyty u lekarza nie pomogly. I wtedy pomyslalem,ze skoro inni mi nie moga pomoc, pomoge sam sobie.Dlatego jestem tutaj z Wami Chwycmy sie za rece

Gość chwyćmy się za ręce
i krzyknijmy głosno wszyscy razem'KOCHAMY PTAKI!!!!!!!!!!!!";)

tak, kolega ma racje,,,trzeba stawic czola problemowi..a najlepiej go pokonac , gdy sie z nim pogodzimy.... wszyscy razem KOCHAMY PTAKI!!!!!

Gość hmmm33
Kochamy Ptaki :) hehe

Gość Motylek2117
oooooooo taaaaaaaaaakk......... KOCHAMY PTAKI!!!!!

i powiedzmy glosno..ze nawet nam ptaki Hitchocka nie sa straszne !!!!!!!!!! nie nie nie!!!!!!!! chwycmy sie za rece

Gość Motylek2117
NIE NIE NIE!!!!!!!! NIE SA!!!! JESTESMY SILNI, DAMY SOBIE Z TYM RADE!!!!

Gość KOCHAMY PTAKI
my się ptaków nie boimy!!!!!!!!!!!!

drogi Pixie a jesli uzywam mozilli jako przegladarki ? jak pozbyc sie tych natretnych ptakow ?

buahahhahaah.....ktos chyba jeszcze ma problem... pozostanmy na miejscach i..chwycmy sie za rece

Zuziu...otworz sie na ludzi,,jestesmy Twoimi przyjaciolmi. Tutaj rozmawiamy o wszystkim..przypomne zebranym ,ze jestesmy tutaj po to ,by sobie pomoc

Gość zapal se trawke
mówię Ci, po kilku minutach te ptaszki zrobią się całkiem miłe a ty poczujesz się jakbyś był jednym z nich