Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzejek571

Dziewczyny pomocy

Polecane posty

Gość andrzejek571

Dziewvczyny pomóżcie mi. Mam dziewczyne od jakiegos czasu ,wydaje mi sie ze cos iskrzy miedzy nami,ale pewnego razu poznałem inną dziewczyne impreza troche alkocholu... Potem nie widywalismy juz sie. Ona niedawno napisał mi ze spóznia jej sie okres juz dwa tygodnie,zrobiła test i wyszedł pozytywnie. Była u lekarza ale usg nic nie wkazało. Prosze pomóżcie mi, wyjasnijcie mi parez rzeczy na ten temat prosze was. Nie chce jeszcze miec dziecka jestem jeszcze troche za młody na to a w dodatku nie z nią.

Gość xara
ale co konkretnie chcesz wiedzieć?

ale o co ci chodzi. konkretnie. chcesz zeby nie urodzila tego dziecka? o to chodzi?

Gość andrzejek571
Sam juz nie pamietam kiedy to było ale chyba jakies trzy tygodnie temu. Ale nawet nie doszło do wytrysku w pochwie.

Gość andrzejek571
No do konca nie jestem pewien czy ze mna ale ona twierdzi ze tak

trzeba było pomyśleć PRZED!!!!!!!!!!!! czy Ty chyba dorosły chłopak nie wiesz, ze do zapłodnienia mogło dojść jak nawet nie miałeś wytrysku w pochwie ??!!!!! jejku dzieci mają dzieci :O

Gość andrzejek571
Nawet nie wiem czy ona mówi prawde ale robi to dosc przekonująco wiec wierze. Sam juz nie wiem jestem załamany

Gość xara
jeśli ze trzy tygodnie temu to znaczy że jakiś tydzień przed spodziewaną miesiączką chociaż to nic nie znaczy bo może mieć nieregularnie

Gość xara
to niech jeszcze raz zrobi ten test, przy tobie i pokaże ci wynik, na usg trudno cos zobaczyć w pierwszych tzrech tygodniach ciąży, a jeśli wynik wyszedł pozytywny to ta ciąża raczej jest

tak . niech zrobi test przy tobie. a jesli bedzie pozytywny idz z nia do lekarza na usg. lekarz bedzie wiedzial ktory to tydzien ciązy i wtedy zobaczysz czy sie zgadza. a czy ta dziwucha to taka ma opinie puszczalskiej?

Gość andrzejek571
lekarz jej powiedział ze do dwóch tygodnie jak nie dostanie okresu to jeszcze raz ma przyjsc. Ona mówi zebym sie nie martwił ale ja umieram z niepokoju

a tak wogle to przypominj sobie kiedy to było bo jesli wiecej niz 3 tyg temu to ja raczej jej nie wierze. kiedy ci napisala ze okres sie jej spoznia 2 tyg? jesli bzykales sie z nia 3 tyg temu a ona teraz ci napisala ( np. dzisiaj albo wczoraj) ze okres jej sie spoznia 2 tyg, to znaczy ze tydzien po waszym spotkaniu powinna dostac okres. nie ma mozliwosci zeby zaszla w ciąże 7 dni przed okresem.

Gość katerina1111
dobrze ci tak!!! trzeba bylo nie bzykac obcej panny jak ma sie juz swoja kobiete mam nadzieje ze wyciagniesz z tego jakies wnioski.

co ty katerina pieprzysz . dla kogo dobrze dla niego, czy dla tej dziewczyny. jakie to ma znaczenie. pomysl lepiej o dziecku ktore mialoby ewentualnie przyjsc na swiat. to dla tego dziecka byloby najgorsze.co za chore komentarze. ludzie czy az tak bardzo jestescie pokrzywdzeni przez los, tylko docinac umiecie. zeby te docinki byly jeszcze madre to ok. ale to co piszesz to idiotyzm

Gość andrzejek571
kicia masz racje. Przynajmniej Ty mądrze gadasz

do Kicia -\"nie ma mozliwosci zeby zaszla w ciąże 7 dni przed okresem\"??? - co Ty chrzanisz??? różne już się zdarzały sytuacje i nie takie jak ta - a to by wcale nie było takie zaskakujące. Tylko wtedy kiedy wszystko jest uregulowane można mieć prawie pewność że nie. A w niewielu przypadkach okres występuje podręcznikowo - więc skąd ten pomysł. Moja ciotka jest ginekologiem i wierzcie lub nie ale zdarzały się dziewczyny które i w czasie okresu zachodziły w ciąże - tak naprawde jak jest sys hormanalny rozregulowany to jest to możliwe.