Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciągle mam nadzieje

DWA PYTANIA DO KOBIET DOŚWIADCZONYCH

Polecane posty

Gość ciągle mam nadzieje

DO KOBIET BĘDĄCYCH W CIĄŻY no własnie czy kobiety w ciąży mają podwyższoną temperaturę ciała? np. ciągle 37. no moze nie ciągle ale przewaznie? a drugie pytanko- jakie miałyście oznaki we wczesnej ciąży, jeszcze przed miesiaczką(pomijając test ciązowy), które zaczęłyście kojarzyć dopiero po tym jak się dowiedziałyście o ciązy(tak mi sie wydaje :) mam nadzieje, że nie zagmatwałam pytanka za barzdo :) pozdrawiam.

Gość ciągle mam nadzieje
BARDZO PROSZE O ODPOWIEDŹ :)

Na pierwsze pytanie wiem tylko tyle, że po jajeczkowaniu temperatura wzrasta i jeśli nie spada przez 18 dni, to można przypuszczać, że się jest w ciąży. Na drugie - moim pierwszym objawem były bardzo bolące piersi - myślałam, że to oznaka zbliżającej się @, a to była już ciąża :-) pozdrawiam

Gość hjm
Mi np urosły piersi, byłam akurat na wakacjach i bardzo się ucieszyłam myślałam że jestem przed okresem. To pierwszy objaw jaki zauważyłam. Kupiłam też gofra z bitą śmietaną uwielbiam je ale jak pani w budce mi podawała to na sam widok wszystko stanęło mi w gardle nie wiedziałam o co chodzi. Potem to już nudności przez całe 4 miesiące.

Na pierwsze pytanie wiem tylko tyle, że po jajeczkowaniu temperatura wzrasta i jeśli nie spada przez 18 dni, to można przypuszczać, że się jest w ciąży. Na drugie - moim pierwszym objawem były bardzo bolące piersi - myślałam, że to oznaka zbliżającej się @, a to była już ciąża :-) pozdrawiam

Gość olla35
Kobieta ma podniesioną temperaturę-ok 37st.-w okresie jajeczkowania potem powinna wrócić do normy jeśli się utrzymuje może to być oznaką ciąży niestety o objawach nie mogę nic powiedzieć bo sama nie miałam kompletnie żadnych ażdo czwartego miesiąca ciąży kidy zatrzymała mi się miesiączka

Gość olla35
Kobieta ma podniesioną temperaturę-ok 37st.-w okresie jajeczkowania potem powinna wrócić do normy jeśli się utrzymuje może to być oznaką ciąży niestety o objawach nie mogę nic powiedzieć bo sama nie miałam kompletnie żadnych ażdo czwartego miesiąca ciąży kidy zatrzymała mi się miesiączka

Gość koli
Cycki, cycki, bolą i robią się większe u większości to pierwszy objaw nie zauważają tego bo myślą że okres się zbliża.