Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiałek

Jak poderwać dziewczynę

Polecane posty

Gość nieśmiałek

gdy jest się nieśmiałym

Gość Słowko małe
na siebie:) To najlepsza metoda:) Są panie co nie lubia smiałkwó:) Jesteś jak Skarb, ale dla niektórych:) Pieknie byc takim wyjatkowym facetem:) powodzenia:)

Gość ouyyyyyui
no to koleś masz prze-je-ba-ne, bo sam do kobitki nie wystartujesz, a one tym bardziej, bo one mają zakodowane że to facet powinien o nie zabiegać, takie ich myślenie, do muzeum z nimi :D

Gość Eldżi
A ja tam wolę takich nieśmiałych, ale bez przesady oczywiście :) łatwiej jest się z takim dogadać a poza tym nie czuje się przy takich skrępowana lub zawstydzona! zawstydzenie u faceta naprawde ma swój urok :) ps. a ile masz lat? bo to ponoć przechodzi z wiekiem :)

Gość nieśmiałek
Mam aż 25 lat. Czyli chyba już z tego nie wyrosnę. Rzeczywiście mam przechlapane, obawiam się podejść do dziewczyny która mi się podoba. Wiem że w sumie nic mi nie zrobi, nie pogryzie ( chociaż to by było nawet miłe :-) ). Spotkać się mogę co najwyżej z ośmieszeniem, ale jeśli będzie miła, a nie będę jej pasował to po prostu kulturalnie odmówi. Są pewne sposoby, aby pozbyć sie nieśmiałości np. praca wśród wielu ludzi ( bar ).

Gość hejkaaaaaaaaaa
gdzie mieszkasz?

Gość nieśmiałek
w kilku miejscach - wschód i południe naszego mocarstwa, czasami jestem przejazdem w Warszawie

Gość Eldżi
A jakaś dziewczyna powiedziała Ci sama, że jesteś nieśmiały? bo to może tylko Twoja opinia a w rzeczywistości jest lepiej niż myslisz ? Ja mam podobnie- jeśli facet mi się podoba to Ela gubi język w buzi :) a uchodzę za bardzo towarzyską i rozbrykaną osobę. Zawsze można strzelić sobie coś mocniejszego na odwagę- byle nie zadużo!;) Pozdrawiam!

Gość Jebaczka
słodki jesteś nieśmiałku :)

Gość hejkaaaaaaaaaa
szkoda, chetnie bym sie z Toba umowila, ja zachod

Gość ouyyyyyui
Jebaczka, po czym wnosisz że on taki słodki? hę?

Gość nieśmiałek
nie powiedziała mi to żadna dziewczyna, ale wiem jak jest, one tez to wiedzą

Gość .............---.....

Gość ouyyyyyui
no i widzisz, nawet na forum nic nie zdziałasz, napiszą ci tylko żeś słodziuteńki ;) a tak naprawde one wolą pewnych siebie gości, którzy je wytarmoszą w łóżku, żeby nie napisać wypierd0lą, one tego pragną :D

Gość i tylko udają takie
święte

Widzę nieśmiałku że chyba oczekujesz od nas jakichś konkretnych rad. Nieśmiałość mimo ze urocza to jednak nie da się zaprzeczyć że dla samego nieśmiałego jest bardzo niewygodna. Nie pozwala cieszyć się pełnią życia. Pozbycie się nieśmiałości wymaga radykalnej zmiany swojej natury która jest wkodowana od dziecka. Wymaga zmiany podejścia do ludzi a przede wszystkim zmiany oceny samego siebie. Jest to cholernie trudne, ale nie niemożliwe. Tylko trzeba mieć strasznie silną wolę i być dla siebie bezlitosnym w tym sensie ze codziennie należy wystawiać siebie na różne próby nawiązywania kontaktów z ludźmi. Całkowicie wykorzenić sobie odruch ucieczki przed ludźmi starając się dążyć do kontaktu z nimi z wewnętrzną wiarą że ludzie są raczej przyjaźni a sam kontakt z nimi może być przyjemny. Pozytywnie myśleć o sobie i niszczyć w zarodku każdą negatywną myśl o samym sobie. Tu ważna zasada starać się nie nie rozmyślać nigdy o tym co inni o nas myślą i jak nas oceniają, a jeśli juz o tym myśleć to starać się wpajać sobie że dobrze nas oceniają. Trzeba codziennie pracować nad sobą i nie przestawać ani na chwilę, bo jeśli ustanie się w swoich próbach to niestety szybko można powrócić do punktu wyjścia z jeszcze mniejszą wiarą w zmianę swej sytuacji i jeszcze większym dołem. Pracować w kontaktach z ludźmi, pracować i jeszcze raz pracować... :) Zmiana nawyków zachowań to długotrwały proces, może zająć kilka miesięcy a czasem nawet i kilka lat zanim wkoduje się sobie nowe nawyki zachowań, ale to się naprawdę opłaca bo potem już człowiek czuje się jakby wygrał życie i swiat należy do niego :) Walcz człowieku i nie poddawaj się ani na chwile! A jak już mienisz swoje podejście do siebie i ludzi to i poderwanie dziewczyny nie będzie już dla ciebie niczym strasznym. Powodzenia!

Gość nieśmiałek
Dziękuję za rady. A tak swoją drogą wiele się nczaytałem i na Kafeterii i na innych forach o nieśmiałości i przezwyiężaniu jej. Raz się nawet z netu z dziewczyną spotkałem ( ze stronki dla nieśmiałych :-) ). W ogóle tyle jest miłych dziewczyn które chciałbym poznać. I wiem że już dużo straciłem czasu :-(

no widzisz, jeśli spotkałeś sie w ciemno z dziewczyną którą znałeś tylko z neta to chyba nie jest z Tobą tak źle ;) Przecież jest to akt odwagi. Moze po prostu przesadzasz z tą nieśmiałością. Zabardzo sobie to wmówiłeś i w końcu w to uwierzyłeś. Może za bardzo wkodowujesz sobie do głowy to że jesteś nieśmiały. To jest prawie jak negatywna afirmacja. Nieśmiały... nieśmiały... Moze przestań sobie to wmawiac tylko zacznij może mówić o sobie w kategoriach: normalny, towarzyski, lubiany... itd. A moze w ogóle to wykreśl ze swojego słownika słowo \"nieśmiały\" (Tfu... znaczy się tego słowa już nie ma :) Ono nie istnieje. ) A moze lepiej zamiast czytać te rady to po prostu wyjdź się z kimś spotkać i pogadać o byle czym lub jak nie masz o czym porozmawiać to po prostu pomilcz sobie z kimś bez wyrzutów sumienia i nie rozmyślaj tyle o sobie.

Gość nieśmiałek
W ogóle to działa jak sprzężenie zwrotne. Im więcej o tym myślę, i wmawiam to sobie, tym ta cecha się pogłębia. Za bardzo analizuje pewne rzeczy, zjawiska, spotkania itp...

Gość temat stary jak świat

Gość nieśmiałek
nigdy w życiu

Gość nieśmiałek
bo mam juz zle doswiadczenia z prostytutkami

Gość nieśmiałek
nie podszywać się

Gość astillbe
Badz soba . Też kiedys byłam niesmiała i sama jesem z takim nieśmiałkiem