Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OPTYMISTKAAA

TOPIK LUDZI POZYTYWNIE ZAKRĘCONYCH

Polecane posty

Gość zadziorna
lalalalala mam dobry humorek wiec postanowilam i dzis wpasc tu pozdrowka:)

Witam serdecznie wszystkie osoby,ktore zechcialy odwiedzic topik i pozostawic tu slad po sobie. Za oknem plucha,\"chmury ciezkie jak stal\"dzis zawisly nad miastem,lecz mimo to mam dobry nastroj:) Bo wiecie nie wazne jaka jest pogoda za oknem,wazna jest nasza pogoda ducha:) pozdrawiam wasza OPTYMISTKAAAA

sluchajac michala urbaniaka dopijam poranna kawe...szkoda ze nie ma tu nikogo wiecej oprocz mnie,bo mam przeogromna ochote pogadac...no coz szkoda ze ten topik ma tak male zainteresowanie:( ...ludzie piszcie co was cieszy,co wyzwala w was pozytywne poklady energi,dajace sile kroczyc przez zycie... pozdrawiam wasza OPTYMISTKAAA(nieustanna wiara w ludzi)

Gość maciek56
tez czasami slucham urbaniaka niezle zasowa na saxie:) Ps.cieszy mnie zycie , mimo dolko ktore czasami lapie to jest i tak cool pozdro

Gość zygmus
droga OPTYMISTKO ja tez mam dosyc tych smetnych topikow,ale coz dramaty innych zawsze beda przyciagac wieksze zainteresowanie.Jak wiesz ludzie nie lubia patrzec na tych ktorzy sa szczesliwsi od nich samych:( pozdrowka

Tak :) Jezzzdem pozytywnie zakręcona choć życie wciąż nabija mnie w butelkę :D Nawet jako kloszard byłabym zadowolona, chociaż trochę mniej zimą... Traktuję życie mało serio, co zarzucają mi starsi a czego zazdroszczą odrobinkę młodsi - jednym słowem nawet w największym g... potrafię wyrzeźbić Statuę Wolności ;) :D

do zygmusia zgadzam sie z toba ze dramaty przyciagaja wieksze zainteresowanie ludzi ,w koncu poniekad moga sie pocieszyc ze innym jest gorzej.Nie zmienia to jednak faktu,iz byloby mi milo gdyby ludzi szczesliwych i z usmiechem na buzkach bylo wiecej. Mialam nadzieje ze ten topik bedzie taka swoista\" przystania \" w ktorej ludzie beda chcieli rozmawiac,wyrazac swoje zadowolenie z tego ze zyja.Pokazywac innym ze nawet male rzeczy moga powodowac czyjs usmiech.Ze nie tylko wielkie czyny i dokonania sa godne zauwazenia i docenienia.Najwyrazniej mylilam sie choc moze nie do konca,bo w gruncie rzeczy znalazlo sie pare osob ktore sa pozytywnie zakrecone.Dzieki wielkie tym ktorzy sie wpisali :) mam nadzieje ze ten topik przetrwa a i optymistow znajdzie sie wiecej ...

do zielone miau witam z usmiechem na buzce:)co do nabijania w butelke to czasami kazdego to spotyka.Ja tez dostalam od zycia po dupeczce,ale to wcale nie wyklucza mnie z grona ludzi szczesliwych,dla ktorych chocby to ze sloneczko swieci jest powodem do radosci.Trzymaj tak dalej,a tych co uwazaja Twoje podejscie do zycia za zle poprostu olej.Czasami trzeba potraktowac nasz zywot jak dobra zabawe ,co wcale nie wyklucza ze jestes osoba rozsadna(mimo iz cie nie znam) pozdrawiam niesforna OPTYMISTKAAA :):):)

Gość a ja lubie
a ja lubie jak swieci slonecko,jak descyk popada :)

Gość zakrecony na maksa
kochaniutka OPTYMISTKO Ty wiesz co sie swieci :)

wlasnie przeszla u mnie burza,to bylo piekne widowisko...niebo jasne robilo sie od szlejacych piorunow...cos niesamowitego:) udalo mi sie zrobic nawet pare fotek,niestety nie zdazylam cyknac zdjatka gdy pojawil sie pioron kulisty ,wielka szkoda:) Ps.panie zakrecony na maksa nie wiem o co panu chodzi,prosze jasniej albo papapa pozdrowka wasza OPTYMISTKAAA :):):):):):):):):):):):):):):)

Witam serdecznie Grzesznice Magdalene :) ciesze sie iz postanowilas zaslilic \"szeregi\"ludzi pozytywnie zakreconych:) Twoja stopka jak najbardziej trafiona :) Pozdowionka ,a teraz mykam zaaplikowac sobie lyk optymizmu no moze i trzy :)zobaczymy hahaha Trzymajcie sie cieplutko wasza OPTYMISTKAAA :):):):):)

Gość ........////......
ja tez ja tez pozytywnie zakrecony hahahaha:)

Gość przygarnij kropka
puk puk moge?nie slysze sprzeciwu wiec i ja sie wpisuje :) pozytywne myslenie gora!!!! :)

no no sprzeciwu nie ma i nie bedzie zapraszam czesciej :) dzisiejszy dzioneczek byl bardzo przyjemny,nawet sloneczko przez chmurki sie przebilo:) wymuszjac na mojej twarzy usmiech:) Ludzie jakos mili dla siebie dzis byli:)juz dawno sobie nie rymowalam hahaha. A teraz w zaciszu mego azylu,wyciszajac sie po dniu pelnym pracy oddaje sie przyjemnosci sluchania muzyki. pozdrawiam OPTYMISTKAAA

Gość zakrecony na maksa
OPTYMISTKO moja droga......;)

To ja się też dopisuję, chociaż dzisiejsza pogoda nienastraja optymistycznie. Ale co tam... jeszcze 4 miesiące i wiosna będzie. Ale za to - dla równowagi - piątek, czyli dwa dni wysypiania się do woli przed nami, dziewczyny. :)

Witam wszystkich:) Mam nadzieje ze dzioneczek spedzacie przyjemnie no i oczywiscie w milym towarzystwie:)Ja wlasnie wrocilam ze spacerku... Moj towarzysz i inicjator spaceru postaral sie by bylo milo:)Byla i kawa tak na rozgrzanie,bo mimo iz sloneczko na niebie to chlodny wiaterek nie pozwolil odczuc jego ciepla. pozdrowionka OPTYMISTKAAA :):):):)

hey ludzie gdzie jestescie?! Czekam na wpisy i czekam a jakos tak tu malutko:( az robi sie smutno...chyba nie pozwolicie by OPTYMISTKAAA zmienila sie w pesymistke:(

Gość wolny dzień
bałagan, kawa i piżama - rozkosz....

Gość wolny dzień
trzeba oczywiście to jakoś ogarnąc, ale co tam :) jakos będzie;)

Gość wolny dzień
buźka i zyczę równie miłego dnia:) 🌼