Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska.2

Powiedzcie mi jak to jest z tym..

Polecane posty

Gość ciekawska.2

octem jabłkowym?? czytałam ze pomaga walczyc z nadwaga)...trzeba tylko pic go (oczywiscie nie sam ocet - jak czytałam do na szklanke wody 2 łyzeczki)..przed posiłekiem,ale tak sie zastanawiam..,,no bo w koncu to ocet..czy jego picie nie zniszczy mi watroby i tego co mam w zoładku?

Gość Ocet jabłkowy
nic Ci nie zniszczy, jest zdrowy.

Gość to tak jest
wlasnie, wypij i zobacz, na pewno Ci nie zaszkodzi

Gość roo
jak bedziesz pila na czczo i dluzszy czas to jest mozliwosc uszkodzenia sluzowki zoladka

Gość magiena
ocet ale naturaln jabłkowy dodaje sie to potrawy tylko lyzeczke aby organizm szybciej rozlozyl tluszcz i usunal resztki przemiany materii,potas ktory usowa z orgabizmu nadmiar wody ma podobne dzialanie jak jablko ma tez witaminy abc i e

Mam pytanie czy można stosować ocet jabłkowy biorąc tabletki antykoncepcyjne Yasminelle???

A i jeszcze jedno słyszałam ze jezeli ktos ma tarczyce to nie powinien pic octu jabłkowego, ja przypuszczam ze mam. Czy ktoś wie coś na ten temat pozdro

Gość kakalamaka
kasieniaa wyciągnęłaś mi pytanie o ocet jabłkowy + yasminelle prawie ze z ust:) także byłabym wdzięczna za udzielenie odpowiedzi na nie:) mam zamiar zacząc popijać ten ocet, gdyz słyszałam ze ma duzo pozytywnych właściwości..boję się tylk, że przyjmowanie doustnej antykoncepcji niestety uniemozliwia jego picie:( pozdrawiam papa

Podnoszę temat - czy ktoś odpowie ? Bo ja juz zakupiłam, aczkolwiek nie przemyslałam tematu pigułek Yasminelle i tarczycy, scisle - niedoczynnosci. Czy ktos posiada wiedzę na ten temat ? Bede wdzięczna za odpowiedź

Gość ejbisi
Dżizas, nie pijcie tego octu........ znajoma moich rodziców od takiego odchudzania umarła, bo wykończyła sobie nerki - po wieloletnim dializowaniu. I to wlasnie przez odchudzanie OCTEM.