Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
blickrig

Skąd niektórzy ludzie mają tak olbrzymią odwagę, żeby zrobić coś takiego?

Polecane posty

1 minutę temu, konie na ambonie napisał:

lalke napisal glowacki a ziemie obiecana i chlopow reymont 

racja i  nie pajacuj z głowackim, bo i tak czytanie tych bredni nie zmieniło stanu Twojego konta.. 

5 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

wiem, bo ty nie umiesz zabiegać o faceta, rozleniwiłas sie przez tych spermiarzy i kukoldów. ale coż zawsze możesz sie nauczyć czegoś pożytecznego...

Jestem kobietą i nie umiem. To chyba oczywiste. Biedny kleksiu podstaw bycia mężczyzna się nie nauczył od ojca i teraz wszedzie widzi kakoldy i inne wynalazki

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

racja i  nie pajacuj z głowackim, bo i tak czytanie tych bredni nie zmieniło stanu Twojego konta.. 

nie pajacuje to prawdziwe nazwisko "prusa"

za to twoja niewiedza zmeinila stan twojego ze nie masz stowki na bilet lotniczy dla kaszojada

• Haha 1

10 minut temu, konie na ambonie napisał:

ja wyczytalem ewka nie 😄 

Ja raczej też nie, mi ona się kojarzy zbyt infantylnie by wyjść poza flirty i fantazje. 

Przed chwilą, konie na ambonie napisał:

nie pajacuje to prawdziwe nazwisko "prusa"

za to twoja niewiedza zmeinila stan twojego ze nie masz stowki na bilet lotniczy dla kaszojada

Jak on nawet na śmierdzace truskawki żałuje. Tylko na lot spiulkolotem dla guwniakow go stac

1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Jestem kobietą i nie umiem.

to proste jak sie chce, wystarczy tylko zejsc z chmury na poziom szaraka a potem samo jakos idzie.

To chyba oczywiste.

tak polki są wychowane w przeświadczeniu bycia kims lepszym, na kogo nalezy zasługiwać. co jest błędne logicznie ale i tak nie zrozumią.

Biedny kleksiu podstaw bycia mężczyzna się nie nauczył od ojca i teraz wszedzie widzi kakoldy i inne wynalazki

kukoldy i spermy merdają ogonem kiedy ich zlewasz i na nich plujesz.. normalny facet tak nie robi. gdybyś miała kiedyś okazje takiego poznać, szybko załapiesz ze za wysokie progi i trzeba sie postarać...

Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Jak on nawet na śmierdzace truskawki żałuje. Tylko na lot spiulkolotem dla guwniakow go stac

truskawki drogie a bilety lotnicze stosunkowo tanie 😄

kupilby im najtancze za niecale 200zl w dwie strony i by sie ciieszyly kaszojady ze ojciec nie tylko na lotnisko jezdzi ale tez lecial samolotem 

i zmniejszylaby sie ilosc pol.akow ktorzy nie wiedza jak wyglada maslo w samolocie 😄

2 minuty temu, konie na ambonie napisał:

niewidza może dotyczyć braku rozeznania w prawodawstwie, często w aktualnych warunkach pracy, rynku. moze dotyczyć zarządzania czasem, kasą ludzmi itd. ale na miłosc boską, kogo obchodzi jakis prus i jego jeczenie o niespełnionej miłosci dziada erotomana... do czego ta wiedza ma sie przydać młodemu człowiekowi? to ze wtedy Noble rozdawali za piekny uśmiech a w prawdzie to było polityczne zagranie takie jak z ropuchą Szymborską to kazdy rozumny powienien wiedzieć. i 100x bardziej wole rozum niz wiedze, rozumu nie poprawisz a wiedze zawsze tak, panie kolego

3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

niewidza może dotyczyć braku rozeznania w prawodawstwie, często w aktualnych warunkach pracy, rynku. moze dotyczyć zarządzania czasem, kasą ludzmi itd. ale na miłosc boską, kogo obchodzi jakis prus i jego jeczenie o niespełnionej miłosci dziada erotomana... do czego ta wiedza ma sie przydać młodemu człowiekowi? to ze wtedy Noble rozdawali za piekny uśmiech a w prawdzie to było polityczne zagranie takie jak z ropuchą Szymborską to kazdy rozumny powienien wiedzieć. i 100x bardziej wole rozum niz wiedze, rozumu nie poprawisz a wiedze zawsze tak, panie kolego

tak nie wiedziec kto byl jednym z najbardziej znanych polskich pisarzy to niewiedza i nic tego nie usprawiedliwia

czlowiek tak wszechstronie wyksztalcony jak ty prawnik, informatyk i nie wiem kto tam jeszcze powinien chyba wiedze podstawowa miec bo jakby zdal mature 😄

z taka niewiedza to raczej nikt ci zarzadzac niczym nie da 😄

Edytowano przez konie na ambonie

Skąd odwaga z jajec bo przecież testosteron. 😁 Studia skończyłaś i nie wiesz oczywistości. 😁

tak nie wiedziec kto byl jednym z najbardziej znanych polskich pisarzy to niewiedza i nic tego nie usprawiedliwia

ty wiesz i siedzisz w piwnicy, sępisz kase z MOPSu bo zalegasz z podatkami.... wygrałeś życie, podziekuj naszemu wieszczowi. miałeś nosa, ze czytałeś lalkę, przedwiosnnie i inne faraony. 

1 minutę temu, Get Out napisał:

Skąd odwaga z jajec bo przecież testosteron. 😁 Studia skończyłaś i nie wiesz oczywistości. 😁

znowu bzdury piszesz widmok. co najwyzej z agresja jest powiazany a nie odwaga

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

ty wiesz i siedzisz w piwnicy, sępisz kase z MOPSu bo zalegasz z podatkami.... wygrałeś życie, podziekuj naszemu wieszczowi. miałeś nosa, ze czytałeś lalkę, przedwiosnnie i inne faraony. 

to ze ja wiem i siedze w piwnicy nie znaczy ze kazdy kto wie siedzi w piwnicy. 

musisz inaczej podchodzic do tych rzeczy to bedziesz mial prawidlowe wnioski np. sposrod ludzi zarzadzajacych to co ja napisalem wie z 90% tych ludzi. sposrod mopsiarzy wie tylko z 5% wiec masz wtedy prawidlowy wniosek. 

niestety jestes wiedzowo wsrod mopsiarzy i kibolskiej patoli a chcialbys zarzadzac wiec moze zacznij od uzupelnienia brakow w wiedzy ?

znowu bzdury piszesz widmok. co najwyzej z agresja jest powiazany a nie odwaga

Chyba śnisz na jawie jeżeli ja wejdę w dyskusję na poważne tematy z ułomnym po szkole specjalnej. Ty nawet wysłowić się nie potrafisz i idź lepiej dalej podróżować bez wychodzenia z domu. 😁

12 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

to proste jak sie chce, wystarczy tylko zejsc z chmury na poziom szaraka a potem samo jakos idzie.

tak polki są wychowane w przeświadczeniu bycia kims lepszym, na kogo nalezy zasługiwać. co jest błędne logicznie ale i tak nie zrozumią.

kukoldy i spermy merdają ogonem kiedy ich zlewasz i na nich plujesz.. normalny facet tak nie robi. gdybyś miała kiedyś okazje takiego poznać, szybko załapiesz ze za wysokie progi i trzeba sie postarać...

Kakoldy mnie nie interesują. Po co mam pluc gdy trzymają się z daleka? Prawdziwy chlop nie pozwoli kobiecie o siebie zabiegac. Co ty o tym wiesz kleksiu xD nie wiem na co ty Grażynkę wyrwałeś ale na pewno nie była to męskosc. Może na kradzione zdjęcia z kiniki leczenia impotencji xD

Przed chwilą, Get Out napisał:

Chyba śnisz na jawie jeżeli ja wejdę w dyskusję na poważne tematy z ułomnym po szkole specjalnej. Ty nawet wysłowić się nie potrafisz i idź lepiej dalej podróżować bez wychodzenia z domu. 😁

ale przeciez nikt z toba nie bedzie prowadizl powaznej dyskusji bo jestes mitomanem bez zadnej widzy 😄 ja tyl;ko prostuje bzdure ktora napisales a nie mam cie za oponenta w dyskusji. 

3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

No socjal ma głodowy po szkole specjalnej i wygryw po uju, bo nadmiar wolnego czasu. 😁

13 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

Zrozumią ok. Tera to ja rozumję co masz na myśli ksiaze. Jesteś imitacja faceta po prostu ale to nie wina Polek że oczekujących mężczyzny tylko twoja kleksiu. Grażynka jest zakompleksiona dlatego wzięła cie z pocałowaniem guczy i na tym jedziesz przez całe małżeństwo. A no i zanim od mopsiarzy zaczniesz wyzywać to zauwaz że jedynym beneficjentem 2400 zł od państwa jestes ty tatko

No socjal ma głodowy po szkole specjalnej i wygryw po uju, bo nadmiar wolnego czasu. 😁

ale jak przyjdzie KAS po podatki to może sie pochwalić, ze czytał lalke i zna polskich noblistów.... co za typ :classic_cool:

o juz sie zebralo dwoch ludzi sukcesu to sobie bedziecie mogli pospijac z dziobków 😄

2 minuty temu, konie na ambonie napisał:

ale przeciez nikt z toba nie bedzie prowadizl powaznej dyskusji bo jestes mitomanem bez zadnej widzy 😄 ja tyl;ko prostuje bzdure ktora napisales a nie mam cie za oponenta w dyskusji. 

Nie to z tobą zauważ nikt nie chce i traktują jak trędowatego, bo jesteś chory psychicznie. 😁

Tak jak ty piszesz tak ja licze

no wiec teraz wylej sciek inwektyw na siebie jak zwykle czynisz na mnie 😄

czyli co pisac nie mozna nie umiec ale liczyc juz tak 😄 ? 

witaj w gronie jełopów tym postem wyzej wlasnie do nas dolaczylas 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się