Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pegga

Dlaczego faceci tak uciekają od samotnych matek?

Polecane posty

Gość Songo7
Moze jestem dziwnym facetem ale wierzę ze mi sie uda ,poznam cie i nie miej obaw ja jestem po 4 źwiazkach i mam doswiadczenie a pisze to tutaj bo nie pozwala mi na poznanie praca uwazam ze tak tez mozna jestem z opola i wierze ze jest jakas kobieta ktora mi zaufa

Gość Songo7
Nie jestem pedofilem i nie denerwuj mnie

Gość Songo7
A moze ty jestes? Popatrz lepiej na siebie a potem otwieraj dziub

Gość Songo7
Ja to forum lubie bo mowi duzo o zyciu ,jestem normalnym facetem

Gość to jest glupie pytanie
tez bym uciekl, no chyba ze sam bym byl "po przejsciach" i wychowywal sobie samotnie dzieciaka albo ze ona by byla cudem i wzorem wszelkich cnot...

"Songo7 (podmostka6@o2.pl) podmostka6@tlen.pl A moze ty jestes? Popatrz lepiej na siebie a potem otwieraj dziub " Ja nie twierdziłem że nim jesteś a jakbyś poczytał co pisałem byś wywnioskował ze nie szukam tutaj małolatów:P.Ale znam nawet nekrofila i zabójcę:classic_cool:.

Gość Songo7
To co napisałes wyzej znaczy ze jeszcze tego niedoswiadczyles .kazdy ma etap w swoim zyciu gdzie stara sie cos zrozumiec

Gość Songo7
Nikogo nie bede obrazal bo taki nie jestem lepiej jest madrze porozmawiac i wysnuc wniośki

Gość durnowate pytanie
a wolisz dom z hipoteka czy bez hipoteki?

Gość Songo7
Ja od zycia dostalem tyle ze nawet mi gadac sie niechce jak juz to w cztery oczy

Gość Songo7
Kazdy ma swoje zapatrywania na to ja swoje zdanie udzielilem .

Gość sama sobie odpowiedziałaś
"No własnie! Najprościej powiedzieć "szukaj faceta z dzieckiem". Czyli to znaczy, że osoba samotnie wychowująca dziecko ma się ograniczyć tylko do pewnej grupy mężczyzn, czyli już dzieciatych, bo każdy inny to "za wysokie progi", tak?" skoro facet bez dziecka to próg wyższy od faceta z dzieckiem, skoro tak się oburzasz, dzieciata hipokrytko, to przeanalizuj swoją reakcję na mężczyzn z dziećmi i jeszcze pomyśl, że to on, a nie ty ma dziecko, ty jesteś niedzieciata

Gość Songo7
Szukam kobiety ktora by mnie zrozumiała to wszystko .podkresle jestem normalnym facetem

Gość Songo7
Ja poprostu wiem ze istnieja faceci ktorzy chca kochac czyjes dziecko powody moze byc rozne ja mam swoja przeszłośc

Gość Songo7
Ja popieram takie kobiety ktore maja dziecko i chca miec ciepło ognisko domowe ,opieke faceta wyrozumialego

Gość Lektorkaaa
Nikt tak naprawdę nie chce się pakować w opiekę nad cudzym bachorem. Taka jest brutalna prawda. A i autorka jak widzę pogląd ma identyczny tylko, że uważa, że jej to nie powinno dotyczyć. Hipokryzja.

Gość Songo7
Bo nie powiem taka osoba to zadkosc

Gość Songo7
Lektorka masz racje a to dzieki mentalnosci jaka my polacy mamy pozdrawiam ciepło

Gość przeczytałam to i...
i się załamałam tym co tu niektórzy wypisują... sama jestem samotną matką i mam 2,5 roczną córeczkę... nie jestem puszczlaska ani suka tylko dlatego ,że jestem sama jak to kilka osób napisało. jestem sama ponieważ ojciec mojego dziecka zostawił mnie dla innej też z dzieckiem tyle ,że już bardziej odchowanym synem... on zawsze chciał mieć syna więc chyba jest szczęśliwy skoro tak wybrał... o swoim dziecku nie pamięta,ba nawet od ponad pół roku jej nie widział i nic go nie interesuje... a odkąd mnie zostawił a było to tuż po urodzeniu dziecka byłam w dwóch związkach z rozwodnikiem też z dzieckiem i przyznam że świetnie się rozumieliśmy i kontaktujemy do dziś a nie jesteśmy razem ponieważ on nie był gotowy na związek choć moim zdaniem on po prostu szukał wolnej kobiety i z resztą ja mu się nie dziwię sama chciałabym mieć wolnego faceta bez zobowiązań ale na siłe nikogo nie szukam. i tak samo jak autorka lubię mieć czas dla siebie,pomimo tego ze wszyscy dookoła uważają ,żę powinnam do końca życia być sama i poświęcić się dziecku tylko dlatego ze ojciec dziecka mnie zawiódł i nie powinnam ryzykować aby znów ktoś mnie skrzywdził...eh... taka gadka mnie dobija ale jak się nie ryzykuje to się nic nie ma... a ja wierzę,że ktoś pokocha jeszcze mnie i moja córeczkę;)

Gość Songo7
Amant zadam ci takie podstawowe pytanie wiem ze pytaniem sie nieodpowiada ale ..czy w swoim zyciu miałes cos co chcęsź pamietac niezapomniec ,a to jest niemozliwe?

Gość Lektorkaaa
A ja wam powiem tak: moja mama była samotną matką (znaczy się ze mną) i jak miałam 8 lat wyszła ponownie za mąż. Na początku było wszytko OK, ale kiedy po 2 latach urodził się mój brat, to ja musiałam się wyprowadzić do dziadków. Niestety.

"sama chciałabym mieć wolnego faceta bez zobowiązań" skąd zatem zdziwienie analogicznym upodobaniom po drugiej stronie ? życzę powodzenia i zamiast zadawania takich idiotycznych pytań użalaczki - działania nikt nie odbiera samotny rodzicom prawa do miłości,ale nikt też do niej nie zmusi

Gość Songo7
Nieznajoma masz racje bo ci ktorzy pewnych przezyc nie mieli .smieja sie z tego do lez ale nawiazuje do przyslowia dzbań wode nosi dopoki sie ucho ńie urwie ja o tym dobrze wiem .kazdy kto nie dorusł i los czasem krzyzuje to co chcemy

Gość Gość matka
alez skad, nie ma reguly na to... sama mam dziecko, corke. Jestem (bylam) matka samotnie wychowujaca i poznalam jego. Facet po kilkuletnim zwiazku bezdzietnym, teraz w moim zyciu a w sumie w naszym od czterech lat i jest super. Opiekuje sie corka jak rodzony ojciec, ona najpierw idzie do niego jak ma problem, w ogole czasem to nawet mam wrazenie, ze ona woli jego niz mnie :) ale tak jest na pewno lepiej niz mialoby byc na odwrot.

"zolza jakich malo" nie znasz mnie wiec nie oceniaj owszem chcialabym miec faceta bez zobowiazan ale nie szukam go na sile i nie przeszkadzaja mi cudze dzieci z reszta ja bardzo uwielbiam dzieci a jesli kogos sie kocha z reszta z wzajemnoscia to nie stoja na przeszkodzie dzieci... ktos wczesniej napisal ze takie dzieci to "bachory" tak moga sadzic obcy faceci ktorych nie jest dziecko... a co jesli biologiczny ojciec uważa dziecko za bachora? skoro ja jestem dla ciebie zolzą to może postaw sie w sytuacji samotnych matek a potem sie wypowiadaj na taki temat!

Gość Songo7
Zolza trafiłas w 10 a powiesz mi skad jestes ja jestem z opola i guzik mnie obchodzi co sadza inńi .warto szukac tego co czasem jest nieosiagalne

Gość Songo7
Troche sie gubie

pegga z całą pewnością ma rację... czy wolny facet bez zobowiązań to dla samotnej matki za wysokie progi? otóż nie! tyle,że po prostu niektórzy nie rozumieją pewnych spraw dopóki nie znajdą się w podobnej...

Gość Songo7
Moze tak napiszcie na meila do mnie