Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczeeeek

Która z Pań ma 178 cm wzrostu?

Polecane posty

Gość moniczeeeek

Chciałabym wiedzieć , jak się ubieracie, jakie nosicie buty itp.? Jaką macie fryzurę i w ogóle jaki styl ubierania preferujecie?

ja mam 177;] no coz buty bez obcasow chociaz je uwielbiam bo moj facet jest 2cm nizszy ode mnie to na obcasach juz wogole pieknie bysmy wygladali;] Spodnie biodrowki kiedys uwielbialam dzwony teraz raczej rurki. Wlosy za łopatke blond przedzialek na boku cieniowane. Nie wiem co jeszze moge napisac.Pytaj a odpowiem;]

Gość moniczeeeek
Pytam, o ubiór, bo ostatnio kupiłam buty na 8 cm szpilce i jestem w nich wielka jak żyrafa. Mimo kompleku wzrostu już 3 razy w nich chodziłam, wygląda to super, ale ja się jakoś nie mogę przemóc. Dleczego, my wysokie kobiety musimy się wyzbywać takich atutów z powodu niższych facetów. Ja mam męża niższego o głowę, więc mi już wszystkojedno, jakie mam buty, bo i tak z nim nigdzie nie chodzę. Natomiast mam przyjaciela, z którym czasami gdzieś jeżdzę i wtedy mogę te buciki zakładać,on ma 190 cm wzrostu. A czy chodzisz w spodniczkach, jesli tak to w jakich?

ze spodniczkami to u mnie dziwna sprawa;] uwielbiam mini i sadze ze super w nich wygladam ale nosze zadko najczesciej przed kolano zarowno waskie jak i rozkloszowane.Ostatnio sobie taka brazowa z falbanka kupilam w H&M z milionem kieszeni.;]Unikam dlugich spodnic. Eh szpileczki....;]

Gość tez wysoka..
hm.. ja mam 179cm ;] od zawsze nie mogłam sie przemóc do obcasów..nawet tych 5cm..ale ostatnio robie postepy:P Co do spodni.. biodrówki bo optycznie "skracają" i tak przy tym wzroscie nogi.. bluzki bluzy topy i tak dalej to normalnie,nie kryje sie z niczym, a nawet lubie Te ktory przyciagna wzrok w miejsce dekoltu ;) odciagajac je od nóg co jeszcze.. hm.. spodnice rzadko,ale jesli juz to takie do kolana,ciut przed tylko od świeta mini. ;) Pozdrawiam wysokie :)

Gość a ja mam 178 cm....
i uwielbiam swoj wzrost.Na codzien nosze butki na 4 cm obcasie, szpilki okazyjnie ale tylko 6 cm.Spodnice na polowe kolana do tego wciety w talii zakiet,spodnie klasyczne najlepiej lub szerokie, bluzki dopasowane z dekoldem.Uwielbiam sukienki o asymetrycznym kroju.

Gość ja mam 177 cm i zawsze ale to
zawsze nosze buty na obcasie, szpilki jak najbardziej - 10cm zakladam i wiem ze wygladam super i dawno przestalam sie rpzejmowac tym ze jestem wysoka, to malutkie sa niskie, a ja mam dluuugie nogi. ubieram sie raczej elegancko, ale czasem zaszaleje i ubiore sie na sportowo.

Wygłupiacie się? Mam 175 cm, moja siostra 178, mój facet ma 177, jej mąż nie wiem, ale koło 180 i obie ubieramy się w to co chcemy - obcasy wchodzą w gre jak najbardziej :)

Gość moniczeeeek
Ja się wcale nie wygłupiam, mam kompleks wzrostu i tyle. Kupuję szpilki, by udowodnić sobie,że jest inaczej, ale jak już idę w tych szpilkach czuję się jak brzoza.

Gość ankasl111
ja takze mam 178 cm wzrostu ale nie przejmuje sie tym w cos ie ubieram. wysokich butów nie noszę bo nie moge sie przemoc czasem na tym cierpie, ale to przechodzi. bardzo Cie podziwiam moniczeeeek, że jestes z nizszym od siebie męzczyzna. Jestem teraz w zwiazku z nizszym chlopakiem i boje sie ze roznica wzrostu moze wszystko zniszczyc (8cm) pozdrawiam papa:)

Gość ja mam 178 mam 15 lat
ubieram sięprzewaznie w sportowym stylu, nie wyobrażam sobie siebie na obcasach...

Gość agata--------
ja mam 175 i tez mam komleks ale wtedy gdzy ida obok mnie niskie kolezanki takie po 164 wzrostu masakra, ale keidy ide z wysoka kolezanka czuje sie bardzo dobrze i razem ubieramy szpilki i jest okej.... ale nie wybrazam sobie sytuacji kiedy ja jestem na 8cm szpilkach a kolezanki o wzroscie 165 na plaskim , wtedy roznica jest kolosalna!! i czuje sie jak zyrafa w przedszkolu hiihhi

Gość agata--------
hmm kurka chcialabym miec 170 bylabym idealna :P

Gość babyyy
jej myslałam że tylko ja mam takie kompleksy mój facet jest mojego wzrostu lecz jak założe buty na niewielkim nawet obcasie to źle się czuję. najczęściej zakładam spodnie biodrówki,ewentualnie rurki dopasowaną górę, unikam krótkich kurteczek i sweterków. acha i jeszcze jedno buty dla go faceta zawsze kupujemy razem bo koniecznie muszą być na grubej podeszwie,czasem można zyskać nawet 4 cm a but wcale nie wygląda jak glan. pozdrawiam wszystkie wysokie dziewczyny

Gość babyyy
agatka ja też tak myslę to mój wymarzony wzrost.

Gość ja mam 180
cm wzrostu...szpilek nie noszę bo nie lubie ale butki na obcasie i owszem, noga zupełnie inaczej wygląda. Mam spódniece przed kolana i lekko za. spodnie noszę albo szerokie albo wąskie w zalezności od nastroju i wogole :) Mam dośc zgrabną figure i chodzę wyprostowana jak struna:) Mam dlugie wlosy , które przewaznie spinam w rózne koczki lub kitki. Nie wstydzę sie swojego wzrostu, gdyż to własnie ja nie moje niższe koleżanki przyciągam uwagę zarówno mężczyzn i kobiet :):) Aha mój mąz jest 2 cm niższy ode mnie i niestety sie garbi. Jesteśmy małżeństwem od 11 lat i wogóle się tym nie przejmujemy :)

ja mam równo 178 , z tego powodu zawsze: - budzę zainteresowanie facetów ( duza cooo...) - miałam siłę przebicia, skoro duża to prędzej zauważalna - mój przyszły mąż ma 182 cm , akurat - nigdy nie miałam kompleksów z powodu wzrostu, mało tego, świetnie grałam w siatkówkę i kosza, czym zaskarbiałam sobie sympatię kolegów i niechęć koleżanek - problem mam tylko z butami, noszę 41-czasem 42 - nie lubię obcasów bo nie umiem na nich chodzić

Gość ja mam 180
a ja mam rozmiar 39 - w sumie mała stopa do wzrostu) A NA DOCINKI TYPU: taka duza a taka mała noga :):) odpowiada...taaaaaaaaa..mamusia mi w dzieciństwie obwiązywała bandażami stopki, miałam byc gejszą :):)

Gość ja mam 180
wiecie co...ja wogole zauważyłam że wysokie dziewczyny o wiele lepeij wyglądają w niektórych ciuchach...:)

Gość 182
a ja mam 182 cm wzrostu i kompleks wzrostu także :-) ale zamierzam sie przemóc do obcasów Pozdro dla wysokich

Gość wysoka panna
mam akurat 178 i mialam jako nastolatka okropne kompleksy z tego powodu zwlaszcza od tych malych kolezanek i kolegow rzecz jasna na glupie pytania tych malych ze one staly w kolejce po madrosc zawsze odpowiadalam ze trzeba bylo zajac sobie dwie kolejki jedna po wzrost druga po mądrosc a ja jestem taka bystrzacha ze zajelam jeszcze trzecia po urode :-))))))) buty na obasach nie tylko nalezy ale trzeba nosic nie mowie tu o szpilkach 10 cm ale takie do 5 cm calkiem inaczej sie chodzi , i noga lepiej wyglada i nie przejmujcie sie bo te niskie to wszystko mowia z zazdrosci

Gość ja tez mam 178 cm wzrostu
i tez kompleksy

Gość ja również
:)))))))))

Gość penelopa skalska
a ja mam 165 a chciałabym więcej :)

ja mam 175 i czuję się z tym swietnie noszę szpilki 8 cm w ogóle lubie obcasy. Chciałabym byc nizsza bo na niskich laskach lepiej ciuchy leżą ale trudno:P Stope mam 38/39 dzięki temu nie mam problemów ze znalezieniem fajnych butów. Fajnie jest byc wysoką szczegółnie jak jest się do tego ładną i ma się fajną figurką-faceci nie mogę wzroku oderwać:P

Gość --------
boze dzieki ci ze mam tylko 168

Gość Supermenka
Mam 175 cm, nie mam kompleksów, ubieram się jak chcę, najwyższe buty z 8 cm obcasem;) taką cieniutką szpilą, na specjalne okazje. Całe szczęście mogę sobie na to pozwolić bo mój koffany facet ma 196 cm. Pozdrawiam wysokich i niskich ;)

Gość Enela
Ja mam 177cm i niegdzie nie moge dostac spodni . Jestem bardzo szczupła mam 85 w biodrach 60 cm w pasie i baaardzo dlugie nogi. Dorogie wysokie panie gdzie kupujecie spodnie?????????????????????????????????????????????????????

Gość do Enela
to rzeczywiście jesteś bardzo szczupła, a ile masz lat?