Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczeeeek

Która z Pań ma 178 cm wzrostu?

Polecane posty

Gość wiki6
a ja mam 170 kiedys tez mialam kompleks z powodu wzrostu i wafi 50kg teraz wokol mnie tyle wysokich dziewczyn ze juz mi to przeszlo no i waga w koncu skoczyla na 66 kg nie moge kakos przelamac sie i nosioc buty na obcasach chociaz moj maz i syn maja po182 wuiec moglabym moja siostrzenica tez ma taki sam wzrost jak ja i bardzop lubi nosic wysokie buty jak mowi lubi buc widoczna lepiej by bylo gdybym miala tyle cop moja siostra 167 i mogla nosic obcasy kto wie moze jeszcze takie wloze but nosze 38 39 wiec nie mam duzej stopy

Gość Pomorzanin
Kobiey.. Jednak potraficie stwarzać sobie problemy. Za wysoka, no nie moge.. W sumie też miałem kiedyś ten problem, ale powtarzam miałem. Teraz uważam moje 195 cm za zalete, a to że niby moj wzrost to problem to zawsze wmawiali mi "koledzy" niźsi o głowę, teraz gdy obracam się w innym towarzystwie to co było minusem zmieniło się in plus. Któras napisała że ma problem gdy mija się z kobietą co ma 164 i mniej, a ja uważam ze to ta niska ma problem. Chyba, że uważacie za problem to gdy faceci się za Wami oglądają na ulicy ;) Pozdro.

Gość kgkjhh
Witajcie wysokie kobietki! Mam 177 cm wzrostu. MAM SUKNIE ŚLUBNĄ DO SPRZEDANIA. W zeszłym roku straciłam wianek;) Do sukni miałam pantofelki na 1cm obcasie.

Gość kgkjhh
Chciałam kupić używaną, ale nie znalazłam:( Ciężko znaleźć tak wysoką pannę młodą:( No i musiałam się szarpnąć na nową z salonu. Uszyto mi ją na miarę. WZROST 177, ROZMIAR 38/40. GORSET+SPÓDNICA. Gorset jest regulowany z tyłu. Spódnica na dwóch kołach, szeroka. Wysoka , smukła dziewczyna może sobie na taką pozwolic:) I nie wygląda w niej jak beza.

Gość Kaasiiaa
dolaczam:D 175cm:) w sumie tez bym wolala jakies 5cm w dol no ale coz:/ obcasiki uwielbiam, ale na razie i tak musze sie wstrzymywac, jescze liceum to gdzie w nich do szkoly:( aale jzu niedlugo wakacje:D mam takie fajniutkie klapeczki 3-4cm obcasiku, do tego kievcka i nie ma takeigo co by sie za mna nie obejzal hehe:D

Gość Kaasiiaa
no najgorzej jest tylko jak wybieram sie gdzies z moimi mniejszymi kolezankami:/ mam takie 4: 3 ledwo ponad 160 a jedna w ogole 159;| dziwnie sie tak z nimi czuje....:/ do tego wszytstkie chudzinki i mimo ze ja tez jestem raczej szczupla, to czuje sie wsrod nich jak mutant:(:(:/

Gość kgkjhh
HALO! KOBIETKI! ŻADNA NIE WYCHODZI ZA MĄŻ? Mam 177 cm wzrostu I SUKNIE ŚLUBNĄ DO SPRZEDANIA. W zeszłym roku straciłam wianek Do sukni miałam pantofelki na 1cm obcasie.

Gość tyryryry
czemu nas tak duzo a duzych faceto tak malo?o_O

Gość maślaczek
Hej, Ja mam 178 cm wzrostu kiedys to był problem bo byłąm najwyzsza w klasie i mi docinali z tego powodu. Teraz traktuje to jak atut ma 178 cm 56 kg wagi i sie nie martwie . A do szpilek nie moge sie przemóc mam rozmiar 41 czasem 42.

Gość wysoka i dumna
Dziwię się, że wysokie dziewczyny chcą być niższe. Ja mam 177 wzrostu, jestem szczupła - uwielbiam obcasy, szpilki, ubieram się tak jak lubię, czyli różnie. Nie zakładam biodrówek, by "optycznie skracały", tylko dlatego, że mam ładne kości biodrowe i brzuch i staram się to eksponować. Nie mam kompleksów kiedy idę obok niskich dziewczyn, tylko się zastanawiam, czy one nie czują się głupio że są takie małe. Nikt z nas sobie wzrostu nie wybierał. Ja jestem duma z tego, że jestem wysoka. Nigdy nie umówiłam się z facetem niższym niż 193 - tak wyszło i nie mam problemu, że nie mogę nosic obcasów.

Gość kkjfkfdkjfkj....
Cześc wysokie:)Wiecie co, ja mam 173 cm wzrostu..i zawsze było to moim kompleksem..serio...Może dlatego, ze starsza siostra jest niższa z jakies 6 cm.Czytając wasze topiki trochę dowartościowałam się:).Chyba w sumie nie jestem aż tak duuuża jak myślałam..173cm , 60 kg, 39 nr buta:) - nigdy nie nosiłam obcasów, no chyba, ze na jakieś uroczystosci..Tylko z mężczyznami od zawsze jest problem..bo na mnie zwracają uwagę Ci niżsi.Ale już dojrzałam do tego, że wzrost nie jest najwazniejszy...tylko osobowość, charakter..:).Zyczę powodzenia wszystkim "wysokim" i glowa do góry:)

Gość Rudra_
Mam 180cm wzrostu. Jak mam ochotę, noszę szpilki 10cm. Jestem modelką, lubie dżinsy rurki, koszulki, raczej taki miejski styl:) Mam włosy za łopatki, proste, jasno rude, jasną karnacje.

Gość mlodawysoka
ja mam 176cm wzrostu i cierpie gdy ktos za mna mowi Żyrafa!!!!!!!!to jest okropne!nosze buty w rozmiaze 41 chodze do 2 klasy gimnazjum i czuje sie dziwnie w towarzystwie kolezanek z klasy po 160cm!chcialabym miec swoja paczke w swoim wzroscie..ale w moim miateczku malo jest wysokich osobek POZDRAWIAM WSZYSTKIE ŻYRAFY KTÓRE CIERPIĄ JAK JA Z POWODU WYŻSZOŚCI

Gość ankasl
mldawysoka dziwię Ci się że tak do tego odchodzisz to jest Twój wielki atut. Dlaczego modelki na wybiegach muszą mieć powyżej 175cm? dlatego ze na nich stroje lepiej się prezentują, mają lepsza prezencje i straaasznie długie nogi. U mnie w gimnazjum (kiedy to juz było...?;)) za wysokimi dziewczynami ogladali się wszyscy faceci, a tak naprawde az tak strasznie wysoka nie jesteś. Ja przy wzroście 178 noszę buty 5cm ale uwielbiam to i w szpilkach moglabym caly dzien chodzic. Może to Twoje koleżanki są za niskie a nie Ty wysoka;) Trzymaj głowę do góry i bądź pewna siebie zobaczysz ze przestaniesz się tym w końcu przejmować:)

Gość hejhejw
ja mam:) włosy mam długie, ubieram się młodzieżowo i modnie/h&m,zara/ a buty noszę zależnie od okazji - szpilki, baletki, adidasy :)

Gość hejhejw
miec kompleksy z powodu takiego wzrostu - szok!!!nie wyobrazam sobie byc takim hobbitem jak wiekszosc;) jestem dumna ze swoich 1,78cm wzrostu!

Gość holly-25
Ja wiem że założyłyście ten temat żeby się wspierać itp. Ale jak czytam niektóre posty to naprawdę nie moge się powstrzymać od wygłoszenia mojego zdania. Mieszkam w dośc dużym mieście gdzie nie jesteśmy chyba jacyś zacofani czy coś ale wysokie dziewczyny nie mają powodzenia. I nie tylko u mnie w mieście;p Ktoś napisał że chłopcy się odwracają itp. Owszem odwracaja się ale z zainteresowania gdyż rzadko widzą taak wyoką dziewczynę. Przykro mi, ale chłopcy wolą niższe dziewczyny. I wiem to. Oczywiście są wyjątki. Ale idzcie na ulice i przeliczcie ile widzicie par gdzie facet jest niższy...? No wlasnie;p Wiem że jestescie pewne siebie itd lecz po tych postach tutaj umieszczonych wszystkich uważam że to nie jest pewność siebie a głupota Moje zdanie, wiem ze zaraz będzie nagonka na mnie ale nie obchodzi mnie to. Ktos to musial napisać Pozdrwiam PS.Nie chce zebyście myslały ze mam coś do wyskoich dziewczyn. Moje dwie psiapsióły maja po 175 cm ale znam ich narzekania i kompleksy.

Gość ankasl
Hehe to niebędzie najazd ale ja akurat mam dwie wysoki kuzynki jedna 180 druga 178 i nigdy ale to przenigdy nie narzekaly na brak facetów. To kat że niskich facetów jest pelno ale tez mnostwo jest wysokich i wszystkie ze znancyh mi wysokich dziewczyn maja facetow;] a więc może tylko ty tak widzisz to w ciemnych barwach;)

Gość kasienkaa
holly25 świetna prowokacja...tylko czy taka np. monica bellucci , która ma 1,78 albo równie wysoka charlize theron, rihanna, liv tyler, albo zastepy pięknych modelek jak karolina kurkova, adriana lima czy alessandra ambrosio mają problemy z facetami? no tak...masz racje na pewno lepsze są te zastępy karliczek, które plątają się pod nogami...;) a tak na marginesie to oprócz tego,że mam bardzo wysokiego faceta, który nie cierpi hobbitów to nie raz miałam do czynienia ze zarywali mnie nizsi ode mnie i mowili ze im siewłasnie moj wzrost podoba. zreszta pusta gadka bo tak kretynski komentarz i tak musi byc prowokacja:)

Gość aniaaaaaaaaaaaaaa
A ja mam 176 cm wzrostu i mam ogromne kompleksy

Gość lucyferdek
ja jestem facet 15,5 roku wzrost 177 ale przeważnie chodze na palcach he he mam wtedy ok 185 cm ale zato mam duze wymiary ciała np klatka piersowa 115 cm ramie 37 cm uda 70 talia 102 biodra 101 i coś intymnego 17 cm no wzrost mam średni a pozostałe to bardziej xxl no i stopy 30 cm

Gość SAE
ja mam 170cm i unikam szpilek bo czuję się wysoka, chyba, że akurat jestem wsród wysokich to chętnie zakładam ;)

Gość asik482
Ja mam 175 i uwielbiam szpilki. Mam mnóstwo butów z obcasem 7 cm moim ulubionym. Fakt mój mąż ma 197 więc czuję się przy nim komfortowo. Kiedyś byłam z facetem niższym, okropnie się czułam ..

Gość Ona 181
ja mam 181 cm wzrostu i straszne kompleksy z tego powodu. chociaż wiem ze podobam sie facetom to przy bliższysz spotkaniu prawie żaden nie powstrzyma sie od komentarza typu: ale ty jestes wysoka. strasznie mnie to dołuje....chciałabym być niższa chociaż te kilka centymetrów...szłabym ulicą bardziej pewnie

Gość karr.xd
Kobityyy.;) wysokie panie mają o wiele większe powodzenie u mężczyzn.xd i naprawdę wiem co mówię.;) kompleks wzrostu u mnie minął gdy odkryłam że Dorota Gardias (pogodynka z tvn) też ma te 175 cm wzrostu.xp i proszę .. jak prezentuje się na wysokich szpileczkach.;) pozdrawiam z metra 74. xd ;*

Gość anajeczka
Hej.Ja mam 173 cm wzrostu..i też mam kompleks;/.Butó na obcasie nie nosilam nigdy, bo czuję się jak kawał wielkiej baby, mimo, iż waże 62 kg.Tak naprawdę to nie wiem od kiedy zaczał mi ten wzrost przeszkadzać i dlaczego..ale od dobrych 10 lat to jest mój kompleks..Chcialabym mieć 167-170..ale nie mam:)Do butó na obcasie cały czas sie przymierzam..ale na przymierzaniu sie kończy. Stopę mam 39...wiec mozna powiedzieć, że małą..ale niestety z płaskostopiem i szeroką:) a do tego wysokim podbiciem.Wydaje sie wiec ,ze zakup butów nie powinien być żadnym probleme..a jest i to sporym:)Pocieszam sie, ze ideałow nie ma, i mogloby być jeszcze gorzej:)Mówią, że jestem nie tylko wysoka ale też bardzo ladna, madra itp..ale ja niestety słysze tylko wysoka:)

Gość karmeneczek89
to jestes w blędzie ze takie kobiety nie maja powodzenia bo ja mam 180 i nie narzekałam mam narzeczonego ktory nie dosc ze jest bardzo przystojny i mi tylko kolezanki mowia wprost ze mi zazdroszcza to jeszcze jest taki dobry i zaradny jak mało kto a na niska by nawet nie spojrzal nie raz mi mowil ze faceci kochaja dlugie nogi

Gość Justyna9999
fryzura to raczej taka jaka będzie pasować do kształtu twojej twarzy. A ubranie,styl musisz mieć własny. A co do butów to na pewno płaskie

Gość andzia4444444
Ja mam 178 a moja siostra 184 i to ona zaklada wyższe buty ode mnie , do spodnicy to wyłącznie buty na obcasie , zaloz mini i wloz buty na plaskim i stan przed lustrem ,,koszmar !!! Do spodnicy buty musza być na obcasie niech on będzie najmniejszy ale NIECH BĘDZIE..