Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczeeeek

Która z Pań ma 178 cm wzrostu?

Polecane posty

Gość a ja mam dokładnie na odwrót
z facetami, mam 155cm a zawsze ale to zawsze byłam z facetami powyżej 180, chociaż osobiście nie miałabym nic przeciwko niższym facecikom,ale to i tak pół biedy, moja siostra jest mojego wzrostu a jej mąż ma ponad dwa metry, cóż,serce nie sługa............

Hej dziewczyny!! Ja mam 179... może jakiś klub wysokich na kafe założymy??? :-P Pozdrawiam serdecznie

Gość Domisiaa
ten koles co pisze o swoim 184 cm to kurdupel i pewnie zadna wysoka go nie chciala bo nie mogla kolo niego nosic wysokich obcasow hehe a tak poza tym to faceci wola wysokie dziewczyny lepiej niz takie kurduple bo wysoka laska to dlugie nogi a taka co ma 160 cm to ile ma tych nog 60 cm a ja mam metrowe prawie i moj facet za nimi szaleje

Gość Domisiaa
i kluby wysokich Kamileczko juz chyba są ale pewnie tylko w Wawie, szkoda bo mozan by sie spotkac tez w innych miastach pozdrowionka i nie zalamujcie dziewczynki rak z powodu wzrostu szkoda mi tylko waszej kasy na buty specjalnie sprowadzane ale za urode trzeba placic coż

Gość Domisiaa
No ja z Torunia i tu chyba tez nic nie ma ale chetnie bym poszla z moim facetem na taka imprezke i zebym nie byla najwyzsza hehe

Gość Nut
Hm... Klub wyskokich dziewczyn... brzmi ,intrygująco.. nie powiem...;) U mnie raczej też nie ma takiego klubu :( A co do wypowiedzi koleżaneczki.. wcześniej... to zauważyłam własnie bardzo duzo par gdzie dziewczyna jest niska a facet wwyyyyyyyyyysssookkii ;) Osobiście -nie powiem- przyjemnie byłoby mieć faceta min 185;) Ale cóż zrobic... Dla mnie przede wszytkim liczy sie charakter... i póki co to na pewno nie zamieiłabym mojego 180 na załóżmy 185. Grunt, że jemu to nie przeszkadza... Ja jednak.. mimo wszytko źle sie czuję:( Wydaje mi sie, żejestem taka "oggroomnaa":D Ale czym my sie przejmujemy... dzieci w Afryce umierają... 🌻

Gość Domisiaa
Właśnie liczy sie człowiek niezaleznie czy ma 160 czy 200 cm chociaz ja wole tych co maja 200 hehe jak szukam znajomych to tez wysokich bo w otoczeniu takich maluchów tez czuje sie taka duza i to jest srednio mile ale generalnie jest ok a poza tym taka osoba jak my wysokie kobitki zapada w pamiec nie jest anonima jak milion innych osób i to jest plus

Gość Nut
I tu masz racje ! Przeważnie jestem zapamiętywana.. i ogólnie kojarzona... czego np nie można powiedzieć o jakiejśc "szarej myszcze" ;) A co do przyjaciół... to tak sie stało... że mam tylko jedna bardzo dobrą koleżanke , która ma 179... a reszta... to od155-165 hihi.... ale i tak nie zamieniłabym, je na żadne inne :) A ,że wygladam przy nich jak taka hm.. wieża eifla... to już drobny szczegół ;) 🌻

Gość Domisiaa
Ja też mam przyjaciółke 179 wiec jest sper a reszta tez róznie ale lubimy sie i to jest wazne, tylko jeszcze kupno spodni mnie wkurza ale cóż może kiedys ktos wpadnie na pomysl otwarcia takiego sklepu dla wysokich moze je hehe, duże rozmiary butów i ciuchy dla wysokich co wy na to

Gość wysoka takze
Witam.Ja rowniez mam 178 cm.Maz jest o 6 cm wyzszy ale ja mam troche kompleks na punkcie mojego wzrostu. Chociaz wczesniej mialam wiekszy niz teraz bo zauwazam teraz coraz wiecej wysokich dziewczyn. Butow na obcasach unikam, dlugich spodnic tez. Ogolnie to trudno kupic jakies ubrania na moj wzrost, szczegolnie mam problem ze spodniami.Wiekszosc za krotkie.

Gość Domisiaa
Ja buty kupuje takie 3 cm max obcas dlugich spodnic nie nosze szukam spodni ze specjalnych linii ubraniowych LONG jest to napisane przy metce a inaczej to nic nie moge założyc a jak jest dobre mi cos na długość to za szerokie i musze zwężać np marynarki bo w pasie mam 40 a długość rekawa jest ok w 44 i taki nasz marny los ale nie jest żle

Gość Nut
To ja kupuje np marynarki o rozmiar a czasami i dwa większe.. a później mam zaprzyjaźnionakrawcowę, która zwęża mi w pasie... i dopasowuje do mojego wzostu.. Trzeba sobie radzic;)

Gość Domisiaa
Ja mam ten sam problem ale ciesze sie ze nie musze ich poszerzac hehe dopoki zwęzam jest ok hehe kobitki trzymajcie sie

Ja też mam 178 cm :) Uwielbiam mój wzrost i buty na obcasach. Wkurza mnie tylko moja mama która zawsze twierdzi, ze wygladam w nich jak Godzilla i psuje mi cały chymor przed wyjściem z domu.

miał być \"HUMOR\" oczywiście- nie wiem skąd mi to dziwactwo wyszło

Gość height
Dziewczyny, o jakich kompleksach wy piszecie??? Jestem facetem i mam 193 cm. Wszystkie moje kobiety (a troche ich było :) ) mieściły się w przedziale 176-183 i przyznam szczerze że najlepiej mi było z tą która miała 183 cm. Po pierwsze nie musiałem na nią patrzeć "z góry" czego nie znosze, a po drugie z uwagi na zbliżony wzrost nasze twarze były "kompatybilne" :) , więc nie było problemów z przytulaniem, całowaniem etc... Ponadto uwielbiałem obserwować spojrzenia ludzi gdy szliśmy razem a ona była na powiedzmy 10 cm szpilce. Po prostu odlot!!! :) Musze dodać że traktowała ona swój wzrost jako niezaprzeczalny atut i w żaden sposób się go nie wstydziła. Moja obecna kobieta ma 178 cm i wydaje mi się troche za... niska... :) Pozdrawiam wszystkie żyrafki... Głowa do góry!!!

Gość Domisiaa
Pewnie ja tam tez nie mam kompleksow z powodu wzrostu na takie kompleksy radze poszukac wysokiego faceta i kompleks znika i tak jest najlepiej wszystko ma swoje plusy i minusy ale ja tam wole byc wysoka wole byc jakas a nie szara jak caly tlum na ulicach i kocham swoj wzrost a do tego te metrowe nogi to jest super a nie krotkie jak u swinki hehe

Ja też nie mam kompleksów... tzn. napewno ich nie mam z powodu wzrostu :-)... w szpilkach nie chodzę bo nie lubię- i pewnie źle bym się czuła, w końcu nikt nie powiedział że ładne buty to tylko te na szpilkach. A co do stopy to mam 40/41 także raczej nie ma większego problemu z tym. Nie wiem czy zauważyłyście, ale mnie osobiście wkurza że producenci butów jak robią duże rozmiary to zazwyczaj wiąże się to właśnie z dużym obcasem :-/ hmmmmm.... Dziewczyny a jak z ciuchami?? Gdzie się zaopatrujecie?? Mi ciężko jest znaleźć coś co nie miałoby albo za krótkich nogawek, albo nie było za szerokie. Pozdrawiam i miłego dnia życzę

Gość ikolutka wyrośnięta..
ja też mam 178 cm i uwielbiam swój wzrost..:) kiedys oczywiście było inaczej- ale wszyscy pocieszali mnie, że chociaż stojąc na końcu kościoła widze księdza, albo w szkole.. teraz się z tego śmieję.. na obcasach butów nie noszę.. gdyż średnio lubię, no- chyba że chodzi o jakieś uroczystości..:) mam mnóstwo koleżanek o moim wzroście..albo i wyższych.. teraz też bardzo wysokiego faceta, który również uwielbia te moje centymetry.. :D jeśli chodzi o ciuchy- to w lee mogę dostać odpowiednio długie spodnie.. kiedyś spodnie letnie kupowałam również w Terranovej, ale teraz przez znaczne pogorszenie jakości omijam ten sklep.. Czasami fajne kroje spodni- ale rzadko niestety- mają w VeroModzie.. tyle jeśli chodzi o ciuchy.. Musze jeszcze dodać, że bardzo lubię obserwowac takie bardzo wysokie kobiety w dodatku na obcasie.. nie żebym była..;) no wiecie.. po prostu dla mnie jest to piękne, że kobiety nie przygarbiaja sie z powodu takiego wzrostu, nie przykulają, nie chowają, tylko założą szpilki, głowy do góry podniosa i dumnie chodza..:) Pozdrawiam wszystkie Panie..:)

Gość Domisiaa

Gość Domisiaa
Hejka to znowu ja wasza wysoka kolezanka, ja tez mam problem ze spodniami kupuje tez w vero modzie bo tam maja serie spodni long (jest to napisane przy metce), inne rzeczy kupuje zawsze wtedy kiedy sa w sklepach zebym potem nie musiala szukac bo przyznacie ze dla wysokich zakupy to troche zmora ja rzadko buszuje po sklepach bo wiem ze rzadko cos dla mnie bedzie a jak juz cos kupie to tez nie moge zalozyc bo trzeba to zwezyc albo wydluzyc spodnie i zakupy srednio mnie ciesza ale coz czasem cos wpadnie w oko i jest ok wtedy mam swieto hehe z butami n8ie ma problemu sa rozne sklepy ja mam tak 39/40 wiec jest ok ale rekawy nogawki spodni to dajcie spokoj ale nie jest zle kiedys bylo gorzej z zaopatrzeniem sklepow wiec nie ma sie co uzalac pozdrowionka wysokie jest nie tylko piekne ale i cudne buzki dla was

Hejka! Ja mam 15 lat i mam ok 176cm. Nigdy jakos szczególnie nie przeszkadzał mi mój wzrost (oczywiście rówieśnicy sa niżsi ode mnie i kiedys było mi z tym źle, teraz jest normalnie :) ). Ubieram się normalnie, nie chodze w szpilkach ale tylko dlatego że nie lubie (jeszcze?). Co do spodni, to chodze w dzwonach, nie lubie tzw. rurek (bo niby jak ja bym w nich wygladała?! nie naleze do osób szczupłych..). Moje problemy w dopasowaniu spodni nie polegaja na tym, że jestem wysoka, tylko na tym, że jestem troszeczke za szeroka w pasie :/ Ale tak ogólnie to ciesze sie ze swojego wzrostu :) Pozdrawiam :)

Gość ArtOfNoise
178 to "za mało".. :):) Oczywiście żartuje ;) Jako że mam około 197cm, a może i 200 wzrostu to dla mnie "minimum" dziewczyna powinna mieć .. 189cm.. :):) Tylko gdzie takich szukać? Pozdrowienia dla wszystkich wysokich i niskich osóbek.. w końcu to charakter, osobowość się liczy a nie wzrost :) Kompleksu, bądź też problemu ze wzrostem nie zauważam u siebie, choć czasami 5, 10 cm mniej zaoszczędziło by mi kilku siniaków w tramwaju, niektórych klubach :):) Dziewczyny poszukajcie ubrań w niektórych popularnych sklepach młodzieżowych typu Diverse, czy etc. czasami znikąd udaje się tam dostać extra długie ubrania (wąskie w pasie, bądź też w innym sklepie widziałem bez żadnego specjalnego oznaczenia super długie spodnie, i okazało się że rodowód sklepu jest z Norwegii, lub Szwecji, gdzie wysokich osób jest wiele i u nich normalne jest że np spodnie 33" w pasie mają 43, czy też 36" w kroku.. nie wiem czy to się sprawdza w dziale damskim, ale pewnie tak :) cena była wtedy poza moim zasięgiem, więc nie kupiłem ich. Ostatnio znajoma(184cm wzrostu) mi mówiła że w sklepie ZARA mierzyła spodnie nogawki były dla niej za długie i kosztowały 120zł.. no cóż chyba w Hiszpanii dziewczyny są szczupłe i wysokie, skoro standardowo w sklepie można kupić tak długie spodnie.. opcja 2. to że wiele z wysokich dziewczyn nosi wysokie obcasy i wtedy tak długie spodnie są "Akurat". Ja uwielbiam długie nogi i to może nawet lepiej że moje ubolewanie że mało dziewczyn pokazuje, czy też eksponuje swoje atuty czy to poprzez założenie krótkiej spódnicy, czy też butów na wysokim obcasie.. Nie rozumiem dlaczego, skąd się bierze niechęć upodobniania do modelek które widać w telewizji.. One nie wydają się mieć kompleksów z powodu Dłuuuuugich nóg.. które zawsze są na wysokich obcasach.. i raczej się podziwia je(i nogi i modelki ;)a nie "kompleksuje się je" :)) Tak, wiem, że to ani praktyczne ani wygodne ani zdrowe(wysokie obcasy) ale wg. Mnie należy się podziw i szacunek dla dziewczyn które stać na to.Za odwagę i za pokazanie braku kompleksów. Inni podziwiają i zazdroszczą, dlaczego Wy macie tego samego nie robić, tym bardziej że macie to coś czego inne wam zazdroszczą :) ;)

Gość magda_________
a ja mam 177 a nawet 178 zalezy od pory dnia :D moje kochanie, moje szczeście ma 178. I kocham go takiego jak jest!! Mam w d/**** komentarze ze jestem za wysoka, leje na to! Nie nosze butów na obcasie, nie mam takich, wsystkie nosze na płaskim, latem japonki:P stope mam 39 rozmiar, wiec mała do mojego wzrostu. Pozdrawiam wszsytkie wysokie!!!!🌼

Gość llulu
Ja mam 176 cm-kiedyś troszkę cierpiałam z tego powodu,ale już mi przeszło. też nie noszę butów na wysokich obcasach,bo mój chłopak ma tyle samo wzrostu,ale w ogóle mi to nie przeszkadza :) Teraz to nawet się cieszę,że jestem taka wysoka. Z ubraniami też nie mam problemu,jestem szczupła więc nie narzekam na wybór strojów.Pozdrawiam wszystkich wysikich

Gość motylek723
ja mam 177 cm.nosze prawie zawsze szpilki (i to max wysokie) po prostu je lubie i lepiej sie czuje niz np w adidasach.nie przeszkadza mi to ze zazwyczaj wystaje z tlumu hehe.moj narzeczony ma 193 i nawet w szpilkach jestem od niego nizsza a poza tym jestem modelka i taki wzrost jest normalny u modelek wiec sie nie przejmuje.pozdrawiam

Gość Rosiek
Ja akurat mam 156 cm, ale chciałabym być chociaż z 10 cm wyższa, nie mówiąc już o wzroście takim ja wasz^^ Ale w sumie, t bycie malutkim jest... Śmieszne (;

Gość Rosiek ..jak sie nie ma
co sie chce ...to sie lubi co sie ma :)...ja chcialabym miec z 5 cm mniej a nie mam ...wiec musze pogodzic sie z tym co jest :).

Gość paulyna
ja mam 177 cm wzrostu i mam dopiero 15 lat. ale wcale tak bardzo mi to nie przeszkadza. niestety nie nosze obcasów, ale za to ładnie się ubieram :) z długością spodni i rozmiarem ubran nigdy nie mialam problemu :) moze czasem z butami, bo nosze rozmiar 41 ... I takze glupio sie czuje w towarzystwie kolezanek ktore mają po 165 cm , ale na szczescie jest wiele chlopaków wyzszych ode mnie :D i nie czuję się jakbym była straaasznie wysoka, chociaz kiedys słyszałam komentarze typu : " o ta duza" itp. Ale ogólnie cieszę się ze jestem takiego wzrostu, a nie niska :) niskie są niezbyt atrakcyjne :P A modelki przecież są wysokie :D