Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kera

Bola mnie nogi po Cilescie! Co jest?

Polecane posty

Gość kera

o co chodzi? i w dodatku puchna:(:(:(

Do lekarza marsz! Masz w rodzinie przypadki zylakow? Jesli tak, to w ogole nie powinnas brac tabletek. Jesli nie, to moze lekarz przepisze inne, ale ja osobiscie nie radze. Mnie przy tabletkach dzialo sie to samo, a teraz prawie rok po odstawieniu i puchna nadal. W lecie to byla katorga :(

Gość kera
pale ale bardzo zadko, wrecz sporadycznie, nie pale codziennie tylko okazyjnie - jakas impreza czasem itp

Gość kera
Dziewczyny moja mama ma zylaki :( Czy jesli bola mnie nogi po Cilescie to wogole nie powinnam brac tabsow? A jesli odstawie cilest i wezme inne to tez raczej beda mi puchly :(

Uważam że powinnaś iść z tym do lekarza i on zadecyduje o zmianie tabletek, a może plastry?

Tak, jak mowilam - jesli w rodzinie sa zylaki to W OGOLE nie mozna przyjmowac hormonow! Masz wtedy wieeelkie ryzyko zachorowania na zakrzepice. Lekarz z Toba o tym nie rozmawial, zanim przepisal Cilest?

Gość Vilja
U mnie w rodzinie babcia i rodzice maja zylaki, ale przy przepisywaniu pigulek gin sie o to nie pytal. Od 5 miesiecy biore mercilon i jest wszytsko ok, nogi nie bola i nie puchna. Wyniki na krzepliwosc tez mam dobre, weic specjlanei si enie martwie.Niedlugo mam wizyte u gin, weic sie skonsultuje. Z tego co wiem, to dziewczyny ,ktore maja klopoty z krzepliwosci krwi moga zazywac pigulki anty ale tylko - minipigulke , czyli Cerazette.

Gość kera
powiedzialam ze na cilescie bola mnie nogi i puchna mi lydki to ginekolozka tylko je obejrzala, dotknela i powoiedziala ze sa ladne czaicie? rece opadaja skoncze opakowanie i sama nie wiem co robic dalej...

Gość Vilja
To zmien ginekologa. Ja to zamierzam zrobic, zauwazylam bowiem, ze moja dotychczasowa jest jednak niekompetentna. Niewiedziala, ze pigulki wyplukuja magnez i wapn, a przez to powoduja kurcze rak i nog!