Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wdzięczna

Ludzie chciałam wam podziękować...

Polecane posty

Gość wdzięczna

za to że tu jesteście. Jestem osobą wyalienowaną od społeczenstwa i dzięki temu ze wy tu jesteście posiadam namiastkę rozmowy z żywym człowiekiem. Kiedyś ten kontakt z drugim człowiekiem zastępował mi telewizor ale teraz internet wygrał gdyż tutaj moge w tym uczestniczyc a telewizor tylko prowadzi monolog. Z pozdrowieniami dla wszystkich Wdzięczna Alien

Gość Galea
Witaj! czy jakoś mozna Ci pomóc? Dlaczego jesteś wyeliminowana ze społeczeństwa?

Hej :):) To czemu nie wychodzisz z domu? Do ludzi, tacy na rzywo to zupełnie co innego

Gość portelo
na rzywo - już Ty lepiej nie radź nikomu :( A jak ma wyjść ? Tak ma łazić po osiedlu czy wejść do pubu gdzie grupy siedzą ? Podejść do nich? Sranie w banie :wyjdż do ludzi....

Gość wdzięczna
jestem wyalienowana ponieważ taki mam charakter. Nigdy nie byłam specjalnie lubiana. To nie jest oczywiście tak że nie mam kompletnie nikogo. Mam jakieś tam przyjaciółki ale z nimi bardzo rzadko sie spotykam, bo jedna założyła rodzine i jest zajeta, druga wyjechała do innego miasta, trzecie jeszcze ma faceta i chce spotykać się tylko z nim. Tak wiec te przyjaciółki to od dawna żyją tak jakby ich nie było. Mam chłopaka (Aż dziw bierze ale jednak) ale i tak uważam sie za wyalienowaną bo ja z żadnymi innymi ludźmi żywcem juz nie utrzymuję kontaktów, a ten chłopak jest chyba jedynym zywym człowiekiem który mnie czasem odwiedzi i zapyta co słychać. Uzależniłam się od kafeterii, bardzo mi z tego powodu źle a jednocześnie bardzo mi z tym wygodnie. Mam ludzi w zasięgu myszki, którzy podobnie jak ja siedzą w tej dziwacznej rzeczywistości. Jedni częściej drudzy rzadziej ale zawsze jacyś ludzie tu są z którymi zawsze mogę pogadać o wszystkim lub niczym, na poważne tematy i na niepoważne, uzyskać od kogoś radę oraz dać komuś radę. I o to mi chodzi.

Gość czy to......
nie przypadkiem motylek??

Gość co to znaczy
WYALIENOWANĄ?

Gość a ska jestes to moze
wyskoczymy gdzies razem na kawke?:) Ja tez siedze sama w domu i troche mnie to zaczyna mezcyc:o

Gość wdzięczna
O widzę ze ktoś podniósł mój topik :) Jak widzicie dalej tutaj jestem :O Alien to obcy. A ja jestem wyobcowana.

Gość to ja mam pytanie
to z czego ty zyjesz? pracujesz gdzies?

Gość wdzięczna
nie pracuję. Studiuję tylko zaocznie. To nie jest tak ze nic nie robiłam w kierunku szukania pracy. Ale ostatnie poszukiwania okazały się porażką a teraz próbuję dokonczyć sesję poprawkową i szukanie pracy muszę odłozyć na później.

Gość hehe to tak jak ja identycznie
wrecz, nie przejmuj sie osoba, ktora sie czepia o prace, pewnie sama nie ma nawet, bo zasuwa jak wół :classic_cool:

Gość hej z
jakiego miasta jestes?

Gość a teraz ja zapytam
no to skoro studiujesz, to nie jestes wyalienowana!!! Wyalienowany jest ktos, kto w ogole nie wychodzi z domu i nie wchodzi w zadne interakcje spoleczne. A skoro stusiujesz, to utrzymujesz kontakty z ludzmi, wiec nie jest żle! Wez sie w garsc, bedzie git :)

Gość gupia reklama grrr
wdzięczna---> Twoja sytuacja przypomina mi sytuację dziewczyny mojego brata, tylko ona ma dodatkowo fobię, boi się zasypiać

Napisz skąd jesteś, może nawiążesz z kimś bliższy kontakt, bo co będzie jak prądu zabraknie? Pozdrawiam Tez odrobinkę \"nie do ludzi\" jestem...

Gość ja też mało przebywam z ludzmi
ale wcale nie brakuje mi tego kontaktu i lubie tak jak jest. Wyjscie gdzies ze znajomymi raz na 3-4- tygodnie zaspokaja moje potrzeby towarzyskie, kazdy jest inny, no ludzie:)

Gość wdzięczna
jestem z małego miasta 60 km od Krakowa a studiuję w Krakowie. Obecnie jestem na ostatnim semestrze w związku z tym praktycznie nie mam już zajęć i muszę tylko zajmować się pracą licencjacką więc tych kontaktów z ludźmi to i tak jak na lekarstwo. Otatnimi miesiącami 90% czasu spędzam w domu.

Gość w ktora strone te 60 km od
kraka? Bo jesli w strone wawy to domyslam sie skad:) A w Krakowie nie mialabys ochoty sie kiedys spotakc? Czsami tam jestem i nie mam z kim pośmigać po sklepach :P czy chocby usiasc przy kawie na rynku:)

Gość Ja jestem z Krakowa
mam przyjacół ale chętnie poznam nowe koleżanki :) moge usiąść przy kawce i pogawędzić a zakupy wprost uwielbiam :):) kto chętny ????

Gość wdzięczna
60 km od Krakowa ale na wschód :P

Gość wdzięczna
jeśli tylko uda mi się pozaliczać wszystkie egzaminy. Co niestety nie nastąpi wcześniej niż za 2 tygodnie :( to czemu nie ?

Gość gość
ZYyH7hGvZ740YrGHCZo35nE3