mala83 0 Napisano Październik 15, 2005 czy to szkodliwe czy normalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loth Lorien 0 Napisano Październik 15, 2005 to normalne.... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samantha12234 Napisano Październik 15, 2005 ja czasami miewam takie niewielkie skrzepy ale odkad biore tab to coraz rzadziej je spotykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eluss 0 Napisano Październik 15, 2005 mam skrzepy i to jest normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala83 0 Napisano Październik 15, 2005 dzieki wam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala83 0 Napisano Październik 15, 2005 dzieki za odpowiedz teraz rozumiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czasami jest to Napisano Październik 15, 2005 objaw ze kobieta byla w ciazy i juz nie jest,ale nie zawsze oczywiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gbc Napisano Październik 16, 2005 heheh, w takim razie ja bym musiała być w ciąży co miesiąc ;) bo odkąd zaczęłam miesiączkować, to u mnie norma. nie zdarzył mi sie jeszcze okres bez skrzepów, a z moją macicą jest wszystko okej, więc nie ma się czym przejmowć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach