Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Testujaca

Tanie pieluchy jednorazowe

Polecane posty

Dada w przeliczeniuna sztukę =56gr Więc po co przepłacać ,w LIDLU szt=35gr ,a są identyczne ;)

Piszę o tych małych paczkach ,ale jeśli ktoś kupował te większe niech napisze czy są takie ,jak te w mniejszych ? ;) Ale zamieszałam ...

Gość kasienka k
Kupiłam dziś pampersiki z LIDLA i rzeczywiście tanie i dobre:) Dzięki Lli21

Gość dada i od środka suchutko
Ja też dopiero niedawno odkryłam tzn. kupiłam pieluszki Dada z Biedronki i normalnie rewelacja. Huggiesy i Pampersy, których używałam wcześniej, umywają się przy nich... Szkoda tylko, że nie ma dużych paczek Dadów ;)

Masz rację duże paczki opłacały się ,ale to była tylko ich promocja... Jednak polecam pieluszki z LIDLA naprawdę takie jak Dada a tańsze ;) tylko pakowane po 14szt

Gość mruziaa
Powiem tak....... od samego urodzenia używaliśmy dla synka orginalnych pampersów, na gwiazdkę dostał w prezencie wielką paczkę Happy, i niestety po dwóch dniach używania, małemu oparzyła się pupa, mimo większewj częstotliwości zmieniania pieluszek. Także Happy leżą za szafą, a my dalej kupujemy Pampersy. Pozdrawiam

:) Generalnie nie mam pojecia od czego zależy jakoś pieluszki bo dopiero czekam na mojego moaluszka ale się naczytałam na forum o tych pieluszkach z biedronki Dada i no kupiłam jedną paczkę... Synek będzie sie już rodził na dniach i stwierdziałam, że skoro tak zachwalacie te pieluszki to będę ich używać od samego początku... Kupiłam najmniejszy rozmiar 3-6 kg... zapłaciłam za 40 szt. 18 zł... nie orientuję czy to dużo czy niee... syn bedzie dużym chłopcem bo już waży 3700-4000g a jeszcze 10 dni do porodu zostało... Następną paczkę mam już kupowac na większy rozmiar??? \"midi 4-7 kg.\"???

No co ty, jak będziesz cycem karmić to 40 sztuk będzie na jakieś 4 dni....

Rafinka Dziekuje. To moje pierwsze dziecko i nie orientuję sie jeszcze we wszytkim... Na pewno masz rację. Biedronkę mam pod nosem więc nie bedzie problemu z dokupieniem pieluszek. :) Dziekuję za odpowiedz. :)

używamy Happy na zmiane z Huggiesami i zdaja egzamin, Pampersy odparzały pupcie i dostała uczulenia,Dada kiedyś kupiłam i rzeczywiscie były ok, ale później drugi raz kupiłam to były juz gorsze może poprostu inna partia i zostałam przy Happy i Huggies, może jeszcze spróbuję te z Lidla. pozdawiam

Gość komu jeszcze
podbijam... jakie doswiadczenia ?

Gość malutki misiu
ja moge sie wypowiedziec w tej kwest najlepiej

Gość blaszko
Ja kupuje tylko Pampersy, są najlepsze tak samo jak chusteczki pampers. Polecam Jesli chodzi o cenę to mażna czasami trafić na troszkę tańsze :)

Gość mama 1978
Potwierdzam Happy Bella są naprawdę ok,stosowałam przy dwojgu swoich dzieci i sprawdziły się rewelacyjnie.Ostatnio kupiłam jednak TIP REALOWSKIE NAJTAŃSZE PIOELUCHY ---TRAGEDIA STANOWCZO ODRADZAM..

Gość Miranda77
Ja zrezygnowałam z Pampersów nie ze względu na cenę, ale ze względu na ich jakość (są przereklamowane i przeciekają). Oto ranking tych, które wypróbowałam: 1. Babydream z Rossmanna -mięciutkie, nie przeciekają, na rzepy - rewelacja! 2. Huggies (ale nie te Classic) - bardzo mięciutkie, nie przeciekają 3. Pampers (fajne, ale czasem przeciekały, a dodatkowo mała miała zaczerwienienia przy nóżkach od gumek) 4. Dada (super mięciutkie, ale nie przekonuje mnie ten brak siateczki typowy dla innych pieluch) 5. Bordowe z Rossmanna - fajnie chłoną, mają rzepy, ale gdy dziecko leży na boczku to niestety przeciekają, czasem musiałam przebierać małą nawet 4 razy dziennie - odradzam!)

Gość tescomaniak
a ja moim dzieciom kupuję pieluchy z tesco-te granatowe. Bardzo fajne, za paczke 9-18kg, 56szt, ok 25zł

Gość tania pielucha
Dziewczyny teraz jest promocja w Biedronce na te pieluchy Dada 72 szt za 25 zeta.

Tez czasami kupuje pieluch z LIDLA i jeszcze w NETTO są zapomniałam nazwy z taka dzidzia na okładce sa dwa rozmiary,tez są bardzo dobre:) A Pampersów nie kupuje dla mnie to one tylko ładnie wyglądają u mnie sie nie sprawdziły Bardzo lubię Hugissy dla mnie sa ekstra i używam jeszcze Happy:)

my zaczynalismy od pampersow,ale potem przez ten niebieski wklad martyna miala straszne odparzenie. z ciekawosci probowalam i innych pieluch.odradzam te z lidla-czy z ceratka czy bez sa beznadziejne,sztywne.z rossmana sa super i te brazowe i niebieskie(opakowanie) a te w formie majteczek-rewelacja!!..huggisy sa ok.DADA z biedronki jeszcze nie probowalam-ale po waszych opiniach przetestujemy je :) w sumie pieluchA jak pielucha-nie lubie tych ceratkowych ,bo mam wrazenie ze pupa sie odparzy. obecnie jestesmy na huggisach.

Ja obecnie używam pieluszek pampers, ale nie jestem z nich zadowolona bo przeciekają jak malutkiego położę na boczku. Do pierwszego dziecka używałam pieluszki z Lidla i byłam z nich zadowolona, więc chyba muszę się wybrać do Lidla. do loli21 ponad 3 lata temu kupowałam pieluszki z Lidla i wtedy też były duże paczki (nie wiem jak teraz), ale wychodziły za sztukę drożej niż pakowane w małych paczkach, więc kupowałam hurtem małe paczki.

Hej. My również kupujemy Dady z Biedronki i w chwili obecnej są już dostępne duże paczki po ok. 30 zł więc na prawdę się opłaca

Gość gfgfg
dobre te piekuchy?

Gość gfgfg
Mahareth gdzie je można kupić?

Gość ajkaaa
fajny temacik

Gość upupupupupupupuppuup
u[upupupupupupup

Gość magooo
DADA z biedronki w dużych paczkach to jest totalny szajs w porównaniu do tego co było przedtem!!!!Zostało mi kilka z zapasu z małej paczki, kupiłam dużą paczkę (cenowo to samo niestety) i te nowe sa sztywne, wkład się zbija. Wole juz te z lidla cien.

Gość pierwsze
mojego synka dada odparza w miejscu gumki na pleckach i rzepow przetestowałam wszystkie pieluszki i pozostaje przy pampersach orginalnych

Gość pierwsze
lidlowskie sa fajne ale jesli sie trafi na promocje a po normalnej cenie wychodzi to samo co pampers na promocji a u mnie przynajmniej promocyjne pampersy łatwiej dostac niz te cienie z lidla

Gość a ile placicie
za jedną pieluchę? Jaka cena za jedną szt. jest promocyjna... niedługo urodzę i nie orientuje sie czy np.57gr to normalna cena czy to tanio czy drogo