Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozyczka24

Ratunku!!! Siwe wlosy!!!!

Polecane posty

Gość rozyczka24

Mam dopiero 24 lata, a juz zauwazylam u siebie pierwsze siwe wlosy!!! To jest przerazajace!!! W tak wczesnym wieku??? Czy ma ktos podobne doswiadczenia? czy ten proces mozna jakos zahamowac??? lagam o pomoc.

Gość brzoskfinka
hej ja mam 21 lat i siwe wlosy mam od 15 lat? a moze od urodzenia, w kazdym badz razie odkad pamietam, do tej pory farbowalam sie na ciemno ale teraz chcicalabym powrocic do naturalnych ale te siwe przeblyski wygladaja okropnie i chyba znowu bedemusiaala farbowac :/

Gość rozyczka 24
ja tez farbuje,ale wlosy rosna mi dosyc szybko i juz w zasadzie po 2 tygodniach widac pojedyncze siwe wloski. Czy juz do konca zycia bede skazana an farbowanie? Przeciez nie moge farbowac tak czesto bo bede w kocu lysa :(

Ja mam obecnie17 l. a pierwsze siwe wlosy miałam juz w 2 kl. gim. U mnie to niestety uwarunkowania genetyczne, moj dziadek od strony matki w wiemu 31 lat na swoim slubie byl juz caly bialy. ja farbowalam ale teraz zapuszczam naturalne, ludzie maja wieksze problemy ,niewarto sie przejmowac:)))))))))

Gość rozyczka 24
u mnie to chyba niestety tez sa uwarunkowania genetyczne. Moj tata tez zaczal siwiec mniej wiecej w moim wieku,a moze i wczesniej. Ale ja tak nie chce !!!!!

Gość rozyczka 24
W ogole odziedziczylam po rodzicach chyba wszystki mozliwe najgorsze geny: po tacie siwe wlosy, po mamie sklonnosci do tycia...Nic tylko sie powiesic.

Ja majac 18 lat zauwazylam u siebie pierwszego siwego wlaosa o czywiscie go wyrwalam bo byl jakis taki sztywwny i brzytko sterczal caly czas odrasta ale nie ma nowych jest tylko ten jeden moze u ciebie bedzie podobnie Pozdrawiam

Gość darmonacha
a ja myslalem ze tylko mi sie tak wczesnie przytrafilo ja gdzies w wieku 24 zauwazylem siwe i teraz tylko wiecej jest no i musze sie pogodzic z tym ale jak wy uwazacie lepiej miec siwe i wszystkie czy byc lysym w tym wieku

Gość Siwy włos
nie ma sensu wyrywac siwych wlosów, bo na jego miejsce odrośnie kolejny również siwy !!!

Gość new
ja pierwszy siwy miałam w wieku 19 lat, teraz mam 25 lat i siwe włosy na skroniach i czubku głowy...musze farbować:-( jestem dziewczyna na dodatek, bo u faceta to nie przeszkadza, blondynki mają dobrze ;-(