murb 720 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Ja kupiłam sobie nosolan, faktycznie jak posmarujesz nos to lżej oddychać i nie puchnie śluzówka w nosie. Może Pieprz powinna spróbować. I nie chrapiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1019 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Echhh... A mogłam być szarą myszką kafeteryjną, to mnie diabeł jakiś podkusił. Mogłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 194 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Źle to wygląda. Wiem! Może zmieniem się w małego gryzonia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 168 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Miecz napisał: Może jakiś żel pomoże? Hialuronowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 720 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Aha, mi to nie przeszkadza przyzwyczajona jestem A nie powinnaś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1019 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Ja kupiłam sobie nosolan, faktycznie jak posmarujesz nos to lżej oddychać i nie puchnie śluzówka w nosie. Może Pieprz powinna spróbować. Nie to miałem na myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 194 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: I nie chrapiesz? Chrapie ale z dużo większym uczuciem komfortu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 168 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, taka_pokraka napisał: Ja ciśnienie mam niskie ale puls wysoki nawet jak siedzę, serce mi wali jak u jakiegoś chomika O. Potem wysyłają delikwenta do endokrynologa i kardiologa, mówią żeś zdrowa a serce nadal wali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 720 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Mogłaś. Lepiej grzeszyć i żałować ... I tak dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1019 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Wiem! Może zmieniem się w małego gryzonia. Może mniej korzystaj z chomikowej karuzeli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 720 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: O. Potem wysyłają delikwenta do endokrynologa i kardiologa, mówią żeś zdrowa a serce nadal wali. Może jesteście chomikami tylko nikt nie chce Wam tego wprost powiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 168 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: Doktora potrzeba! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 194 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Nie to miałem na myśli. Nic mi innego nie przychodzi do głowy. 🫤 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1019 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Lepiej grzeszyć i żałować ... I tak dalej. To nie marudź. Bierz wszystko godnie na klatę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 168 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, taka_pokraka napisał: Ja kupiłam sobie nosolan, faktycznie jak posmarujesz nos to lżej oddychać i nie puchnie śluzówka w nosie. Może Pieprz powinna spróbować. A można to połykać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 720 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: To nie marudź. Bierz wszystko godnie na klatę. Nie wiem czy godnie ale biorę jak potrafię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 168 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Może jesteście chomikami tylko nikt nie chce Wam tego wprost powiedzieć. Fakt. Kiedyś nie było lgbt+. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 194 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: O. Potem wysyłają delikwenta do endokrynologa i kardiologa, mówią żeś zdrowa a serce nadal wali. Mi mówia jeszcze proszę się nie denerwować, bo umrze pani, ale proszę się nie stresować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 168 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Nic mi innego nie przychodzi do głowy. 🫤 Bo tu nie o głowę mu chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 720 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: A można to połykać? Ale mi przyszła myśl do głowy. Co można by posmarować przed połknięciem. Przepraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 168 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Mi mówia jeszcze proszę się nie denerwować, bo umrze pani, ale proszę się nie stresować. Czyli mamy nerwicę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 720 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Bo tu nie o głowę mu chodzi A chrapanie to się z seksem ma kojarzyć czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 194 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Może mniej korzystaj z chomikowej karuzeli? Czy huśtawki? No jakiejś tam zabawki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 194 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: A można to połykać? To do nosa, trzeba wciągać Do połykania to siemię lniane albo babka płesznik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 720 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Czyli mamy nerwicę! Oby tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 194 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Czyli mamy nerwicę! I to jaką! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 194 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Bo tu nie o głowę mu chodzi My tu same przyzwoite niewiasty nie mamy takich skojarzeń 4 minuty temu, murb napisał: A chrapanie to się z seksem ma kojarzyć czy co? Bylo takie powiedzenie, że glodnemi coś tam na myśli, pewnie też seks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 147 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Fakt. Kiedyś nie było lgbt+. A gdyby twój syn albo córka oznajmili ci, kim są, co byś zrobiła? Na terapię byś zapisała, czy na ministranta? Czekamy na merytoryczne stanowisko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 720 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: A gdyby twój syn albo córka oznajmili ci, kim są, co byś zrobiła? Na terapię byś zapisała, czy na ministranta? Czekamy na merytoryczne stanowisko. Kochałabym, kochała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 194 Napisano 3 godziny temu Dopycham się sałatkami owocowymi i serniczkami. Dobrze ze nie mamy delegacji często zdrowia nie mam na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach