Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda811

Jak mam sie zachowac?

Polecane posty

Gość magda811

Kolega z pracy zaprosil mnie w srode do kina. Zgodzilam sie. On wzial moj nr telefonu,zeby obgadac szczegoly i...nie zadzwonil :O Jutro widzimy sie po raz 1 od srody i nie wiem jak sie zachowac. Olac to/go??;)

Gość GGGGGGGG
jasne ze olac, nie daj poznac po sobie ze daje ci to do myslenia, a tak na marginesie to widac jaki facet jest slowny:)

Gość kiciag
Pewnie powie, ze zgunil twoj numer :D:D;)

Gość ja bym nie poruszała
tego tematu. Ignorowałabym go bardziej niż zwykle, a gdyby mnie zaczepił to udawałabym że się nic nie stało, traktowałabym go z uprzejmym choć chłodnym dystansem, po czym znów trochę ignorowała. Jesli zaprosiłby mnie drugi raz do kina jak gdyby nigdy nic to ... odmówiłabym pod byle pretekstem. No chyba że facet wytłumaczyłby się w jakiś wiarygodny sposób ze swojego milczenia wykazując jednoczesnie ze naprawde mu zalezy na spotkaniu to może jeszcze bym sie zastanowiła. Ale jesli facet zachowa sie jak gdyby nigdy nic to na pewno bym juz na niego nie zwracala uwagi.

Gość jesooo baby
może facet po prostu jest nieśmiały, przecież jak jutro sie spotkacie to zdążycie omówić szczegóły, wiecej luzu :)

Gość kiciag
To po co bral ten numer?? Modli sie od srody nad komorka??;)

Gość magda811
Nie jest niesmialy:P Nie jest to zadna milosc, przynajmniej nie z mojej stony. Z jego tez nie o ile dobrze widze;) To kino mialo byc podziekowaniem za pomoc w 1 sprawie zwiazanej z nasza praca. Propozycja kina ucieszyla mnie, bo nie mialam zadnych powazniejszych planow na weekend a tu nic;) Mimo wszytsko troche sie bede jutro glupio czula jak go zobacze :O

Gość wiesz...
ja to jestem taka,mowie prosto z mostu,,,,,,,,Sluchaj gosciu po co sie ze mna chciales umawiac tam czy tam,w sumie moglam sobie cos innego zaplanowac,a tak po kolezensku to myslalam ze zadzwonisz.......chcesz w leb???????

Gość ja to znam
to dość częsta i najbardziej niezrozumiała zagrywka facetów. Podrywanko, zagadywanko, uśmiechy... Prośba o numer telefonu w celu umówienia się na randkę a potem... cisza! Ile razy juz coś takiego miałam i za każdym razem się zastanawiałam po kiego ch... ktoś prosi o numer skoro nie ma zamiaru zadzwonić ????????? Faceci to jednak dziwny gatunek, który nie ma ani mózgu ani klasy.

Gość magda811
:D Nie bede tak mowila, bo jeszcze pomysli, ze mi zalezalo;) W sumie to on sie powinien wstydzic a ni ja;) (chyba) ;)

Gość magda811
ja to znam------> klasy to on faktycznie nie ma :O Zaluje tylko, ze sie zgodzilam w ta srode:O

diabel tkwi w szczegolach a lepiej by tkwil w majtkach. jak bedziecie tak wyolbrzymiac wszelkie swe zachowania to nikt nigdy sie nie zaprzyjazni. no body\'s perfect.tym bardziej , ze czesto nasza ocena czyjegos postepku jest mylna. zawsze piewszy raz trzeba dac szanse jesli sie powtorzy to wtedy trza sie zastanowic czy ktos zly czy glupi.

Gość tu ewidentnie
tu ewidentnie widac, ze facet jest glupi:D:D

Gość dish
a tam zaraz głupi :P może umarł po prostu i już?? :P

Gość magda811
Dish-----> coz za wizja??:P

Gość hhhhge
Nie podobasz mu sie, to cie zlal i tyle:D

Gość wielka mądra głowa
Ktoś tam dobrze mówi , nic nie wspominaj o środzie , jak podejdzie i coś zacznie gadac , to go chłodno , ale uprzejmie potraktuj. Jak będzie chciał sięumówić ponownie , to powiedz , że wtedy nie masz czasu , a co do drugiego terminu to jeszcze nie wiesz i mu odpowiesz , jak już będziesz wiedziała. Jak sięspyta , czy jesteśzła , to powiedz - nie , skąd - i do swoojej pracy

Gość llllllllllllllllllllll
o czyw wy mowicie , przeciez terminu nie ustalili , moze on to zrobi dopiero np. w poniedzialek , kolejny wyimaginowany problem kobiety jak np . okres

Gość hhhhge
To po chooja bral jej numer skoro mial to uzgodnic we wtorek czy srode?!!!!!

Udawałabym bardzo zadowoloną z czegoś i wiecznie zajętą tak,żeby z nim nie rozmawiac,Żadnych ukradkowych spojrzeń w jego kierunku. Jeśli zagadnie i będzie się tłumaczył,Ty udajesz roztrzepana,że wygląda na to ,że nie pamiętałaś.Jeśli ponowi taki sam chwyt- odmów.

zaprosil ja w srode a mial zadzwonic obgadac szczegoly , moze to zrobic np. jutro lub za tydzien

Gość facet co miał zadzwonić
uhahahahahah uhahaha hhha uahahaah

Gość hhhhge
Witamy naszego bezmozga:D

Gość facet co miał zadzwonić
no czesc :)

Gość hhhhge
Jaki to mial byc film?????:D Ostatnie tango w Paryzu??:D

Gość magda811
Alanka-dzieki:) Chyba nie pojme juzn niektorytch zachowan ludzkich;) Faktycznie, ktos tu dobrze pisal-gdyby chgcial omowic szczegoly za tydzien to nie bralby nru telefonu;)

Gość Do faceta który miał zadzwonić
Po co brałeś jej numer ????????? :P

a co psychologami jestescie , wiecie co myslal , "kolega z pracy" ja mam numery wszystkich kolegow i kolezanek , numre wzial na wszelki wypadek

Gość facet który miał zadzwonić
ja naprawde chciałem, ale... no ... tego...jestem bardzo niesmiały :(