Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobitkaaa

faceci to durnowate matoly

Polecane posty

Gość nie tak nerwowo dorigie
panie dajcie się poruchać to wszystkim będzie miło ;)

Gość nastepny ruchacz
sie znalazl !!! a rączki nie masz ???? to do roboty !!!!!

Gość nie tak nerwowo drogie panie
po co rączka skoro mamy was :)

Gość Malineczkaaaa
Faceci to durnowaci kretyni. Albo chcą nas zaliczyć i jak im sie nie damy to całą "miłość" bierze szlag, albo są kompletnie bez ikry i incjatywy - takie ślamazarne niedojrzałe chłopczyki, które bawią się w podchody i nie umią konkretnie zadziałać. Nie ma mężczyn pośrodu - ani zaliczaczy, a nie też niedojdów! Pier... facetów!!! Debile, kreytni, podłe gnidy, ciamajdy, fajtłapy, w kiepskich majtkach i w łożku nie zdjmują skarpet! Do bani z takimi !!!

widz że tu jakieś niewyżyte jesteście :D może nie ma chętnych na was takie z was paszczurki? może złapcie pijanego to może zrobi co zechcecie ;)

Gość Malineczkaaaa
nie tak nerwowo drogie panie: spadaj fiucie!

czyżby ta jedna była na anabolach taka agresywna od razu :D

Do Malineczkaaaa - I po co tyle jadu skoro jesteś w błędzie :P * *Zaznaczam że nie jestem przekupiona przez żadnego faceta.

Gość bzzz bzzz
a ja tez nie zmieniam zdania faceci to matoly!!! bleeee

Gość zarąbisty tytuł topicu
ale sie usmiałam...popieram w całej okazałosci. Tak trzymac dziewczyny :)

Gość a baby to
w 95% dziwki które za kase zrobia wszystko juz ja was znam szmaty

Gość TakaJednaLaska
a faceci to 99.99999% debile, oszusci, klamcy, zdrajcy... a jak sie znajdzie jakis fajny to niestety zajety...:(

Gość hhhhhhhhhhhhh
do góryyyyyyyyyyyyyyyyy

Gość kobitkaaa
i znowu sie wkurwilam na tego osla............... no co za palant, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość kobitkaaa
ja pierdzieleee co za kretyn , dupek, imbecyl, ochhhhhhhh mysli sobie ze bede moze 10000 razy do niego wracac, o nieeee

popieram założycielke!!! co to za durny podgatunek! tylko śeks i żarcie im w głowie

Gość kobitkaaa
no kur***** debil poszedl z kolegami sie najebac, podrywal jakies laski, wylaczyl telefon, ..................... jestesmy 5 lat... juz ostatnio wiedzialam zeby do niego nie wracac, ale oczywiscie glupia julka zakochana ojjj nie to juz koniec zaje***** gnoja

Gość anka-skaknka
jak czytam takie topiki i takie opinie nie ziwi mnie w ogole ze albo was zostawiaja albo zaliczaja

no to witam w klubie. mój tez jakoś zrobił sie pizgnięty po 4 latach! a byliśmy 5. tyle szans i poprawa na krótko> co za życie.

jakaś dziwna jesteś!!! nie dziwi? a może ja sie szwendam po pubach i kłamie ze w domku tv oglądam? albo wmawiam jemu ze jestem najlepsza!!!dziewczyno ciesz sie ze nie trafiłaś na gościa który zmienił sie pod wpływem kasy i wrednej matki. mimo ze jakaś głupia jesteś to nie życzę ci tego!

Niestety taka jest prawda ze faceci to matoły. Wiele razy sie zawiodłam na osobie którą darzę zaufaniem ale takie jest życie nie zawsze musi byc kolorowo. Ale panny oczywiscie nie wszystkie sa czasami gorsze od facetów. Wiec tu nie tylko porażka leży po jednej stronie. Pozdrawiam

Gość anka-skaknka
jak jest taki matol, to po co z nim jestes??? jak mi nie odpowiada, zamykam sprawe az znalazlam to, co mi odpowiada i nie mam teraz problemow moim zdaniem jest glupota tkwienie w czyms, co nie jest OK i zalenie sie ze jest zle......

Gość anka-skaknka
i ile wy macie lat???kilkanscie czy edwo po 20??? bo jak tak to rozumiem cala sytuacje

Gość ROTFL
biedne,sfrustrowane małostkowe istotki - brak mi słów :) może warto byłoby najpierw zastanowić się nad tym co samemu się wyczynia a później krytykować ? sądząc po waszych wypocinach w tym temacie to macie raczej blade pojęcie o facetach - za dużo brukowych poradników czytacie a za mało żyjecie naprawdę . pozdrawiam wszystkie Prawdziwe Kobiety :) P.S.: po przeczytaniu postów wydaje mi się,że tu takowe nie zaglądają...

anka-- juz zerwałam ale on dzwoni i dzwoni i pisze te debilstwa! i co moze ja mam numer zmieniać przez niego!!! z jakiej racji? on za mnie abonament zapłaci! problem w tym ze toksyczni faceci są podli a potem nie dają nam żyć! nie chcą sie odczepic. to jest chore! a kto wiedział na początku ze on taki jest skoro to po kilku latach wyszło? jak poznasz faceta i jest cudowny to zorientujesz sie?

Gość haha
po kilku latach ,a wcześniej to co, byl aniolkiem ,nie osmieszaj sie .

Gość ROTFL
roman a Tobie co ? zdradził Cię albo wykorzystał jakiś facet zły ? LOL :D

jak poznalem bla to zrozumialem jakie facety som matoly :O I potanowilem sie zmienic :)