Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobitkaaa

faceci to durnowate matoly

Polecane posty

Do nmoer - \" a co ty worze przebrzydły sobie myślisz co?Ze wszystko ci wolno?\" Jeśli wolno spytać... do kogo to było ?!? Bo powoli tracę orientację ;)

mla-mla......brawo:) I klasa za takie zycie:) tak trzymac:) udowadniaj, ze nie wszystkie jesteśmy zgorzkniałe i zawiedzione:)

Aha ... \"spusci sie z ciebie całe powietrze\" ... czyli my kobiety nie dość że jesteśmy workami to jeszcze nadmuchanymi... widzę postęp w Twoich wypowiedziach.

Gość nmoer
napompuje cie i walne cie w ten wór beti-lu .

bo widzisz mla-mla...widać nmoer podcazs sowjej nieobecności jakiś słownik dorwał:) słowotok mu sie poszerzyŁ:)

Do beti-lu - Bardz dziękuję. Staram się cały czas trzymać poziom... w końcu ma mnie kto wspierać :) PS Pozdrowienia dla mojego najkochańszego pod słońcem Misia J.[przepraszam za tą drobną prywatę ale musiałam ;)]

Gość niedurny
Przeczytałem tytuł i postanowiłem si ę wypowiedzić. Zgadzam sie w całej rozciągłości. Z małym zastrzeżeniem. Chodzi oczywiście o żonatych facetów.

Gość nmoer
gadam z dwoma rozjechanymi workami .O kurde.MAm dośc poddaje sie jeszcze pomyslą ,ze rozmawiam sam ze sobąi jestem chory psychicznie. Ide z tąd.Dobranoc

hmm..czyzby on czy ja znalazł jakiegos rozmówce na priv? tak zniknał..... ps.nmoer....ja nawet tego nie skomentuje.....

Do nmoer - Uważaj bo jeszcze Cię wsadzą za takie groźby... Ja my ta Twoim miejscu była nieco czujniejsza ;) Do beti-lu - Nie wiem czy tak oczytana jednostka jak nmoer musi korzystać z takiej literatury. Pewnie wystarczy mu swój intelekt i wiara w swe przekonania ;) Widzę że rośnie w siłę... oby nie miał na tym forum popleczników bo się jeszcze na nas \"rzucą\", haha.

Dziękuję kwiatuszku ❤️ Prawda jest jednak taka, że tyle samo jest beznadziejnych, głupich mężczyzn co beznadziejnych i głupich kobiet, co było pierwsze.. hmm.. trudno powiedzieć.. teoretycznie Adam.. ale czy był głupi ? heh ;)

Do nmoer - No tak. Jutro szkoła... Pani nauczycielka nie toleruje spóźnień to musisz się wcześniej położyć. Rozumiem. Aha... nie jestem rozjechana... i... nie jestem workiem :) Jak dla Ciebie Pani Marta, ok?

no cóz, gościu wbił sie na pewien poziom, i jest z tego jak widac bardzo dumny...ale, ale.....zobacz, ludzkim głosem tez potrafi...\"dobranoc\" napisał:)

Gość nmoer
z literatury nie korzystam .Polski mi sie skończył w szkole sredniej .NA studiach już nie ma .Tylko matematyka całki statystyka i inne .Która też sie skonczyła po dwóch latach.

Gość nmoer
no fakt.MAm seminarium jako pierwsze i nie moge sie spoznić.

nmoer...to mozę odpuść troche tej matmie itp...bo strasznie na ciebie wpływa......jakis taki spiety jestes......troche luzu i będa z ciebie ludzie.

Gość nmoer
wiec dobranoc workowce.Czy jak wam tam

to widać miała na ciebie bardzo mocny wpływ, bo skutki sa widoczne do tej chwili:) ale nie martw się, z czasem pewnie minie...i znów bedziesz po ludzku gadał.

Do nmoer - Też mi się skończyła czego nawet nie żałuję, heh. A z tą szkołą to przecież ewidentny kant... Ale dzięki mnie przynajmniej przemówiłeś \"ludzkim\" głosem ;) Dobranoc.

Do nmoer - Mnie się skończyła po pierwszym, na innych kierunkach pewnie trwa dłużej... więc nie wiem skąd takie oburzenie :)

do nmoer - skoro wyszedłeś z worka to też jesteś workowcem [chyba że z probówk;)] , a apropos matmy.. to na matematyce jest raczej przez 5 lat ;)

oooo.i wrócił nasdz dobry stary nmoer...a juz się bałam, ze coś mu sie stało, ze tak styl zmienił......ufff:)

nie wszyscy ..............niektórzy na pewno tak, podobnie jak niektóre kobiety

Do Jeżyna - Pięknie, pięknie... na tlenie go nie ma ale na kafe zawsze znajdzie chwilkę, heh. To się nazywa nałogowiec ;)

kobitkaaaaaaaaaaaa może się poznamy, a przekonasz się, że niektóre samce sa zajebiste

Do beti-lu - Aż strach pomyśleć co się stanie jak go między nami zabraknie... aż się łezka w oku kręci. Ale może to i lepiej... wyśpi się, nabierze sił i będzie szerzył propagandę w studenckich szeregach ;)