Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaaaa

Z Co kocham lubie BOGA..PISZCIE...

Polecane posty

Gość Bog a kto to
Boga nie ma wiec nie kocham go za nic:(i wcale nie jest mi z tym zle:)

Gość Ziutek12
A ja dziękuję za tsunami, trzęsienia ziemi, powodzie, wybuchy wulkanów... Ma ktoś jeszcze inne pomysły? Moje nie zależą w żaden sposób od ludzi, jakby kto pytał... Pozdrawiam wszystkich głupiutkich... Nie obruszajcie się na mnie :)

Gość pozdrawiamy
głupiutkiego Ziutka :) nie obrażaj się na nas :)

Gość a oto lista przypadkowo
wybranych "głupiutkich": Jan Paweł II Immanuel Kant Blaise Pascal Isaac Newton T.S. Eliot J.R.R. Tolkien Martin Luther King Sebastian Bach Albrecht Durer itd, itd.....

Gość Ziutek12
Prócz pierwszej pozycji wszyscy byli w jakiejś swojej wybranej dziedzinie mądrzy, nie widzę więc zwiazku z bogiem... Natomiast pierwsza pozycja z listy wyraźnie odstaje od reszty... Przecież to "święty" ;))))

Gość chyba wszyscy wyżej wymienieni
byli troszkę mądrzejsi od Ziutka. I byli ludźmi wielkiej wiary.

Gość Ziutek12
Ale nie trąbili o tym naokoło... to ich prywatna sprawa... A wracając do głównego tematu wątku, jakoś nikt nie zaprzeczył, że tsunami i inne "dobrodziejstwa" też pochodzą od boga...

Gość a co ma do tego trąbienie
:O Ziutku, pora spać

Gość Ziutek12
Dobranoc więc... pomódl sie przed snem.... może unikniesz jakiegoś nieszczęścia? :)

Gość na pytanie
zawarte w temacie mogę odpowiedzieć pointą kawału: "...a mógł zabić.." :O:O:O:O:O:O:O :(

Gość gość
przed japońskim tsunami byli ludzie ostrzeżeni przez mistyczkę , ale jej nie uwierzyli. Podobnie przed II światową św A. Bobola ostrzegał polaków , ale wówczas zachodnie kraję nie chciały nam sprzedać broni bo się bali Niemców. Ja kocham Boga za to , że chce nas uratować od ciemności i nieszczęścia.

Gość gość
kocham Boga za wszystko :) za to,że jest taki cudowny że kocha i dał nam dar miłości,serce,dałnam życie za całe piękno stworzenia..Słońce,Księżyc,Ziemię,drzewa,wodę,powietrze,ogień,kwiaty,owoce,warzywa dziękuje CI boże za wszystko ❤️ kocham Cię