Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet30

facet też ma uczucia i może czuć się samotny / pytanie w środku

Polecane posty

Drogi Faceciku! Sądzę, że Twoje oczekiwania nie są ani duże, ani też jakieś szczególne. Ale w drugiej osobie( tutaj akurat w Twojej potencjalnej partnerce) musi być \"to coś\". oprócz całej gamy róznych walorów \"to coś\" jest niezastąpione, bez tego jest blado, nijako, szybko gaśnie, albo nic nie wychodzi. Znajdziesz to w charakterze, wyczujesz w partnerce i ....sądzę, że odczytasz w jej oczach :))))) To cudne iskrzenie , które nastąpi, może być początkiem czegoś wspaniałego, choć nie musi....Nie przegap tego :)))))) Pozdrawiam

Gość facet30
Do Grzesznicy Magdaleny TAK wiem, że o to chodzi. Musi być to COŚ. O to najtrudniej.

Gość poszukująca włanej legendy
brakuje inicjatywy? przeciez to robie - krok do ciebie, tylko mi pomóż. naprawę chciałabym cię poznać, no odezwij się!!!!! szukasz, szukasz, a nie zauważasz mnie....

Gość facet30
hmmmmm, sorki napewno się odezwę, naprawdę niezauważyłem ale masz to jak BANKU szwajcarskim, że się odezwę.

Widzę, że \"poszukująca własnej legendy\" zabiaga o Twoje względy :)))). Fajne to, ale moim zdaniem \"iskrzenia\" już nie będzie. Powinna zachęcić Cię w inny sposób, nie tak oczywisty...:)))) Mimo wszystko kibicuję mocno...

Gość facet30
może jeszcze zbyt wcześnie ferować wyroki...

Gość a Sandra Bullock może byc
???:)

Gość facet30
sandra bullock odpada bo nosi buciory, przynajmniej taką ją widywałem w pismach o modzie (które nawiasem mówiąc lubię oglądać) dzięki mala czarna ale jednak się nie znamy i może to tylko tak z daleka wygląda? :) Ja tu jutro tak po 8:00 przyjdę to zainteresowane Panie zapraszam na kawę. Ja poźniej pozmywam. I do domu też mogę odwieźć.

mala czarna lubię komplementy tylko proszę uzasadnić bo ja tak na wiarę nie przyjmuję...

bardzo mi miło będę wierzył w kobiecą intuicję, to zapraszam na jutro, herbatka będzie, może jutro przyznam się do moich dziwactw, to czar pryśnie...

Gość kobieta30
Tej poszukującej chyba nie chodzi o legendę, lecz o męskie gacie:( Nie lubię kobiet narzucających się w tak ewidentny i niesubtelny sposób. W końcu to pułapka łapie mysz a nie na odwrót:(

witam, może ktoś tu zaglądnie? jeżeli chodzi o poszukującą to nie chodzi raczej o męskie gacie... ale jak dla mnie to nic z tego, miałaś OCZYWIŚCIE rację Grzesznico. a gdzie mala czarna?

Gość poszukująca własnej legendy
???

Gość taka jedna co ma rację
facet30--> od kiedy prawdziwych facetow bawi siedzenie na kafeterii i pisanie glupich topikow????? gdybys wyszedl gdzies, to moze bys kogos znalazl, a tak siedz i czytaj sobie - powodzenia

Gość taka jedna co ma rację
nie wiem gdzie, ale dla mnie facet co siedzi na kafeterii nie jest normalny, nie wiem wymysl cos, juz lepiej podrywaj dziewczyny na czatach, gg, randkowych stronach jak ci sie nudzi,ale napewno nie jeste MESKI jesli siedzisz na forum dla KOBIET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec dla mnie albo jestes ciota albo nie masz jaj - na jedno wychodzi zreszta.

Gość kobieta30
Taka jedna co ma rację---> wyluzuj kobito i nie rozsiewaj swego jadu na bądź co bądź sympatycznym topiku:) Ale masz szczęście facet - przegięcia w jedną lub drugą stronę, no nie? Jak tam Twój romas z poszukującą?)

ta Pani co mnie sponiewierała to nie jest dość dojrzała żeby pojąć, że jak się lubi kobiety to się z nimi również rozmawia a nie jedynie używa do sexu z tego NIC nie będzie bo poszukująca i ja to dwa odmienne światy...

a ja lubię rozmawiać z kobietami a wyżej wzmiankowany przez Jadowitą Panią organ posiadam również w sensie męskiej konstrukcji psychicznej

Gość kobieta30
Fakt, ta babka nie popisała się kulturą ani inteligencją, ale jedno trzeba jej niestety przyznać - tu na forum nie spotkasz miłości swojego życia. Przynajmniej ja nie wierzę w takie przypadki:(

ja też tego nie zakładam, chciałem tylko pogadać, czy można w to uwierzyć? czy to takie dziwne?

Gość kobieta30
Chodzi Ci o to, aby ktoś zabawił się w psychologa i rozwikłał mroczne zagadki Twojej osobowości, wpływające na to, że nie możesz znaleźć swojej połówki?;)

Gość chyba masz luzy w pracy
(i nie mówię tego złośliwie - tylko ot tak). Co to za praca gdziemożna sobie na kafe posiedzieć? Też chcę taką :D