Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenkaaa

Wypadaja mi wlosy,stosuje seboradin lotion,ale........

Polecane posty

Gość malenkaaa

Bardzo prosze o rade:(dalam ten temat na zdrowiu,ale jeszcze mi nikt nie odpisal a ja zaczynam juz z tego wszystkiego beczec:( Moj problem polega na tym ze wypadaja mi wlosy i kupilam seboradin lotion -plyn do wcierania w skore glowy.Mial on byc na wypadanie wlosow,a ja zaobserwowalam,ze wiecej mi tych wlosow po nim wypada:(:(:(Czy to jest normalne???

Gość malenkaaa
dzieki:) ale tam nic nie mam o seboradinie:( a ja juz rycze:(

Gość malenkaaa
netefilka--->>>>bylam !powiedziala ze kazdemu czlowiekowi wypadaja wlosy!!!! moze odstawic ten lotion?Jak myslisz?bo po nim wlasnie wiecej mi ich wypada:( najbardziej sie boje ze mi one nie odrosna:(

Gość malenkaaa
kochana,ja mam tak kazdej jesieni!nie wypadaj garsciami ale jednak!

jeżeli wypadło Ci więcej niż kilkadziesiąt % to na pewno jest to jakaś choroba a nie np. \" BO NA TĄ POGODĘ TO WSZYSTKIM WYPADAJĄ\" radzę jak najwcześniej iść do lekarza, ja poszłam trochę późno, ale wierzę, że da się moje jeszcze uratować!

a to ja myślałam, że masz gorszy problem... łykaj revalid, polecam serdecznie jeżeli to ze względu na pogodę, na pewno Ci pomoże

Gość malenkaaa
pojde w tym tyg:( a Tobie co pomoglo??? i czy widac efekty??

i pamiętaj,że możesz różnie reagować na różne kosmetyki co Tobie może pomóc, innym zaszkodzić, dlatego lekarz musi Ci je dobrać ale revalid mozesz łykać spokojnie :) zacznij od największej dawki 3 razy dziennie po 2 tabletki po miesiącu 3 razy dziennie jedna tabletka ( tak przez 2 miechy ) i koniec kuracji... trwa ona 3 miesiace... potem kup WYCIĄG ZE SKRZYPU POLNEGO i łykaj już cały czas! on pomaga też na skórę i paznokcie, zreszta podobnie jak revalid bankowo pomoze :)

Gość pytanko12345
A czy one Ci wypadają czy się tylko łamią? Czy na końcówkach są cebulki?

ja dopiero co zaczęłam kurację, więc niewiele mogę powiedzieć ale gdy wypadały mi ze względu na stres czy pogodę to revalid i skrzyp pomagały teraz trochę z innego względu mi wypadają, ale Ciebie to nie dotyczy, na szczęście! :) do pytanko12345 i łamią i wypadają

Gość malenkaaa
one wypadaja razem z cebulkami:(

ale to w moim przypadku a Tobie chyba chodziło o autorkę postu :) aha... podetnij też lekko końcówki, to je na pewno wzmocni :) jak pójdziesz do lekarza to napisz co i jak :)

Gość malenkaaa
netefilka--->>>>skrzyp biore odkad pamietam,ale teraz przerzucilam sie na humavit

Gość revalid jest drogi
Revalid jest dosc drogi, polecam zastepcze tabletki ktore dzialaja tak samo jak revalid - Multisal- bierz tak samo czyli 3*dziennie po 2 tabletki. Mi tez po seboradinie mocniej wypadaja:(

Gość malenkaaa
netefilka--->>>dzieki bardzo:) jak bylam a aptece to na jedym leku na wypadanie wlsow bylo napisane ze w poczatkowej fazie moga wystapic nasilone wypadanie wlosw spowodowane wypychaniem ich przez pobudzone cebul;ki wlosowe :(

lepiej teraz wydać kasę niż potem jeszcze więcej albo... już nie musieć bo wyłysiejesz! ja tak mam i teraz koszt terapii póki co wynosi mnie 150zł! nie ma na co czekać LEKARZ I JUŻ

Gość malenkaaa
do revalid jest drogi--->>>>a od jakiego czasu go stosujesz???

Gość revalid jest drogi
Multisal stosuje dopiero miesiac i teraz zaczne brac 3*po jednej tabletce. Wogole to ja juz szopke z tymi moimi wlosami odstawiam. W skrocie....w czerwcu urodzilam dzidzie, okolo 3 miesiaca po porodzie zaczely mi lekko wlosy wypadac. Kupilam seboradin i dopiero sie zaczela masakra, ponoc trzeba byc konsekwentnym i dlugo go uzywac wiec uzywam. Do tego myje wlosy szamponem garnier neril, plucze naparem z pokrzywy i stosuje biosilk (jedwab do wlosow). Wloski nadal wypadaja ale juz nie tak bardzo chociaz i tak duzo ale musze przyznac, ze za to pieknie lsnia, kiedys musialam myc codziennie bo mi sie przetluszczaly a teraz co drugi dzien starczy. Gdzies ktos pisal zeby pic jak najwiecej jogurtow i kefirow. Ja chyba jednak i tak zainwestuje w wizyte u dermatologa...

Gość revalid jest drogi
aha jeszcze a propo revalidu czy multisalu to kolezance mojej mamy strasznie wypadaly wlosy i lekarz kazal jej brac ktores z tych tableteek i ponoc pomoglo a kobita swoje lata juz ma

Gość Wioleta 22
Czy ten revalid jest naprawde taki fajny,bo ja mam bardzo cienki i slabe wlosy,wypadac mi nie wypadaja no do 100 na dzien to normalne.Ale chciala bym je miec grubsze albo wiecej i mocniejsze,tak samo mam z paznokciami,slabe,cienkie i sie lamia.Poradzcie co na to?czy revalid pomoze?

Gość karmela***
Dzisiaj byłam u fryzjera,mnie też bardzo wypadają włosy (prawdopodobnie po lekach które biorę ),i doradziła mi bym kupiła odżywkę do włosów w aptece o nazwie ( albo to firma - nie wiem) Vax czy Waks ,nie wiem jak sie pisze bo słychac podobnie :-) ,podobno rewelacyjna,i że ludzie chwalą .Sa mniejsze i większe opakowania ,kosztuje około 17 zł,ale starcza na kila razy.zaraz idę się dowiedzieć ,bo też mi bardzo włosy wypadają :-( .Nawet jedna znajoma mi ostatnio mówiła że ogladała nasze wspólne zdjęcia i wydaje jej sie że wcześniej miałam więcej włosów :-0

Gość odswiezmy ten topik