Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenkaaa

Wypadaja mi wlosy,stosuje seboradin lotion,ale........

Polecane posty

Gość dorotaaaa
revalid nie jest aż taki drogi jak ktoś napisał wcześniej. opakowanie 90 tabl. kosztuje ok.40-45 zł, a mniejsze 30tabl. - 17 zł. to chyba nie jest duźa kwota za uratowanie włosów :))

Gość nieboska
Polecam Radical (szampon, odżywki, ampułki itd) Produkty te są tanie, ale jak dla mnie zawsze działają.....według mnie rewelacja.

Gość o tak o tak o tak
dziewczyny, ta odżywka WAX, o której wcześniej było wspomniane - CUDO!!! polecam każdemu! mi uratowała pióra już po 2 użyciach... a było tragicznie! wypadały całymi kosmykami........

Gość do o tak otak...
a jak czesto stosowałas odzywke???? Mi bardzo wypadaja:(

Gość o tak o tak o tak
na opakowaniu jest napisane, że nalezy ją stosować co 4, 5 dni... użyłam jej raz, a potem drugi, ale po około 10 dniach, bo mi się wcześniej nie chciało

Gość do o tak o tak...
i tak szybko zadziałała??????:)

Gość daga52
mnie wypadały włosy przez 4 misiące,stosowałam chyba wszysyko od skrzypu po silike,radical itp.Pomógł mi zwykły cynk forte za 6,50 przepisany przez dermatologa.Cynk jest dostępny bez recepty.

Gość Niemająca już zadnej nadzieji
mnie włosy wypadają od ponad roku, stosowałam już wszystko co sie tylko da - nic nie pomogło, włosy ciągle wypadaja, nie mam już sił, zadnej nadzieji na zmiane, gdy patrze na inne osoby z bujnymi włosami - płacze. mam już strasznie zjechaną psyhike - myśle o najgorszym

Gość aleks27
polecam tabletki VITAPIL( nie pamiętam jak się pisze) są na wypadanie włosów koszt koło 30 ale starczają na 2 mc

Gość calliope
Witam, Mi również od jakiegoś tygodnia zaczęły wypadać włosy i to w ogromnych ilościach. Po samym myciu naliczyłam raz ponad 130 sztuk(a to liczenie to wynik mojego załamania tym faktem, gdyż wcześniej nigdy mi nie wypadały) Najbardziej irytujące były wypowiedzi bliskich,że to normalne każdemu wypadają, albo to przez farbę itp,td. Ale ja się domyślam co było przyczyną. Około miesiąc wstecz miałam hirurgicznie usuwanego zęba, po zabiegu przez tydzień odchodziłam od zmysłów z bólu, łykałam tabletki przeciwbólowe aż w końcu zaaplikowano mi antybiotyk i bolec przestało. dwa dni później dostałam wysypki polekowej (pokrzywka) na całym ciele a teraz włosy wypadają mi garściami. Poszłam do fryzjera i obcięłam włosy z takich do łopatek na całkiem krótkie (takie, że mi po karku golarką podcinała) Zmiana totalna, ale włosy sa mniej przeciązone a i o krotkie łatwiej zadbać. łykam do tego Silice i zamiezam zacząć wcieać rzepę. Ale czy to nie za mało???? Czy rzeczywiście powinnam isć do lekarza??? Czytałam mase postów na ten temat i w większości przypadków wuizyty dematologiczne nie przynosiły efektów!!! Bardzo proszę o rade co robić, bo naprawdę się boję!!! a stres jeszcze gorzej na to wpływa;/ Może ktoś zna cudowny sposób na tą dolegliwość.

Gość HEJ WSZYSCY JUZ MAJA BUJNA FRY
czemu ten topik upadl?jest super dobry ja tez mam slabe wlosy i nie szukam niczek tak bardz ostrego jak rzdza na innych topikach,a tutaj znalazlam kilka fajnych porad.ide zaraz po revalid i vax MOZE JEDNAK PODTRZYMAMY TEN TOPIK??

Gość ja zazywam obecnie
wyciag ze skrzypu i pokrzywy firmy biogarden(bioogrody) i wlosy mi nie wypadaja a wczesniej to mi wypadaly przy myciu zawsze sitko w zlewie bylo zapchane a teraz moze kilka mi wypadnie ale to norma

Gość 63
olej rzepakowy z marketu wmasowany we włosy (nie cały oczywiście), potrzymany 2 godziny na głowie ,później porządnie umyć głowę szamponem i powtórzyć ze dwa razy w miesiącu- efekt piękne włosy, nie wypadają. SPRAWDZONE!!!!! poleciła mi lekarka.

Gość nareszcie ktos tu jest
a gdzie kupic ten olej rzepakowy,tez o tym slyszalam kiedys i ile kosztuje?

olej rzepakowy-w markecie , przeczytaj skład innych olejów-znajdziesz:)

Gość calliope
witam ponownie!!! od ostatniego razu minęło kilka miesięcy i problem już znikł!!! DLA WSZYSTKICH!!!! IDŹCIE DO LEKARZA!!!!! Przepisała mi mazidło SEBOREN (śmierdziało niemiłosiernie) i silika + krzem Ponadto rzepa i po problemie!! Co więcej włosy się wzmocniły, zaczęły odrastać!!! Sugeruję jeszcze szampon z rzepy+odżywka JOANNA. POZDRAWIAM GORĄCO!!!!

Gość ahaaaaa
sorki nie zalapalam z tym olejem. silice tez wczoraj sobie kupilam i pokrzywe do plukania wlosow,jeszcze sprobuje z olejem,a ten szampon joanna mama mi tez zachwalala,musze tez sprobowac pozdrawiam

hej "Calliope" u jakiego lekarza byłaś? Bo to też ważne. Jestem ze Szczecina i chodziłam przez prawie 1,5 roku do "specjalisty". Oczywiście prywatnie. Za wizytę powinnam płacić ok. 60 zł, a ja zawsze płaciłam więcej, bo ten mój cały lekarz robił mi nowe badania, ponieważ nie pamiętał co mi dolega i w jakim stanie są moje włosy, mimo że nie chodziłam do niego przypadkowo tylko zawsze po 3 miesięcznych kuracjach i na dodatek chyba prowadził moją kartę zdrowia. Jak byłam u niego to coś pisał w karcie zdrowia, ale nie wiem co, skoro za każdym razem to ja mu musiałam mówić po co do niego poszłam, jakie tabletki brałam, jaki był wynik mojego ostatniego badania u niego i etc. Po prawie 1,5 roku ściemy u niego postanowiłam zrezygnować (w końcu). Stosowałam od niego leki z Niemiec. Drogie. Najlepszy rezultat był po tabletkach Priorin (http://medykforum.pl/wypadanie-wlosow-268). Niby nie powoduje skutków ubocznych, ale tak jakoś dziwnie tyłam mimo, że akurat zrezygnowałam z pieczywa białego i ziemniaków. To moje tycie było może efektem robienia zapasów przez mój organizm kiedy ograniczyłam sobie pieczywa i ziemniaków, niż te tabletki Priorin, dlatego myślę o powrocie do nich. Najpierw jednak wolałabym skonsultować swój problem z fachowym lekarzem, który zna się na tym problemie, którym jest wypadanie włosów u kobiet. Czy ktoś może mi polecić dobrego lekarza w Szczecinie?

Gość lody pistacjowe
idz do ginekologa, niech ci zrobi badanei hormonalen, moja siostra tak miala, ze dopiero on jej pomogl, powodzenia!

Gość zdrowe włoskii
dziewczyny a szczególnie autorko!!! niewiem czy już pisałyście o tym tutaj bo nie czytałam wszystkiego ale kup sobie ampułki vichy dercos. tak dokładnie się nazywaja, tylko że niestety kosztują 150zł za ok miesiąc kuracji. wciera się je w skóre głowy. albo możesz zastąpić je szamponem vichy dercos (ten czerwony, wzmacniający włosy) koszt 45zł w aptece. Mnie pomogło! a używałam tylko szamponu, jest bardzo wydajny, butelka starcza na ok 2 miesiące albo i dłużej. Zaś mojej szwagierce pomogły ampułki. Nie wypada mi teraz żaden włos!

Gość zdrowe włoskii
aha i oczywiście stosuje też skrzypovite ale tobie radze kupić coś mocniejszego, np. vitapil. produkty vichy dercos są wzmacniające na wypadające włosy, przytwierdzają cebulkę, odżywiają. z czystym sumieniem polecam

Gość gość
Mi tez wypadaly zaczelam pic pokrzywe robilam sobie plukanke z nasion kozieradki i urzywalam odrzywki z jantara i przestaly mam teraz bardzo duzo malych wloskow polecem :)