Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nana na

Jestem podobna BARDZO do MEG RYAN i to moje przekleństwo.

Polecane posty

Gość nana na

Zwykle ludzie porównują mnie z nią, mylą nawet czasami ,szczególnie jak byłam w Anglii. Mój facet mnie rzucił z argumentem, że nie chce czuć sie jakby był z aktorka, chciałby kogoś niepowtarzalnego ... :(.

Gość mam kumpla
który da się dla ciebie pokroić;)

Gość nana na
A mi coraz bardziej ta znana twarz przeszkadza ... :(

Gość nana na
No właśnie ale tylko dlatego ,ze jestem do niej podobna. Zauważyłam ,ze często ten szczegół staje sie głównym SZCZEGÓŁEM do oceniania mojej osoby ... :(

Gość magdaaaaaa....
pokaz zdjecie

Gość ropucha*
wklej zdjecie, to ocenimy....

Gość Kurdee no to może
przefarbuj się na czarno ? No nie wiem :O

Gość mam kumpla
nie no...ale serio...jakbyś miała ochote na randkę to ja ci mówię- masz zainetersowanego! facet fajny, samotny, szuka kobiety...a jak pytasz go jakie babki lubie to mówi "takie co wyglądaja jak Meg Ryan":)

Gość Kurdee no to może
Ja bym z tego chyba atut zrobiła ( chociaz Ciebie juz pewno to dawno przestało bawić). Jest przeciez mnóstwo ludzi którzy są tak podobni do znanych ludzi i gwiazd ze chcą to podobienstwo wręcz jeszcze bardziej podkreślić i nawet co roku uczestniczą w jakimś tam zjeździe sobowtórów. Wolałabyś być podobna do kogos znanego i nielubianego ? Przynajmniej Meg Ryan jest bardzo lubianą aktorką.

Gość Kurdee no to może
A ile ty w ogóle masz lat ? Tak z ciekawości. Kiedy pierwszy raz zauważyłaś ze Cie do niej porównują i czy każdy an to zwraca uwagę czy tylko niektórzy. Pytam bo jestem ciekawa jak to jest. W jaki sposób ludzie sie zwracają do Ciebie zauważając podobienstwo ??

Gość nana na
Mam 28lat, nie pamiętam od kiedy mnie tak rozpoznawaja, ale stał osie niestety męczące, jak opisałam w relacji z facetami też.Ostatni mi podziekował, bo powiedział ,ze nie moze sie przyzwyczaic do tego, a dodatkowo były historie typu zazdrości, bo przyznaję, czesto zaczepiali mnie faceci, właśnie z powodu podobieństwa, proponowali kawę, ale oczywiście to ja byłam winna i go zdradzałam.

Gość nana na
No i własnie w tym problem, chciałabym ,zeby wreszcie widzieli we mnie zwykłą Anię, a nie zawsze kogoś łudząco podobnego do Meg ... :(.

Gość wiesz jak ktos nosi
podobną fryzurę to podobienstwo potęguje się. A nie próbowałaś z jakąś diametralną zmianą fryzury której ona nie nosiła ? Chociaz to moze byc trudne bo ona nosiła wiele fryzur.

Gość juz cie uwielbiam
:) ludziee nie macie powazniejszych problemow. widac ze jestes szcvzesliwa jesli TO jest twoj problem :P

Gość nana na
E nie da sie :) Rysy twarzy zbyt sie rzucają, podobna broda, nos, usta. Meg nosiła masę fryzurek i króciutkie i długie, wiec nic mi fryzurka nie zmieni. Meg mi sie bardzo podoba :) co znaczy ,ze sama sobie tez sie podobam ,ael meczy mnie to ,ze ludzie mnie oceniają po tym. Jeszcze nie spotkałam sie z kimś ,kto nie powiedziałby mi ,ze jestem łudząco do niej podobna, no chyba tylko moja babcia,ale ona juz od dawna telewizji nei ogląda :). Może troche przesadzam ,ale nawet ostatni związek rozpadł sie z tego powodu...

Gość i liczysz na pocieszenie
zakładając ten topic?a może chcesz żeby Ci zazdrościć?

Gość nana na
A ty na co liczysz pisząc to?

Gość kurczę blade jak papier
Kurcze, współczuję Ci, Meg ma takie prostackie rysy twarzy i taki okropny nos! Nie dziwię się, że to Twoja zmora to podobieństwo! Biedaczka!

Gość nana na
Osobiście Meg mi sie podoba - ale przecież rózne są gusta. Tak jak i ty nie każdemu sie na 100 % podobasz :).

Gość i liczysz na pocieszenie
NA NIC NIE LICZĘ,TYLKO SIĘ ZASTANAWIAM DLACZEGO O TYM PISZESZ.NIE PLEĆ GŁUPOT DZIEWUCHO,NIE WSZYSTKIM FACETOM PODOBA SIĘ TA MEG I NIE WSZYSTKIM PODOBASZ SIE TY,WIEC SIĘ TAK NIE CHWAL I POMYŚL ŻE MOŻE PROBLEM Z FACETAMI TKWI W CZYMŚ INNYM

Gość do nana na
i po co kurwa dwadziescie razy piszesz ze z tego powodu rozpadl ci sie zwiazek????!!!!!!!😡

Gość nana na
Ale jesteś nerwowy/wa czyżby zazdrośc? Nie ma sensu na mnie prychać Capslockami :P. Nigdzie nie pisałam ,ze wszystkim sie podoba, a wrecz przeciwnie, jak jeszcze raz przeczytasz UWAŻNIE to znajdziesz. Tak samo jak wiec i ty pisząc tu na nic nie liczysz, tak samo ja nie liczę na nic, napisałam co pomyślałam, a ty to podchwyciłaś /łeś.

Gość ta aktorka jest brzydka
współczuje wyglądu

Gość lila 24
A JA MYSLE ZE SIE TU CHCESZ POCHWALIĆ I WYWYZSZYC SIE TYM PODOBIENSTWEM !!!!MALA A JA PODOBNA JESTEM DO MARLIN MONROE

Gość nana na
To tylko wasz punkt widzenia , jak widać głodnemu chleb na myśli ...

Gość lila 24
NIE ROZUMIEM CIE CO TY TU ROBISZ NA FORUM Z UBOGIMI LUDZMI !!!!!TO NIE HOLLYWOOD

Gość nana na
Nie zacietrzewiaj sie , bo zbrzydniesz :). Spokojnie.

Gość ale Cie pięknie zgasili

Gość nana na
Nie zauważyłam pożaru :P. Natomiast zauważyłam wciąż to samo IP pod różnymi nickami... :P - czyżby zbieg okoliczności ,ze w tej samej sieci ? ... naaaaaaaa - oj chyba nie :P