Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie lubie kurdupli

Faceci POLSCY

Polecane posty

Gość Nie lubie kurdupli

bo polscy faceci to sa niskie jak kurczaki! popatrzcie na swiatowych przystojniaków! jacy sa wysocy! (Gavin zdj 8, Ashton 3, Beckham 2, Matthew 5) a polscy faceci nie dosc ze sa niscy jak kurczaki! wiekszoac nieprzekracza 170-175! to jeszcze sa; grubi, leniwi, pryszczaci, brzydcy, śmierdzacy, nie myja sie, jedzie od nich na kilometr wódą, nie golą sie tylko chodza jak te zarosniete capy, sa łysi!(tragedia!) w dodatku sa strasznie wulgarni! co 2gie słowo to 'k...a' i pala cygary! i smierdzi od nich brudem, smrodem, potem, wódką i papierosami.. i myja sie tylko raz na tydzien albo i zadziej! i zdaje im sie ze sa 'cool' podczas gdy sa żałośni.. ;P polscy faceci to poprostu TOTALNA KATASTROFA!!! prawdziwy 100% facet powinien byc super przystojny, męski, Srednio umiesniony, i najwazniejsze byc wysoki!! minimum 185cm! a najlepeij 190! tylko wysocy faceci sa sexowni! powinen byc; wrazliwy, czuły, delikatny, romantyczny, miec poczucie humoru, inteligentny! dzentelmen! KULTURALNY!!! nie przeklinac!! (takich to chyba w polsce juz nie ma!!) nie powinen za duzo pic, i palic! no i wazne jest tez aby był dobrze wyposażony! najlepeiej 20cm! minimum 18! tak max do 25cm! i gruby!

Gość a pewnie pisze to pasztet
jakich malo 🖐️ ide stad

Gość i do kogo to wołanie
do pana Boga? To emigruj, innego wyjscia nie masz

Gość hhhmmmmm
daj spokój niskim....bywaja uroczy

Gość Przecientny Polak
To co k***a mam na to poradzic ze jestem maly, lysawy, z brzuszkiem, wasem i krotkimi krzywymi nogami? A to ze ide do fryzjera raz do roku i ze gole sie raz w tygodniu to tylko oszczednosc kasy. A ze wykompie sie raz w tygodniu to mniejszy rachunek za wode i gaz. A ze moj kozuszek ma ze 20 lat i w kieszeni butelka kefiru i sucha bulka to tylko swiadczy o oszczendnosci. Nie rozumiem o co chodzi autorce tego temata. Jedyna rozrywka to fajki i piwko a ze z mordy mi jedzie fajkami to dziwne?

Gość dish
to domnie ta wypowiedź poprzednia?? ale ja jestem kobietą!! poprsotu mam lepsze oczy od ciebie...albo więcej farta w życiu :P

Gość ja mam 186cm
I co z tego? Nawet odpowiednich rajstop dla siebie znaleźć nie mogę :-(

Gość ZGADZAM SIE
POLSCY FACECI- ŻADNA Z WAS REWELKA!!! WYSTARCZY POJECHAC ZA GRANICE NASZEGO KRAJU( JA CZESTO JEŻDŻE Z RACJI MOJEGO ZAWODU). OSTATNIO BYŁAM W NORWEGII- TAM TO SA FACECI!!! JUZ NIE WSPOMNE O WYSOKIM WZROSCIE, USMIESNIONYCH SYLWETKACH BO TO RZECZ WZGLEDNA- KTOS TO MA ALBO I NIE MA... CHODZI MI JEDNAK O OGÓLNE ZADBANIE- CZESTE MYCIE SIE, KORZYSTANIE Z USŁUG FRYZJERA ( A NIE ZE SCINACIE WŁOSY PRAWIE NA ZAPAŁKE), UŻYWANIE DOBREJ WODY TOALETOWEJ I DBANIE O SWOJE ZDROWIE!!! POD TYM WZGLĘDEM MOZECIE UCZYC SIE OD INNYCH NACJI!!!! JEDNAK WIELE NARODÓW NIE MA TEGO CO POLSCY FACECI ( CHOCIAZ DUŻO POLAKÓW RÓWNIEZ JUZ TEGO NIE MA )- ZACHOWUJECIE SIE JAK RYCERZE W STOSUNKU DO KOBIETY- UMIECIE PODAC PŁASZCZ, PŁACICIE W RESTAURACJI RACHUNKI, OTWIERACIE DRZWI PRZED KOBIETA...

Gość Hubi
Kochana, trafiają Ci się tacy faceci bo sama pewnie nie jesteś lepsza ;-)

Gość Młaaaa
heheheheh Dobre taki rodzaj facetów moim zdaniem już wymiera. Taki typ wystepował w czasach PRL-u. Teraz raczej faceci młodsi tzn w przedziale wiekowym 18-40 dbają o swoją higienę osobista a co do wyglądu to hm zależy w jakiej kolejce stał i hhhi czy po wygląd czy po rozum a sa tacy którzy byli cwani i wynajęli przedstawiciela i maja to i to hhihihiih. Mój facet a jestem z nim od dobrych 10 lat to mieszanina dobrych i ,,złych" tego o czym piszesz. Jest wysoki dba o higiene ale nie ma już siły po całym dniu pracy na pocenie sie w siłowni jest miły , czuły , i mnie kocha :)) i to jest najważniejsze . Nie tylko wygląd sie liczy. Pozdro :))

Może bardziej się rozejrzyj dookoła , albo zmien towarzystwo w którym przebywasz...

Gość Nie lubie kurdupli
I prosze jak bronia swoich "niby wysokich"ryczerzy:) Polscy faceci sa bez ambicji ,zeruja na kobietach najchetniej chcieliby ,żeby w kanajpie płaciły same za siebie a oni w zamian oferuja swoje rzniecie .fuj

Gość MC MC
DO "NIE LUBIE KURDUPLI " Ja tez nie lubie kurdupli a jeszcze bardziej tłuścichów :),ale ty generalizujesz trochę dziewczyno,wciąż uzywając określenia "polscy faceci "-to bardzo schematyczne i niedojrzałe myślenie.Wygląd i bycie ładnym lub brzydkim nie zależy od kraju pochodzenia.W KAŻDYM PAŃSTWIE znajdą się zarówno boscy faceci jak i pasztety,w Polsce również :) NIE UOGÓLNIAJ !!!

Gość Hubi
Nie lubie kurdupli : Widzę że jakiś kurdupel nieźle Ci zalazł za skórę ... Nic nie poradzimy że tylko tacy Ci się trafiają ... Jedynie mogę powiedzieć "Przykro mi" ...

Gość Nie lubie kurdupli
Myslcie sobie co chcecie :classic_cool:Kobieta nigdy nie bedzie SAMA I TE WASzE UWAGI KTO MI SIE TRAFIA WALA MNIE .Ja wybieram tak jak wszystkie kobiety . Nie uogolniam chodzi o to ,ze faceci w Polsce nie dosyc ,ze sa brzydcy nie dbaja o siebie to jeszcze sa podli z charakteru i to czym BRZYDSZY GRUBSZY tym podlejszy . Ile tu kobiet placze jak to musi placic sama za siebie ,jak im sie nie chce pracować zato badzo chetnie kozystaja z kasy dziewczyn. POdwazam nie dosc ,ze zaniedbani to do tego podli bez charakteru ,ambicji i honoru fujjjjjjjjjjjj

Gość Hubi
Nie lubie kurdupli: Zaraz skoro sobie możesz wybierać to czemu nie wybierzesz jakiegoś wysokiego przystojniaka i nie przestaniesz narzekać na kurdupli ??? Czyżby wszyscy byli już zajęci ???

Gość POLA p
A mój facet jest BOSKI !!!!!!!! I JEST POLAKIEM :P !!!

Gość Nie lubie kurdupli
http://www.znani-nago.pl/entry.html Patrzcie pasztety i płaczcie :( Odjebaj sie odemnie nie szukam faceta a tym bardziej na kafe Kto tu moze siedziec pryszczaty karzeł ?albo zakopleksiony onanista? Meski facet podpisuje w tej chwili umowy ,albo jezdzi autem i oglada sie za laskami .A w necie siedza odpady ,ktore licza ,ze cos zarwa ,bo napisza pare miłych słowek

Gość taaaaa tylko że
takie przypadki że to dziewczyna płaci to wyjątki potwierdzające tylko regułe. prawie każdy facet płaci za swoją kobietę ale o tym się nie mówi bo to normalne przecież. i mów sobie co chcesz ale to widać na kilometr że jakiś kurdupel cie rzucił i swojej frustracji dajesz upust właśnie tutaj i nie mów że tak nie jest

Gość Hubi
Nie lubie kurdupli: A ty też jesteś odpadem skoro tu siedzisz ???

Gość Hubi
Nie lubię kurdupli: Zresztą który facet chciałby kobietę, która się tak wyraża: "Odjebaj sie odemnie" :)

Gość JA MYŚLĘ ŻE TO PROWOKACJA
A WY DAJECIE SIĘ PODPUSZCZAĆ ! OLAĆ PANIENKĘ NIE ODPOWIADAJMY JEJ JUŻ !!!

Gość fifi75
A ja sie zgadzam ... ze polscy faceci w wiekszosci sa nieatrakcyjni!Sama mam fajnego, wysoooooookiego, inteligentnego i zadbanego. Bo sama wybralam. :) I jak juz upolowalam to nie chcialam puscic, bo wiem, ze w tym kraju o takiego trudno! Wizualnie zajebisci sa Skandynawowie i Niemcy. Gustuje w tych typach. Moj Misiek musi nawet rzeczy kupowac w tych krajach, bo ma fajny gust, a polska rozmiarowka mu nie pasuje. I chociaz czasem Misiu jest trudny, to nie zamienie go na innego. No, chyba ze mnie zmusi do tego sutuacja ... Wtedy zapoluje na Niemca, Dunczyka lub Szweda.

Gość Uderz w stol
a nozyce sie odezwa....co jest z Wami faceci, tak niskie poczucie wlasnej wartosci? Zazwyczaj sie wymadrzacie na topikach dla babek (ze sie unosza o byle tam co) a tutaj popis daliscie ze hej!! Tak dalej, a zaczne wierzyc ze wszyscy tacy sami;-)

Gość KONWALKA
Ja dzisiaj mam totalnego focha na facetow , wiec sie dopisuje do listy i zgadzam z autorka topiku...Chociaz podejrzewam, ze w innej syuacji bym tego nie zrobila, ale skoro oni mnie dziiaj wkurzyli, to musze sobie jakos odreagowac:-)

Gość fifi75
Kobitki, nie badzmy naiwne, obce chlopaki tez maja w sobie charm i styl ... ! A jakze!!! Tylko szowinisci, oblesni i dretwi potrafia siedziec i krytykowac, a palcem nie ruszyc, zeby kobiecie zaimponowac! Bo nie chodzi o tani szpan i blichtr jakiego na naszych ulicach pelno, tylko ... styl i urok osobisty!!! Urok to tez kultura osobista, a nie wulgarnosc, krzywe zeby, koslawe nogi i lyse paly podgolone jak u kryminalisty, a do tego papieronio i tanie wino dzierzy w lapie, a skarpetki ma wczorajsze i smierdzace! :(( :(( :(( Fuj, tfe, tfe, takim obrzygancom mowimy - NIE!!!

Gość a podasz moze
w jakim kraju wszyscy mezczyzni sa piekni, bardzo wysocy, bardzo zadbani, pachnacy najdrozszymi perfumami, chodzacy w najlepszych ciuchach itd. itp.? oczywiscie nie maja prawa zadnego defektu (nie maja przeciez prawa!). jak juz podasz taki kraj, to stawiam bilet w jedna strone dla Ciebie:)

Gość Nie lubie kurdupli
Włosi nie generalizuje i wali mnie to w jaki sposób bronicie Tych Swoich niby przystojniaków Prawda jest taka ,że ta banda nieudacznikow ,brudasów obsmarowała by was na kazdym forum co zreszta robia tutaj bardzo czesto .Piszac jakie te kobiety sa beeeeeeeeeeeee Ale, taik jak powiedzial Linda WY PO PROSTU JESTESCIE GŁUPIE. Od wspólczesnej kobiety wymaga sie bardzo dużo poczawszy od wygladu po wykształcenie a i jeszcze nie moze sie zestarzec !!!!!Bo na smietnik I jeszcze raz powtarzam co reprezentuja nasi faceci?? Nic dno łyse pały jak sa młodzi uwazaja ,ze sa tacy fajni a pozniej łysa pała bo włsoki wylazły ,grube brzuchy ,smród na kilometr i do tego jeszcze przychodzi i wali babe po gebie PO PRZYTYŁA :)