Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Guśka71

więcej niż dwoje

Polecane posty

Gość Guśka71

Witam. Jestem trzykrotną mamą - mam 13letnią córę, 7letniego syncia i 4miesięczną córcię. Oboje z mężem jesteśmy jedynakami i zawsze naszym marzeniem było mieć dwoje a jak finansowo będzie OK to troje dzieci. No i się spełniło. Jest nam wszystkim super ze sobą. Starsze dzieciaki szaleją za Małą. Niestety naszą radość psują spojrzenia i komentarze niektórych ludzi... Powiedzcie czy to takie straszne mieć troje chcianych dzieci? Może my jacyś nienormalni jesteśmy...

Gusko71 :) Moja mama tez ma nas troje,ale same dziewczyny:) Jakos nie moge pojac dlaczego to innych dziwi? Dziewczyny coraz rzadziej maja wiecej niz jedno dziecko,a przeciez to ujemnie wplywa na przyrost naturalny w Polsce i doprowadzi do tego,ze bedzie jak w Niemczech:( Nie jestem rasistka ale nie chce by nasz Narod wyginal:(

Guśka to chyba nic złego, daj spokój, ciesz się rodziną i nie przejmuj się tym, ważne że Wam jest dobrze i jesteście szczęśliwi, pozdrawiam :)

Gość klokhg
ja mam dwoje z pierwszego małżeństwa a obecny maz ma terz dwoje, czyli razem mamy 4 :) jakby finanse byly lepsze to bysmy zdeyydowali sie na jeszcze jedno - wspolne:D

Gość nataszkaaaa
hej ja tez mam 2 corki a obecnie jestem w ciazy :D wiem, ze beda to blizniaki :) i mam gleboko to co bede lub juz mowia o mnie inni ludzie ;) zycze szczescia 🌻

Gość bfdhghd
mysle ze ludzie patrza z zazdroscia ze mogliscie sobie pozwolic na trojke dzieci :) i wiedzie sie wam dobrze finansowo

Nataszkaaaa, a znasz już płeć maluszków? bfdhghd, mnie jest dobrze z moimi Trąblami ale wkurza mnie mówienie z przekąsem moich koleżanek \"no tak, Ty to już rodzina wielodzietna...\" A ostatnio usłyszłam, że mój mąż jest egoistą bo wymarzył sobie dziewczynkę-królewnę a ja biedna musiałam się poświęcić i mu ją dać..... Skąd ludzie wiedzą kto i dla kogo sie poświęca?!

Gość nastOOOlata
więcej niż dwoje równa się troje, troje równa sie pięcioro, a już potem z górki :D

Droga Guśka !!! Takiego szczęścia można wam tylko pozazdrościć. Skoro jest wam dobrze to ignoruj spojrzenia innych. A na komentarze odpowiadaj z uśmiechem to wścibscy nie będą już dogryzać, bo gdy będziesz sie do nich złościć to będą mieli tylko satysfakcję. Trzymaj się i miej w głębokim poważaniu nieżyczliwych.

Droga Guśka !!! Takiego szczęścia można wam tylko pozazdrościć. Skoro jest wam dobrze to ignoruj spojrzenia innych. A na komentarze odpowiadaj z uśmiechem to wścibscy nie będą już dogryzać, bo gdy będziesz sie do nich złościć to będą mieli tylko satysfakcję. Trzymaj się i miej w głębokim poważaniu tych wszystkich złośliwych i nieżyczliwych.

Gość nataszkaaaa
witaj Guśka :) tak wiem juz, ze bede miec nastepne 2 corki :) maz jest troszke zawiedziony bo bardzo chcial syna ;) teraz mamy tylko niemaly dylemat zwiazany z wyborem imion :D moze mi cos zaproponujesz?? :D wiesz najbardziej smieszy mnie powszechnie panujaca opinia, ze tylko biedni ludzie maja duzo dzieci!!! ja jestem osoba dosc zamozna i naprawde bedzie mnie stac na to aby zapewnic swojej calej czworeczce dobry start w zyciu :) pozdrawiam cieplutko 🌻

Gość aga32
Cześć dziewczyny!Cieszę się że znalazłam wkońcu temat który mnie interesuje.Ja mam dwóch synów ale odkąd pamiętam marzyła mi się córka.Problem polega na tym że nia mogę się zdecydować na trzecie dziecko bo się boję ,nie wiem czego bardziej,dodatkowych obowiązków czy tego że urodzę kolejnego chłopca.Poza tym od miesiąca pracuję i tu jest kolejny problem bo wiecie że w dzisiejszych czasach nie łatwo o pracę a jeszcZe gorzej z jej utrzymaniem.

też mam troje, ale chcę więcej, większość moich znajomych ma jedną pociechę i nie czują potrzeby posiadania większej liczby dzieci, wiesz co mi ostatnio powiedziała koleżanka? że zazdrośc mi świątecznej atmosfery i pieczenia pierników w towarzystwie 3 par małych rączek :) nie masz pojęcia jaka się dumna poczułam :) nie przejmuj się, każdy ma tyle dzieci, ile chce :) więcej niż dwoje równa się troje, troje równa sie pięcioro, a już potem z górki ---------> ktoś przez przypadek napisał coś, co jest zgodne z moją dewizą życiową hehe :)