Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama z mamą

mam problem z mamą

Polecane posty

Gość Kaska22
Taki temat nie ma sensu ludzie moja Mama zmarła rok temu inie dopuscie do tego ze potem czegos bedziecie żałować w zyciu!!!!

Gość sama z...
ja żaluję tylko tego, że żyję..i z nia mieszkam jest mi jest często ogromnie żal, ale życze jej i sobie śmierci

Gość sama z...
nie radzę sobie ze sobą, ale si estaram.

Gość sama z...
zostałąm nazwana krową

Gość sama z...
w ramach przypomnienia ile dla mnie zrobiono. Wydrikuję sobie to, co tu napisałam, żeby wiedziec, dlaczego wyprowadzem sie z domu natychmiast kiedy to będzie mozliwe.

Gość sama z...
to jest jakas patologia, że matka chce mnie bić. Moje kolezanki mają juz po 1-2dzieci a ja jestem szantazowana przez wlasną matkę. Nawet dywan ma byc odkurzony natychmiast, bo jest awantura.

kochana,pare wpisow wyzej podalam ci gg jesli chcesz pogadac to czekam. ucieklam od podobnej matki,wiem jakie to pieklo!wiem co czujesz!moze bede umiala ci pomoc podniesc sie na duchu,a musisz to zrobic,zeby sie potem uniezaleznic. naprawde chce ci pomoc! pozdrawiam.

Gość sama z..
Ja staram się nie myśleć o rodzinie - dziecka nie chcę mieć, mężczyzn unikałam. Żal tylko, że ona mi wszystko wypomina. Jedyny plus tej sytuacji to to, ze nigdy nie musialam szukac sponsora - to chyba dużo, bo nie chcę nigdy być całkowicie zależna od kogoś finanswo tak jak teraz od niej. Nie zabiję się, bo nie umiem i muszę jakoś przetrwać ten cholerny długi weekend. Ona chciałaby,żebym ciągle szukała u niej aprobaty. Ani razu nie przeprosiła za ubliżanie mi, traktowanie jak psa. To cud, że nie wplątałam się w coś przez to traktowanie. Jej pobyty w szpitalu psychiatrycznym wystarczylyby,z eby kogoś wykończyć. kiedy w odpowiedzi na jej rozkaz zebym się wyprowadzila mowię, ze się wyprowadzę ona rozłącza mi telefon, mówiąc "ja za to płacę". Powiedziałąm,z e nic mnie nie powstrzyma przed wyniesieniem się od niej jak tylko uda mi się to zaplanować a ona nieszczy kazda plaszczyzne mojego zycia. Mam zapowiedziane "od dziś siedzisz przy internecie tylko 4 godz.dziennie" - staram sie budowac poczucir wlasnej wartosci ale ona burzy, tylko tym się zajmuje. Zajmuje się tylko burzeniem mojego poczucia własnej wartości.

Gość sama z ...
już mozna się smiac - kobieta po studiach ma szlaban na internet. Dostałąm ostzrezenie, że zaprowadiz mnie do poradni odwykowej :o ....na razie nawet na gigant nie mogę uciec

Gość uuppuupp
:o

Nie masz możliwości wyprowadzenia się? Przeciez Ty zmarnowałaś sobie życie, kobieto! Na pewno uciekłabym. Wynajmij sobie jakąś tanią prywatke i odwiedzaj Mamę codziennie na np. 2 godziny. Potem odreagujesz.

Nie masz mozliwości wyprowadzenia się? Przeciez Ty zmarnowałaś sobie życie, kobieto! Na pewno uciekłabym.

Gość sama z...
nie mam pieniędzy. Niestety przebywanie z nią odbiera mi chęć do działania i to nadal.

Gość sama z...
myslalaqm, że jesli ma zapewniony byt na starosc to nalezy się cieszyć a mozna sie raczej martwic tym, że ta menda ma wladzę. Tylko tak o niej myślę. Nie pozyczy mi pieniędzy, tylko" zrec da pod mordę" jak to ona mówi.

Gość sama z...
"nie jestem twoja kurwa jebana mac nianka" - slowa mojego brata, gdy poprosilam go o pomoc bo k**** w twoim przypadku jest tak ze 90% rzeczy moglabys zalatwic sama a nie chce ci sie ruszyc pustym lbem ! druga sprawa to warto sprawdzic czy ktos ma chec, czas i mozliwosc pomoc - pyta sie o to najpier wnaucz sie napraw sobie drukarke sama i wydrukuj i powies na scianie to co teraz napisalemdodaje cie do zablokowanych i kasuje twoj numer z komorkimasz pecha bo mam dzis zly dzieni nie mam ochoty cie znosic

Gość very
słuchaj masz wyjatkowo toksyczna rodzinę... Nie naprawisz tych realcji... musisz sobie poradzić sama lub popros o pomoc osoby spoza rodziny, moze masz jakichs przyjaciół? rozwiazaniem tez jest wyjazd zarobkowy za granicę- w końcu nie trzyma Cie tu w Polsce zadna konkretna sprawa. Mysle tez ,ze cierpisz na depresję- zgłos sie do lekarza psychologa, potrzebujesz wsparcia psychicznego. Poszukaj ofert pracy ze zmiana miejsca zamieszkania w internecie- zacznij budowac swoje własne osobne życie, którego nikt i nic Ci nie zburzy- najtrudniejszy jest pierwszy krok, uda Ci się, nastepne już będą łatwiejsze. gdybyś była z Krakowa lub z Katowic- mogłabym Ci pomóc...

Masz studia? Wyjedź za granicę. Do Irlandii. Co Cię trzyma? Mąż, dziecko?

Gość sama z...
ile trzeba miec pieniędzy, zeby wydostac się z Polski?

Gość samaz
staralam sie patrzec na jej zachowanie i myslec, ze to leki ktorymi ja szprycowano sila w szpitalu psychiatrycznym i leki na menopauzę tak na nią wplywają. Ostatni cytat "zebys mi nie weszla wiecej do tego pokoju, bo jak cie kurwo rąbnę w mordę to popamiętasz" bez komentarza.

Gość ania fran
uciekaj zostaw stara zeby zdechla ratuj sie,mialam to samo tylko trodszke lagodniej teraz jestem w USA!

Gość EEEEEEEEEEehhhhhhhhhhhhh
dziewczyno, daj spokój, przestań rozpamiętywać tylko zaczni działać dla twojego dobra :-D Wyjeź za granice np. do Angli, Nowej Zelandii, na wyspe Jersey (kanał La Manche) ... Przeciez ciebie tutaj nic nie trzyma, znajdziesz pracę, zdobedziesz doświadczenie, poprawisz twój angielski, no i bedziesz niezalezna finansowo :-D Jak na razie rozejrzyj się dookoła może jakas starsza samotna kobieta potrzebuje żeby jej posprzatac mieszkanie, umyć okna ... daj ogłoszenie na przystanku autobusowym ... oszczedzaj zarobione pieniądzę, nie musisz mówic matce o swojej pracy, będziesz miała gotówke wyjedziesz, zarobisz i wyprowadzisz się na zawsze od niej, najlepiej do innego miasta. Wtede zobaczysz, bedziesz najlepszym dzieckiem :-D ... P{ozdrawiam i życzę szczęścia :-D PS Od siedzenia przy kompie nikomu pieniędzy nie przybyło :-D

Gość mlodamloda
mi przybyło parę razy.

Gość sama z
30lat to trwa...akurat internet pomogl mi pare razy zarobic pieniadze

Gość sama z
ja myslalam,z e moze kiedys bede miec rodzine i jakaies oparcie w niej, ale "ja sie nie nadaje na matkę" wedlug niej. Trzymaly mnie sprawy majątkowe, ale teraz jzu nic mnie nie trzyma. Nie nadaję się do niczego wedlug niej. Pcha mnie w ramiona najgorszych s..ow, bo nie mam nawet z kim pogadac. chlopak, ktoprego poznalam przez net poznal juz pewnie inną, bo tak sie zalecal do mnie od roku a teraz ograniczyl kontakty. kiedy to wszystko uslyszal to oniemial.

Gość sama1
wlasnie stad się biorą k...